Şimdi Ara

XIAOMI MI 8 (SICAK FIRSATLAR) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
29
Favori
152.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuyu bilmiyorum ama bu mesaj özelinde genel bir şey söylemek istiyorum.

Bir şirket diğer bir şirketten hizmet alımı yapabilir. Aklıma gelen ilk örnek, Canon Türkiyede kendisi var ama siz servis için cihazınızı bıraktığınızda, printer vs. ürünlerini Teknoser'e, fotoğraf makinası vs. ürünlerini de Erkayalar'a gönderir. KVK da yeni bir yapılanma yerine zaten teknik servisini yapan evofone a ücreti mukabilinde yaptırıyor olabilir.

Bunlar ticari kuruluşlar. Aralarındaki anlaşmayı ve şartlarını bilemeyiz.

Basit bir örnek veriyorum. Siz bir distribütör firmasınız ve Yurtdışından getirteceğiniz ürün için anlaşma yapacaksınız diyelim. Yetkili servis standartlarını tutturmak ve yedek parça anlaşmasının maliyeti X, gerektiğinde ithal ettiğiniz ürünleri söküp yedek parça haline getirme maliyeti Y, hazır kurulu düzeni ve anlaşması olan olan bir servisle çalışmanın maliyeti Z olsun. Z değeri, X ve Y den küçükse bunu tercih edebilirsiniz. Bu sadece küçük bir örnek. Yüzlerce model var. Eğer öyle olmasaydı kimse kimseden hizmet satın almazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

2 ayrı karttan nasıl oluyor acaba? Gerçi ben fiba dan 3 taksit tercih ederim sanırım.

Alıntıları Göster
    2 ayri karttan nasil aldiniz ozelse pmden soylermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefondan anneme ve teyzeme alacagim onlari uzun bir sure idare eder mi? Enaz 4 yil gibi cok fazla sosyal medyaladalar ve fotograf vidyo cekmekteler hafiza sikintisi olur mu 128 gb de?

En uygun nereden alabilirim su an ithalatci garanti 500 tl ucuz ama bozuldu mu da bedeli agir olacaksa huawei garantilinalacagim?

Yardimci olursaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Bu telefondan anneme ve teyzeme alacagim onlari uzun bir sure idare eder mi? Enaz 4 yil gibi cok fazla sosyal medyaladalar ve fotograf vidyo cekmekteler hafiza sikintisi olur mu 128 gb de?

En uygun nereden alabilirim su an ithalatci garanti 500 tl ucuz ama bozuldu mu da bedeli agir olacaksa huawei garantilinalacagim?

Xiaomi telefonu huwaei garantili alman biraz zor olacak ama başarırsan bize de haber ver....

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Xiaomi telefonu huwaei garantili alman biraz zor olacak ama başarırsan bize de haber ver....

Alıntıları Göster
    Mesaj sayısına bak birde yazdığına bak, akıl orada kalmış yanlış yazdığımı anlayıp, kasıtla makara amaçlı mesaj yazacağına yardımcı olursun.
  • quote:

Mesaj sayısına bak birde yazdığına bak, akıl orada kalmış yanlış yazdığımı anlayıp, kasıtla makara amaçlı mesaj yazacağına yardımcı olursun.

Alıntıları Göster
    bura duseni kaldirma yeri degil ne istedigini bilenlerin formu arkadas zoruna gidiyosa girmezsin foruma olur biter alisman gerrk

• quote:

Orijinalden alıntı: madhane

bura duseni kaldirma yeri degil ne istedigini bilenlerin formu arkadas zoruna gidiyosa girmezsin foruma olur biter alisman gerrk

Alıntıları Göster
    Hadi liseli kardesim yat uyu boyle seylerle kafani yorma

Nerde degisik sosyal aktivitesi olmayan issiz var bana denk geliyor. Git uyu zihinsel fonksiyonlarin yerine gelir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 28 Şubat 2019; 23:56:32 >
  • quote:

Bu telefondan anneme ve teyzeme alacagim onlari uzun bir sure idare eder mi? Enaz 4 yil gibi cok fazla sosyal medyaladalar ve fotograf vidyo cekmekteler hafiza sikintisi olur mu 128 gb de?

Hocam Xiaomi lerde büyük şikayetler var. Önceden ucuzdu, ucuza alına şeyden çok fark beklenmiyordu. Ama 3000 liraya Xiaomi almayın. Samsung alın huawei alın geçin. Annelere teyzelere mate 20 lite yeter de artar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Alıntıları Göster
    Hani Bebeler olur bi Arkadaşı hataya düşsünde güleyim aaaaa ne dedi ne yaptı hshshsaaa felan laf sokar sonra ergence çocukça hareketler yani
    Saçma tipli yaramaz sevilmeyen çocuklardır bunlar genelde

Bu forumdada pusuya yatmış yazım yanlışı yapan yanlış bi cümle kullanan mjları tiye almaya çalışan sizden çok ne yazık ki

• quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

Hani Bebeler olur bi Arkadaşı hataya düşsünde güleyim aaaaa ne dedi ne yaptı hshshsaaa felan laf sokar sonra ergence çocukça hareketler yani
    Saçma tipli yaramaz sevilmeyen çocuklardır bunlar genelde

Bu forumdada pusuya yatmış yazım yanlışı yapan yanlış bi cümle kullanan mjları tiye almaya çalışan sizden çok ne yazık ki

Alıntıları Göster
    Çok bilgin varsa arkadaşa yardımcı ol.
    Bana laf yetiştireceğine...
    Forumda telefonlar başlığı var. Orada telefonların özellikleri ve kullanıcı deneyimleriyle ilgili bir ton yazı var.
    2 dakika ayırıp orada zaman geçirsin arkadaş bir zahmet.

• Hepsiburadada satici hepsiburada olmayan firmalar global rom mu yukluyorlar yoksa direk sattiklari global versiyon mu? global rom yukleniyorsa telefon acilmis anlamina geliyor degil mi? mavi rengini almak istiyorum en mantikli bunu buldum

• Mi 8'i teknosada deneyeyim dedim laga girdi telefon durduk yere soğudum ya
  • Global versiyonunun mavi renginin 128 gb olanini hicbir yerde bulamadim. Almisken global almak istiyorum.

• Migrosta 3000 TL idi heryere baktım kalmadı gelecek diyorlar fiyatları artmış şekilde gelecek sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: bermuda_18

Migrosta 3000 TL idi heryere baktım kalmadı gelecek diyorlar fiyatları artmış şekilde gelecek sanırım
    Hangi ilde arıyorsunuz, balıkesir mağazalarının çoğunda var 3,3000 tl şuanda
  • ÖTV zammından sonra 3000tl ye alamadım mi 9 kovalarken geçen hafta 3300 TL bayıldım migrosa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt
    yalnız değilsin :)
  • canciger C kullanıcısına yanıt
    5 para etmez guvensız alakasız satıcının bırı hepsını sıkayet edecegım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

5 para etmez guvensız alakasız satıcının bırı hepsını sıkayet edecegım
    niye hocam hayırdır
  • Hortçu musun?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.