Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.391
Cevap
65
Favori
387.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rn3 Rn4 Rn5 şuanda 3 gün önce rn7 aldım Rn5 ten pek bi farkı olmadığını görünce çok soğudum, Gsi, treble rom larla haşır neşir olabilmek için 6 ram şart, 4 lerde sıkıntı çıkıyor, rom sever biri olarakta şunuda sormak isterim,
    1. Sorum olsun bu, 9 lite geliştirici anlaminda nasıl durumlar, oos romlar,aosp romlarda vs.....
    mi 9t, mi 9t Pro serileride kamera gir çık kafama yatmıyor, mi 9 lite düşünüyorum bu sebepten, ama işte o fiyatlara alternatif olarak oneplus 6t devreye girip kafamı karıştırıyor,
    2.sorum rn7 den bu tele geçen varmı,yada bütün arkadaşlara sorayım rn7 9lite geçmeye degermi 6 ramin vs farkını yasarmiyim,.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavi kullanıyorum. Kılıfın her yeri parmak izi maalesef
    Koyu renk olduğu için hepsini görüyorum sanırım. Bende siyahtan sıkıldım artık mavi aldım. Kılıfı çıkarınca efsane görünüyor o ayrı tabi.

• Kayıt mevzusunda Band 20 için kesin bir şey var mı? Yanlış görmediysem tek hat kayıtta gitmiyor ama iki hat için kesin bir şey yok.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam. İki hat değişince gitmeyen de olabiliyormuş ama arkadaşın gittiği için mecburen tek hat yaptırmış.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Ben zaten tek hat kullanmayı düşünüyorum o zaman bana uygun bir cihaz. Aslında yazılmış ama maalesef güvensiz biri olduğum için teyit almak istedim, teşekkürler.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Birkaç yerden teyit etmeden inanmak zor artık hocam. Reklam yalan yanlış bilgi dolu forumlarda maalesef.

• Merhabalar arkadaşlar dün yaşanan şarj probleminden sonra adaptör değiştirmeyi düşündüm daha düşük amperde şarj eden bir şey olsun istiyorum. Elimde Samsung note 5 in şarj aleti ve xiaomi mi 9 lite in şarj aleti var. Bilen arkadaşlar aradaki farkı izah edebilir mi? Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tface T kullanıcısına yanıt
    Mi şarj cihazı 18 watt. Samsung 15 watt destekli görünüyor.

Ama hızlı şarj teknolojileri farklı, Mi cihazı Quick Charge 3 teknolojisi ile hızlı şarj yaparken Samsung Adaptive Quick Charge diye farklı bir teknoloji kullanıyor görünüyor. Samsung şarj cihazı Mi telefonu 10 watt ile yavaş şarj edebilir. Denemeden belli olmaz sonuç hocam. Ama en fazla 15 watt destekli olduğu için Mi şarj cihazı kadar hızlı şarj edemez gibi duruyor, teknik olarak etmez yani.
    Teşekkürler hocam yavaş yapsın önemli değil yeter ki yarıda kalmasın gece. Çekincem batarya yi bozar mı. Keşke tam kapatabilseydik hızlı şarjı

• merhaba beyler.
    telefon almayı düşünüyorum ve fiyat olarak mi9 lite ve redmi note 8 pro arasındayım

hangisini tercih etmeliyim
    lite sürümlerde güncelleme sorunu oluyor mu ?
    gcam batarya ve genel performans olarak ne seçmeliyim

• Red mi note 8 mediatek işlemci ve ısınma sorunu var diyorlar bir araştır istersen

• Tface T kullanıcısına yanıt
    Tam aksine sıvı soğutma sistemi ile çok serin çalışıyor diyorlar note 8 pro için.
    Normal note 8 ile mi karıştırdınız belki

Benim tek çekincem Redmi serisi telefonların ucuz olduğu için kalitesiz olma ihtimali. Redmi note 8 pro 35-45 dolar daha ucuz görünüyor yurt dışında Mi 9 Lite dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Ekim 2019; 9:50:9 >
    Benim de aklımda vardı note 8 pro fiyat farkı da yok ancak note 8 pro almamamın sebebi mediatek işlemci olması. Daha az güçlü olsun snapdragon olsun istedim. 64mp kamera ois olmadıktan sonra istersen 999mp olsun bir anlamı yok bence.
  • Mi9 lite en uygun nereden alabiliriz acaba, sahibindende 1699 lu ilan var.

• 2 2 kullanıcısına yanıt
    en uygun olan yer şu an orası ama istanbulda olanlar için. istanbulda avrupa yakasında veya Fatih Eminönü civarında tanıdığınız yakınınız varsa gidip alıp size kargo ile gönderebilir. Ben de o şekilde bir tanıdık vasıtasıyla aldım telefonu istanbuldan. Alıp bana kargo ile gönderdi sağolsun, 35 lira da karşı ödemeli ve 5000 lira sigortalı kargo tuttu ptt kargo ile, ücretini ödeyip teslim aldım kargoyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 24 Ekim 2019; 9:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

en uygun olan yer şu an orası ama istanbulda olanlar için. istanbulda avrupa yakasında veya Fatih Eminönü civarında tanıdığınız yakınınız varsa gidip alıp size kargo ile gönderebilir. Ben de o şekilde bir tanıdık vasıtasıyla aldım telefonu istanbuldan. Alıp bana kargo ile gönderdi sağolsun, 35 lira da karşı ödemeli ve 5000 lira sigortalı kargo tuttu ptt kargo ile, ücretini ödeyip teslim aldım kargoyu.
    Sağolun, 1699 a mı aldınız sizde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Tam aksine sıvı soğutma sistemi ile çok serin çalışıyor diyorlar note 8 pro için.
    Normal note 8 ile mi karıştırdınız belki

Benim tek çekincem Redmi serisi telefonların ucuz olduğu için kalitesiz olma ihtimali. Redmi note 8 pro 35-45 dolar daha ucuz görünüyor yurt dışında Mi 9 Lite dan.
    Note 8 Pro da oyun oynarken termal sorunlar var gibi duruyor, yazılımla düzeltilebilir umarım.
  • seanzz24 kullanıcısına yanıt
    O da mediatek işlemciden dolayı kanımca

• seanzz24 kullanıcısına yanıt
    bir inceledim de zaten 9 Lite dan daha uzun olduğu için de kaybetti bende, mi 9 lite bile büyük geliyor bana, 5,5 inç olsa da biraz daha küçük olsa keşke şu telefon aynı özelliklerle.

benim düşüncem Redmi serisi için hep aynı, daha ucuz daha kalitesiz cihazlar yapıyor gibi geliyor xiaomi Redmi serisinde. Sözde sıvı soğutma sistemi kullanılmış ve incelemelerde başarılı bulunmuştu. ama ucuzluk kalitesizlik olduğu için sorun çıkaran cihaz oranı yüksek olabilir. yani belki her cihaz yaşamıyordur ısınma sorununu.
  • redmi note 8 ile 15 dakika pubg oyun sonunda telefon ısısı 40 dereceyi bulmuyor.
    redmi note 8 pro ile 15 dakika pubg oynadığında 40 derecenin üzerine çıkıyor ısı
    burada işlemci gücü yönünden de fark var ama sonuçta, fakat fazla ısı demek bataryayı daha hızlı bitirmek demek.
    rica etsem mi9 lite ile çekilmiş fotoğraf örnekleri paylaşırmısınız
    gece çekim, geniş lens çekim, normal çekim ve benim için önemli olan makro çekim.
    benim de kafamı kurcalayan makro modu. note 8 pro de makro mod için 2 mp 4. makro kamera var

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.