Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bahodilo

128 GB modeli migrosta 2999a düştü.
    nakit almak isteyene yardimci olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbeyy

nakit almak isteyene yardimci olabilirim

Alıntıları Göster
    Nasıl olacaksınız hocam anlamadım. Özelden yazarmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada günlerdir en uzun gece reklamı yapıyor, mi8 i yıldızlı ürünlere koyuyor ama en uzun gece günü mi8 e gün içinde 50 tl zam yapıyor insanları indirim diye enayi yerine koyuyor 2950 civarı yaptı fiyatı biz indirim beklerken 2899 dan

• Arkadaşlar bildiğiniz sıcak bir kampanya varmı. Sifir. Garantili 2.900 alında yurtdışı 2000 lira falan. Hafıza önemli değil.

• Merhaba , migroslarda bu tarz ürünlere personel indirimi oluyor mu ?

hani rica etsek kasadaki arkadaşa , sen kendine alıyormuşsun gibi alsan diye olur mu öle yada duyan bilen var mıdır.
  • Hepsiburada'nin saticisi oldugu ve Migros'takilerin ithalatci firmalari hangi firmalar?.. Amazon'dakiler Genpa sanirim, en azindan yorumlarda oyle yaziyor...
  • hasanbeyy H kullanıcısına yanıt
    Kayıtsız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: khan143

Kayıtsız mı?
    kayitli ve ithalatci garantili hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Hepsiburada'nin saticisi oldugu ve Migros'takilerin ithalatci firmalari hangi firmalar?.. Amazon'dakiler Genpa sanirim, en azindan yorumlarda oyle yaziyor...
    Ritzy.. berbat bir teknik servis. şikayet.var'da onlarca şikayet var. hiç birine de cevap vermemiş. Rizty garantili Xiaomi almak rus ruleti oynamak gibi bir şey.
  • Trendyol dan alınırmı bilmiyorumda şuanda 2885 tl.
    Trendyol.com
    Mi 8 64 GB Siyah Cep Telefonu İthalatçi Firma Garantili mi864gb Xiaomi | Trendyol
    https://ty.gl/aeny2ofv

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: is_mata

Trendyol dan alınırmı bilmiyorumda şuanda 2885 tl.
    https://ty.gl/aeny2ofv
    Migrostaki 128 GB ve 3000 lira. 115 lira fazla verilip 128 GB alınır.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Migrostaki cihazlar orjinal olarak global mi geliyor yoksa sonradan global room yükleme gibi birşey varmış öyle mi yapıyorlar ki? Birde Garantiye delta mı bakıyor? Teşekkürler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: is_mata

Migrostaki cihazlar orjinal olarak global mi geliyor yoksa sonradan global room yükleme gibi birşey varmış öyle mi yapıyorlar ki? Birde Garantiye delta mı bakıyor? Teşekkürler :)
    gözümle görmedim ama hem global hem de çin romlu olanları varmış. hem Delta hem de Ritzy garantili olanları varmış.
  • is_mata İ kullanıcısına yanıt
    trendyolda satışı yapılan cihazlar da servis konusunda problemliymiş dikkat edin derim. şikayetvarda fazlasıyla olumsuz yorum var güncel dijital isimli firma hakkında
  • kuzeys kullanıcısına yanıt
    Eksi Sözlükte burada her yerde bu mesajın var. İnsan killaniyor gördükçe. Bu kadar iyiyse sıfırdan farksız niye aldın niye satiyorsun

• Arkadaşlar ben Migros'un yapmış olduğu kampanyadan yararlanmak istiyorum fakat İstanbul'da hangi Migroslarda ürün bulunuyor biliyor musunuz acaba? Bu akşam Cevahir'in içindeki Migros'a uğrayacağım daha sonra ise Merter'deki Migros'a uğrayacağım eğer bulamazsam. Ancak kesin gördüğünüz bir yer var ise oraya gideyim direk. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğansız Dürüm

Arkadaşlar ben Migros'un yapmış olduğu kampanyadan yararlanmak istiyorum fakat İstanbul'da hangi Migroslarda ürün bulunuyor biliyor musunuz acaba? Bu akşam Cevahir'in içindeki Migros'a uğrayacağım daha sonra ise Merter'deki Migros'a uğrayacağım eğer bulamazsam. Ancak kesin gördüğünüz bir yer var ise oraya gideyim direk. Teşekkürler.
    iki tip cihaz satılıyor migroslarda .

global versiyon ve çin.

çin olan versiyonda adaptor kutusu oluyor telefon kutusunun üstünde .

global olan modelde kutunun yan tarafında kırmızı bir etikette yazıyor .

global olanı tercih ederseniz imei no mi sitesinden check edilebilir .

çin versiyon alırsanız imei gözükmeyebilir.

ben global versiyonu tercih ettim alırken , karar sizindir.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.