Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temiz ikinci el kayıtlı mi 9 ortalama fiyatı ne kadardır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyye -- 24 Eylül 2019; 18:43:20 >
  • Mi9 6 64 almayi planliyorum.Kamera benim için çok önemli iphone 7plus veya 8plustan geçen var mı ? Kamera performanslari nasıl ? Özellikle portre modu benim için önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende note8 den mi 9 pro ya geçmeyi düşünüyorum yurtdışından alıp. Kafamda birkaç soru işareti var birincisi xiaomi cihazların genel anlamda yüksek sar değerli olması ve ikincisi imei atılabilirmi.

• Arkadaşlar mi 9 6 64 siyah renkle aranıza katıldım bende.Kargonun gelmesini bekliyorum.

• Merhaba, yasa öncesi pasaport kayıtlı mi9 8/128 cihazım fazlalıktan dolayı satılıktır. İlgilenen olursa dm den olasabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglarr1905

Merhaba, yasa öncesi pasaport kayıtlı mi9 8/128 cihazım fazlalıktan dolayı satılıktır. İlgilenen olursa dm den olasabilir.
    Yasanin cikmasi minumum 1 yili bulur. Ayrica yasa ciksada herhangi bir sorun teşkil etmeyecek. İyi satışlar.
  • Selamlar? Hangi gezegenden yaşıyorsunuz? Kaç kere kayıt yaptırdınız? Yeni kayıt yasası hakkında bilginiz ne? Deneyiminiz ne?

• Mi9 da netflix HD desteği var mı?

• WhatsApp.com
    Mi 9,Mi9 Se,Mi 9 Explorer
    https://chat.whatsapp.com/invite/Gdio0uO2zR66J2fuKn5gZe
    mi 9 grubu

• cklnc C kullanıcısına yanıt
    Var hocam

• Mi 9'a imei yazılabiliyor sanırım, malum sitede bir sürü kayıtlı ilan var :) Mi 8 den terfi etsem mi düşünmedim değil.
  • sese61 kullanıcısına yanıt
    Dostum bi sorum daha var 4K da 60 fps çekim var mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: cklnc

Dostum bi sorum daha var 4K da 60 fps çekim var mı peki?
    var
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam. Mi10u ya da mi9proyu bekleyin.

• başlıktaki mi 9 te nedir arkadaşlar ?
    gsmarena da böyle bir telefon modeli görünmüyor. bir telefoncu da satıyorum demiş 2100 lira mi 9te diye ama sd855 olan bir telefon
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Transparan kapaklı olan sanırım.
  • oneplus 7 pro
    ekran 6.67 inç + 90 hz 1440x3120 (QHD+) kavisli ekran
    batarya 4000 mah + testlerde hemen hhemen eşit sonuçlar
    aynı işlemci 855
    kamera ois var + popup sistem portre modunda studio light effect yok full body mod yok ayrıca diyafram değiştirilmiyor
    ses mikrofon kalitesi güzel + streo hoparlor + müzik uygulamsı yok
    game boosterında fps gösteremiyor

xiaomi mi 9
    ekran 6.39 inç 1080x2340 (FHD+) düz ekran
    batarya 3300 mah + testlerde hemen hhemen eşit sonuçlar
    aynı işlemci 855
    kamera ois yok portre modunda studio light var yok full body var ayrıca diyafram değiştiriliyor
    ses mikrofon kalitesi berbat + video ile ses kaydedince daha kötü + mono hoparlor + müzik uygulamsı var
    game boosterında fps gösterebiliyor
    + olarak miui 11 ile deprem anında uyarı ve + berirlediğimiz kişilere tehlike anında mesaj konum arama yapan bi yazılım gelecek

yani arkadaşlar buda donanımmı önemli yazılımmı eğerki op7 ise bazı yazılım özelliklerini kullanamayacağım mi9 ise bazı donanım özelliklerini kullanacağım
    donanım zamanla güncellenmez ama yazılım güncellenir gibi op7 pro için yabancı forumlarda kamerasının hakkını vermiyor vs gibi yorumlar var nasıl bi yol izlemeliyim
    'neden' hangisini almalıyım yorumlarınızı bekliyorum

• TRGameAirs T kullanıcısına yanıt
    Bende bu konuda çok kararsız kaldım. Benim seçimimdeki esas kriter grey market op7 plus ile distrubutor garantili mi9 arasındaki seçim oldu.Her ne kadar op7 pro daha iyi özelliklere sahip olsa da, malum türkiye şartlarında başka bir telefonun imei numarası kullanma riski sebebi ile ( bu yüzden hukuki süreçler ile uğraşmış tanıdıklarım var ) mi9 u seçtim. Telefon yarın elime geçecek. İnşallah memnun kalırım

• Arkadaşlar mi9 almak istiyorum. Nelere dikkat edeyim. Hangi serilerde sorun var? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.