Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angraf

mi8 in fiyatı benim psikolojik fiyatımın çok çok üstünde 2500 skalasında olması gerekir.
    O zaman siz MI 8 SE ya da Lite filan alacaksınız, SD845'i başka bir rakama alamazsınız zira, Mi 8 bu işlemciye sahip en premium, en ucuz telefondur.
  • 3600 bandında zenfone 5z ,lg g7 ve one plus 6 alınabilir alternatif garantili cihazlar. Mi8 3200 aşağısı olmadan almak saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

ben de 3579 dan aldım fakat iade edeceğim.

imeiden sorduladım global rom değilmiş. satıcı ile görüştüm dediğine göre normalde çin rom üretilen telefonları çindeki firmadan sipariş geçerken global yüklemesini istemişler o yüzden hakkında kısmından bakanlar global görüyor. mi'nin duyurusuna göre sonrada kurulan global romlara güncelleme vermeyeceği yönünde... bu saatten sonra xaiomi alırmıyım bilmiyorum. eldeki 7 plusla devam edecez galiba...

sorgulama yapmak isteyenler için link:
    https://www.mi.com/en/verify/#/en/tab/imei
    migrostan almıştım global rom değil ama güncelleme geldi telefona

• Migrostan alınanlar ithalatçı garantili mi?
  • mozturkgss M kullanıcısına yanıt
    Evet hem imei kayıtlıdır hem de ithalatçı garantilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mozturkgss

Migrostan alınanlar ithalatçı garantili mi?
    evet ithalatçı garantili. ritzy yazıyor kutuda.

• tüm telefonları buradan kıyaslayın. gereken her bilgisini görün
    Kimovil.com
    Xiaomi Mi8: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi8

• Kimovil.com
    OnePlus 6: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oneplus-6

Kimovil.com
    Asus Zenfone 5z: Price, specs and best deals
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-asus-zenfone-5z

• Merhaba, elimde bir adet fazla ve hiç kullanılmamış 256GB Mi 8 mevcut, ilgilenen arkadaşlar pm ile iletişime geçebilir.
  • hakkan H kullanıcısına yanıt
    birkaç aya 2800-2900 skalasına düşer.
    Çünkü bu fiyatla xiaominin diğer rakiplerle yarışması mümkün değil.
  • 3579 liradan aldığım telefonu geri göndereceğim. Kargo paketini bile açmadım isteyen varsa bir iki gün içinde İstanbul da elden alabilir

• Bu siteden telefon harici ürün aldım. Site eskiden jd.com olarak biliniyordu. Ancak telefon almadım. Telefon gönderimi Türkiye ye kapalı idi. Bu ürün için Türkiye'ye gönderilebilir yazıyor. Eskiden AliExpress ten telefon getirdim fakat yakınlarda telefon getirmediğim için gümrükten geçip geçmediği konusunda birşey diyemem. Eğer şansını denemek isteyen varsa fiyat çok uygun. Türkiye dışında bir yere gönderebilirim diyorsanız bu fiyata kaçırmayın. Yeni üyeliklere indirim tanımlıyor mu bilmiyorum ama bu ürüne özel 4 dolar indirim ile global 6/128 cihaz 422 dolara geliyor. Ben çinden China rom yüklü cihazı Mi Store üstünden 2900 yuan a aldım. Şu anda 3000 yuan.

Gümrük konusunda şansını denemek isteyen veya yurtdışından bir tanıdığına getirmek isteyen için iyi bir fırsat...

[link:https://m.joybuy.com/651245832.html]
    m.joybuy.com
    Global Version Xiaomi Mi 8 6GB 128GB MIUI 10 Smartphone 20MP Front Camera Snapdragon 845 Octa Core 6.21
    https://m.joybuy.com/651245832.html
    [/link]

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR)

• Bende yeni telefon almak istiyorum.iphone 6 kullanıyorum.mi8 yada iphone 7 plus düşünüyorum ikisi arasında kaldım. Karar veremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Hocam Çin'den Almanya'ya telefon gönderimi yapılıyor mu acaba.

• Hocam soruyu iki aşamalı olarak cevaplarsak AliExpress veya başka bir sitede ürün o ülkeye gönderilebilir diyorsa satıcı veya site o ürünü o ülkeye kargolar. Ancak bütün ülkelerin kendi özel gümrük kanunları var. Örneğin Türkiye cep telefonu ve bazı ürünleri kesinlikle ülkeye sokmazken bazı ülkeler buna müsade ediyor bazıları ise vergisi karşılığında müsade ediyor. Almanya daki durumu iyi bilmiyorum. Fiyatı belli bir değerin altındaki ürünler sorunsuz geçiyor diye biliyorum ama orada yaşayan birisine sormanız en doğrusu...

@flintstones

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 2 Ekim 2018; 9:7:38 >
  • uzun araştırmalarım sonunda global sürüm almaya karar verdim.ve de global sürüm olarak en uygun kvk garantili aşağıdaki ürünü buldum.malumunuz genelde global romlu ve ithalatçı garantili ürünler mevcut piyasada.

n11 indirim bonus derken yaklaşık 3700 tl.ye mal oldu...

doların aşağıya doğru geldiği bugünlerde telefonun fiyatının düşmesini beklerken yukarı doğru gitmesi ilginç.ama 11.11'in beklenmesi durumunda daha iyi fiyatlara alınabileceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasqua -- 2 Ekim 2018; 20:31:1 >

• Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Almanya'dan Türkiye'ye bir tanıdık vasitasiyla getirtecegim uçakla. Havalimani gümrüğünde sıkıntı olur mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bulut

Almanya'dan Türkiye'ye bir tanıdık vasitasiyla getirtecegim uçakla. Havalimani gümrüğünde sıkıntı olur mu acaba?
    Tek telefon ise sorun pek olmaz ama 3-4 telefon ile gelirse problem olabilir. İşi sağlama almak için mi8 kutusundan çıkarıp cebine 2. Telefon gibi atarsa sorun ihtimali kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _bulut kullanıcısına yanıt
    Tek telefonda hiç bir sıkıntı olmaz... En fazla napacaksın diye sorabilirler kardeşime hediye aldım dersin...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.