Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine de fiyat iyi. Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dışından gelen ürünün kaydı nasıl yapılıyor? ne kadar tutuyor ? işlem hızlı gerçekleşiyor mu?

3000 liraya 64lük uygun mu mesela pasaport kayıtsız.
  • Sorunuzu çok güzel yere yazmışsınız burda hemen cevaplarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

yurt dışından gelen ürünün kaydı nasıl yapılıyor? ne kadar tutuyor ? işlem hızlı gerçekleşiyor mu?

3000 liraya 64lük uygun mu mesela pasaport kayıtsız.
    Son 2 ay içinde Türkiyeye giriş yapmış pasaport lazım. 170 lira harç ücretini telefonun imei numarası pasaport sahibi adına yatırıyorsunuz. İnternet vergi dairesindende kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Ardından pasaport sahibi e devlet üzerinden pasaport bilgileriyle imei numarasını kaydediyor.Eğer cihaz çift sim kartlı(çift imeili) ise imei 1 için parayı yatırıyorsunuz fakat e devlete aynı cihaz için 2. imei numarasınıda girebiliyorsunuz. Bu bahsettiğim işlemler online vergi ödeme ve e devlet işlerimleri dahil 15 dk sürüyor.

Fakat telefoncular yasadışı bi şekilde eski telefon imeilerini yeni cihazlara atabiliyorlar. Fakat geçmişini bilmediğiniz bi imei numarasını kullanmak ne kadar güvenilir tartışılır.

• bjkahmet kullanıcısına yanıt
    vergi yöntemi öyle e-devlet üzerinden harc yatırarak 60 gün içinde giriş çıkış yapmış pasaportla
    telefoncular veya 2.elde satış yapanlar 15 gündü 30 güne çımış bootloader bekleyip root sonrası 70-100tl civarına imei atıyorlar
    imei siz bulursanız bozuk cihazdan alınma olursa daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

vergi yöntemi öyle e-devlet üzerinden harc yatırarak 60 gün içinde giriş çıkış yapmış pasaportla
    telefoncular veya 2.elde satış yapanlar 15 gündü 30 güne çımış bootloader bekleyip root sonrası 70-100tl civarına imei atıyorlar
    imei siz bulursanız bozuk cihazdan alınma olursa daha iyi olur.
    pasaport kaydı yerine imei atılırsa da olur diyosunuz?

imei atma işi zor bi iş mi peki. kendi çabamızla atabilir miyiz? ya da attık diyelim ileride bi sorun sıkıntı vs çıkabilir mi?
    evde bir sürü telefon var eskilerden. onlardan birinin imei numarasını çakabilir miyim yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

pasaport kaydı yerine imei atılırsa da olur diyosunuz?

imei atma işi zor bi iş mi peki. kendi çabamızla atabilir miyiz? ya da attık diyelim ileride bi sorun sıkıntı vs çıkabilir mi?
    evde bir sürü telefon var eskilerden. onlardan birinin imei numarasını çakabilir miyim yani.

Alıntıları Göster
    Bu işlerden anlamiyorsaniz yaparken sıkıntı yaşayabilirsiniz. İyi seviyede İngilizce biliyorsaniz yabancı forumlardan faydalanabilirsiniz.

Önceden MTK işlemcili telefonlara kolaylıkla atılıyordu. Ama snapdragon işlemci oldukça zahmetli, ayrıca telefon modeline göre de farklılık gösteriyor.

En temizi pasaport kaydıdır. Evde telefon da varmış, yapıştırın gitsin. Ha okur, uğraşır, ararstiririm derseniz ben zamanında akıllı.be diye bir siteden faydalanmistim. Şimdi ne durumda bilmiyorum. Seyit diye bir admin yardımcı oluyor. Hatta telefonu ona gönderirseniz o da uygun bir ücrete sizin yerinize yapıyor işlemi. Tanımam etmem. Paylaşmak adına yazdım. Reklam olarak algilanacaksa hemen silinsin.

Saygılarımla

Say

• bjkahmet kullanıcısına yanıt
    arkadaş cevaplamış kısaca;
    evet ücret olmadan yada az bi ücretle imei atabilirsiniz
    bazıları box ile bazıları yazılımsal oluyor.
    şuan bootloadersız olmuyor xiaomi icin sürekli imei atanlar baska yontem bulmus olabilir.İlk kez yapacaksanız ugrasmayın elinizdeki cihaz mi8 brick ederseniz cok ugrasırsınız orta halli bi cihaz bulup onda deneye deneye bulun ...
  • Yanlis bilgi vermeyin mi8 imei cozumu yoktur. Su an sadece mi8se ye atilabiliyor

• Merak edenler için,
    Hepsiburada'dan 2 tane Mi 8 siparişi verdik.
    Gelen telefonlardan bir tanesi Ritzy bir tanesi de Global Bilişim garantili olarak geldi.

Ritzy olanda normal Global Rom yüklüydü.
    Global Bilişim olanda Rus Global Romu yüklüydü.

Ancak bu Ritzy olanların hepsi aynı demek değil. Çünkü bir arkadaşım da Migros'dan Ritzy garantili Mi 8 almıştı. Onunki de Rus Global Rom çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandelay

Merak edenler için,
    Hepsiburada'dan 2 tane Mi 8 siparişi verdik.
    Gelen telefonlardan bir tanesi Ritzy bir tanesi de Global Bilişim garantili olarak geldi.

Ritzy olanda normal Global Rom yüklüydü.
    Global Bilişim olanda Rus Global Romu yüklüydü.

Ancak bu Ritzy olanların hepsi aynı demek değil. Çünkü bir arkadaşım da Migros'dan Ritzy garantili Mi 8 almıştı. Onunki de Rus Global Rom çıkmıştı.
    Global ve Rus Global'ı nasıl anlıyorsunuz ?
  • Ben de migrostan aldım Rus mu Global mı nasıl anlarım? Bir de Rus ise nasıl Global yaparım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Ben de migrostan aldım Rus mu Global mı nasıl anlarım? Bir de Rus ise nasıl Global yaparım?
    Hocam ne zaman aldınız acaba? Hala bulma şansımız var mıdır acaba?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

Hocam ne zaman aldınız acaba? Hala bulma şansımız var mıdır acaba?

Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hocam galiba 1 ay oldu. Tam tarihi hatırlayamıyorum. Bunu bilmek imkansız. Ancak ben telefonla şube şube aradım. Sağ olsun bi personel stoklara baktı ve beni olan şubeye yönlendirdi. 2 tane vardı biri beyaz biri pembe. Beyaz aldım çıktım. Dün de Spigen Mi 8 kılıf siparişi verdim. 60 liraydı sabırla bekledim 1 ay sonunda %20 indirim ile 48 liraya geldi hepsiburadadan. Telefonu kesin alacaksınız bunu da değerlendirin bence.

• xiaomi almayı düşünüyorum mix2 ler hala iyi mi ? heralde en fazla 3k fln verebilirim telefona . Kamerası iyi olsa güzel olur önerdiğiniz xiaomi var mı ?
  • Ben de Xiaomi mi 8 almak istiyordum ama şuan 3500 liradan aşağıya bulmak mümkün değil. E 3800-4000 liraya sıfır gibi 20 ay yurtiçi garantisi olan samsun s9 plus almak varken xiaomi ye 3500 lira vermeye elim gitmiyor açıkçası. Güzel telefon ve MIUI ara yüzünü seviyorum ama sırf miui içinde o kadar para verilmez sanki ve fiyat performans olmaktan çıktı malesef. s9 plus ile kıyaslayınca gerçekten s9 plus çok daha mantıklı geliyor bana.

Siz ne dersiniz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Ben de Xiaomi mi 8 almak istiyordum ama şuan 3500 liradan aşağıya bulmak mümkün değil. E 3800-4000 liraya sıfır gibi 20 ay yurtiçi garantisi olan samsun s9 plus almak varken xiaomi ye 3500 lira vermeye elim gitmiyor açıkçası. Güzel telefon ve MIUI ara yüzünü seviyorum ama sırf miui içinde o kadar para verilmez sanki ve fiyat performans olmaktan çıktı malesef. s9 plus ile kıyaslayınca gerçekten s9 plus çok daha mantıklı geliyor bana.

Siz ne dersiniz arkadaşlar?
    3500e nereden buluyoruz acaba? Siyah renk 4000 aşağısı göremedim ben şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrock

3500e nereden buluyoruz acaba? Siyah renk 4000 aşağısı göremedim ben şu an.

Alıntıları Göster
    Ellerinde büyük parti bir mal vardı ama bitti sanırım zira fiyatları 3500'lerden bir anda 4000'lere çektiler, altını bu ara bulmak mümkün değil.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.