Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunu olan seri yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ıraktan kapalı kutu global mi 9t aldım ve bununla ilgili 2 sorum var.

1) ürüne hala bir kayıt yaptırmadım ve imei atılabiliyormuş.Kenarda bir telefonum var xperia z3 onun imei ni buna gömdürebiliyormuyuz?

2)Telefonumun şarjı 0 olup kapandığında normal power tuşuna basarak telefonu açamıyorum.Power tuşuyla beraber ses kapatma tuşuna basılınca açılıyor sadece.Bu durum herkeste böylemi ne kadar saçma bir durum anlayamadım.
  • Arkadaşlar mi9 imei atilmis cihaz kullanan varmi 4.5 g sorun varmi birde batarya kapasitesi nasil kac saat ekran suresi aliniyor kronik sorunu varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

Arkadaşlar mi9 imei atilmis cihaz kullanan varmi 4.5 g sorun varmi birde batarya kapasitesi nasil kac saat ekran suresi aliniyor kronik sorunu varmidir
    şuan yok 4.5 g de..5-5,30 saat alabilirsin..
  • Mi 9 yüz tanıma ve parmak izi muhteşem çalışıyor

• Arkadaşlar uygulamalarda yazilarin resimlerin biraz daha kucuk gozukmesini istiyorum yani çözünürlüğü artirmak istiyorum ayarlarda var ama onu yaptigimda çok küçülüyor başka ne yapabilirim

• Gcam kullanan arkadaşlar varsa eğer portre ve gece modu için en iyi sürüm hangisi ? Mi9 6/64
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    Geliştirici seçeneklerini acin , oradan DPİ ayarini değiştirin istediğiniz boyutlara göre.

• GoldenPaw kullanıcısına yanıt
    6.2.030 sürümünü kullanıyorum hiçbir sorun yasamadim dediginiz ozellikleri kullanırken. Tavsiye ederim.

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunu yok. 5,5 ile 6,5 saat arasi ekran suresi alırsınız. Ben normal ve altında kullanirim derseniz guc tasarrufu,dusuk ekran parlaklığı ve oyun oynamam derseniz 7 saatte olur.

• Z3A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle imei atılabilir sorun yok o konuda. İstediğiniz imei de atilabilir.
    Saej isine gelirsek %0a getirip telefonu kapatmanız bataryayi öldürür. Lityum polimer pillerde %20 %10 olunca şarja takmalisiniz. Ha 0 oldu kapanirsa da acilmamasi normal . Dediğiniz yöntemle açılması da aslında cihazin bir nevi kisa devre yaptırıp acmakla aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sese61

Geliştirici seçeneklerini acin , oradan DPİ ayarini değiştirin istediğiniz boyutlara göre.
    Öyle bir ayari yok maalesef bulamadım

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    Hocam AYARLAR > HAKKINDA > MİUİ SÜRÜMÜ yazan yere 5-6 kere tiklayin ve geliştirici seçeneklerini acin. Geri gelin tekrar AYARLAR > EK AYARLAR > GELİŞTİRİCİ SEÇENEKLERİ ne girin orada EN KUCUK GENİŞLİK yazan yer var. Oradaki sayıyı arttirirsaniz yazılar vsvs kuculur azaltirsaniz artar.
    İyi forumlar.

• Mİ9 Satan özele gelsin

• sese61 kullanıcısına yanıt
    bunun bi zararı olur mu hocam
  • MI9T için sağlam ekran koruyucu/cam tavsiye eder misiniz.
  • Herkese merhaba benim için önemli olan kamera performansı kaydettirebileceğim bir telefon almam gerek, Mi 9 mu Oneplus 7 mi sizce pro değil normal versiyonu, Mi 9 2400 tlye, Oneplus 7 2600 tl o yüzden fiyat farkı yok çok fazla sizce? Teşekkürler

• mi 9 için turkcell kullanıp volteyi aktif edebilen var mı?
  • bf B kullanıcısına yanıt
    #*#*86583*#*# telefondan tuşlarına basın ,disabled yazacak enabled yazarsa tekrar edin işlemi.aktif olacaktır.
  • bu sanırım telefonda aktif ediyor birde operatörde aktif etmek gerekmiyor mu 2222 mesaj atıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bf -- 16 Ekim 2019; 15:55:27 >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.