Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pocofone f1 2500 tl mersinden satiyor bence fiyat cok iyi sahibindende veya honor note 10 ama turkiyede yok getiren olursa bakmak lazim 3700 yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha102010

pocofone f1 2500 tl mersinden satiyor bence fiyat cok iyi sahibindende veya honor note 10 ama turkiyede yok getiren olursa bakmak lazim 3700 yuksek
    Link atar misiniz

• şöyle bir baktım fakat samsung note5'e göre ciddi bir fark yok hatta bazı özellikleri daha düşük acaba kaçırdığım bişeymi var hep ios kullanıyordum note5 çok ucuz buna göre
  • uygulamadan actim ilan no bu 602904901

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Note 5 mi

• quote:

pocofone f1 2500 tl mersinden satiyor bence fiyat cok iyi sahibindende veya honor note 10 ama turkiyede yok getiren olursa bakmak lazim 3700 yuksek
    Bu fiyata F1 yok, olanı da 2600 TL ve 64 GB idi. Ancak kaldı ki bu 2 telefonu kıyaslamak Mercedes E180 ile Renault Megane'ı kıyaslamak gibidir. Birisi Super Amoled kullanan elit bir cihazken diğeri plastik bir arka panele sahip bir telefondur. Amaç nasıl ki arabada sadece motor olsun götürsün değilse telefonda da böyledir. İkisinde de 845 işlemci aynı telefon olduklarını göstermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

Bu fiyata F1 yok, olanı da 2600 TL ve 64 GB idi. Ancak kaldı ki bu 2 telefonu kıyaslamak Mercedes E180 ile Renault Megane'ı kıyaslamak gibidir. Birisi Super Amoled kullanan elit bir cihazken diğeri plastik bir arka panele sahip bir telefondur. Amaç nasıl ki arabada sadece motor olsun götürsün değilse telefonda da böyledir. İkisinde de 845 işlemci aynı telefon olduklarını göstermez.

Alıntıları Göster
    butce icin yazdim. maddi durum olarak 3700 odeyemiyorum odeyemeyenlerde olur o sebepden yazdim

• mi 8 alamiyorsaniz nokia 8 alin.nokia 8 fiyatina gore çok iyi bir telefon.

• Mi 8 en uygun nerden alabilirim arkadaşlar?
  • n11 de ithalatçı garantili 3789tl ye var.
    530$ a yurt dışı kayıtsız getirip sıfır satanlar bulunabiliyor garantisiz.
  • Xiaomi mi 8 HB 3789₺

Xiaomi mi 8 se Migros sanalmarket 3199₺

• 3580e gittigidiyor'da var...

• quote:

dün bir arkadaş migrosta görmüş 3900den satılıyormuş

sahibinden de 2800-3000 arasına satılıyor
  • walterwater kullanıcısına yanıt
    ben de 3579 dan aldım fakat iade edeceğim.

imeiden sorduladım global rom değilmiş. satıcı ile görüştüm dediğine göre normalde çin rom üretilen telefonları çindeki firmadan sipariş geçerken global yüklemesini istemişler o yüzden hakkında kısmından bakanlar global görüyor. mi'nin duyurusuna göre sonrada kurulan global romlara güncelleme vermeyeceği yönünde... bu saatten sonra xaiomi alırmıyım bilmiyorum. eldeki 7 plusla devam edecez galiba...

sorgulama yapmak isteyenler için link:
    www.mi.com
    Product Authentication
    https://www.mi.com/en/verify/#/en/tab/imei

• Bu telefonda global versiyon - China versiyon ayrimi var mı? Yani kutunun kenarında global versiyon yazan modeli var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

ben de 3579 dan aldım fakat iade edeceğim.

imeiden sorduladım global rom değilmiş. satıcı ile görüştüm dediğine göre normalde çin rom üretilen telefonları çindeki firmadan sipariş geçerken global yüklemesini istemişler o yüzden hakkında kısmından bakanlar global görüyor. mi'nin duyurusuna göre sonrada kurulan global romlara güncelleme vermeyeceği yönünde... bu saatten sonra xaiomi alırmıyım bilmiyorum. eldeki 7 plusla devam edecez galiba...

sorgulama yapmak isteyenler için link:
    https://www.mi.com/en/verify/#/en/tab/imei
    Elinizde 7 plus var Xiaomi mi alıyorsunuz, 7 plus daha değerli değil mi?

• mi8 in fiyatı benim psikolojik fiyatımın çok çok üstünde 2500 skalasında olması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: angraf

mi8 in fiyatı benim psikolojik fiyatımın çok çok üstünde 2500 skalasında olması gerekir.
    aynen ben de bu psikolojik fiyat yüzünden bişey alamıyorum.iyice ekleyip en iyi fiyattan alıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Elinizde 7 plus var Xiaomi mi alıyorsunuz, 7 plus daha değerli değil mi?

Alıntıları Göster
    aynen hocam 7 plus daha değerli ama benim androide dönmem lazım :) yedek telefon kullanmaktan bıktım. androide geçersem tek telefona geçiş yapmış olacağım..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.