Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce başka usb porta bağlayın olmazsa kabloyu değiştirin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oguz58 kullanıcısına yanıt
    İstekleirnize göre değişir... Sizin için önemli olan ne?

• Arkadaslar mi 9 'a imei atiliyor mu? Cevabiniza gire yurtdisindan satin alacagim. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    Hocam kablodan değil de windows 10 dan gibi geliyor bana. Düzgün driver bulamadım herhalde. Başka bir alete yazılım atacaktım. Sitesinde eski driveri vardı. Görmüyordu PC. Haziran ayı gibi yeni driver koymuşlar sitesine. Onla denedim gördü. Mi 9 için windows 10'da çalışıyor dediğiniz driver var mı. Çok makbule geçer. İki üç kabloyla denedim ayrıca ama olmadı

• merhabalar,

mi9t kullanıyorum.Cihazı yeni aldım.ilk defa parmak izi ayarladıgımda parmagı dokundurdugum zaman ekrana telefon açılıyor akabinde kilit ekranı geliyordu.pin girincede ana ekrana çıkıyordu ve aynı zamanda parmagı dokundurdugum zaman ekran açılırken hafif bir titreşim hissediyordum parmagımda.bir nevi force feedback efekti gibi.hoş bir özellikdi bu.Ancak daha sonra her ne olduysa parmagı okuttugum zaman yine hızlıca açılıyor ama bu sefer pin girdiğim kilit ekranı çıkmıyor ve titreşim olmuyor.Bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum.İyi forumlar.
  • . Mi 9 da hamgi rom kullaniyorsuniz hangisi iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Evet tek hattına atılıyor.

• Mi 9 kronik sorun varmi ghost screen gibi 1 haftalik cihaz var onu alcam neyine bakmam gerekir

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    bi sıkıntı rastlamadım..
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Global.

• Arkadaşlar şuan imei atılmış mi 9 kullanan kişilerden bilgi almam gerek çünkü ona göre telefon alma aşamasındayım.
    İmei atılan mi 9 da nfc yada volte çalışmama durumu var mı? Note 7 de imei atılınca şebeke sorunu ve band 20 silinme durumu var bu konu mi 9 da var mı?
    Bu konu da yardımcı olacak arkadaşım varsa çok sevinirim. Bunu netleştirebilirsem ya imei atılan mi 9 yada garantili mi 9 lite alacağım. Lütfen kullanan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.

• Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu acaba?

• Bugün Mi9 telefonuma MIUI 11 gücellemesi geldi, ben de yedekleme yapmadan güncellemeyin başlatmak istemedim. yedeklemelerim tamamlandıktan sonra bi baktım gücelleme kaybolmuş. Tekrar denetliyorum "yeni, gücelleme yok" diyor. Adamlar resmen gösterip çektiler (göster ama elletme yaptılar) acayip fitil oldum...
  • Mi 9 cihazimi 7 ay kullandim IMEI atma vakti geldi nereden yaptirabilirim bilgi verebilirmisiniz ozelden yazarsaniz cok sevinirim .
    Teşekkürler.

• Arkadaşlar Mi 9 ve Mi 9T Pro'nun arasında 600 tl'lik nasıl bir fark var bana açıklayabilir misiniz? Bunların işlemcileri, ekranları ve ana kameraları aynı değil mi? Üstelik Mi 9T Pro çentiksiz olduğu için ekran gövde oranı daha yüksekken, pili 700 mah daha fazlayken ve 3.5 mm kulaklık jackı varken nasıl oluyor da 600 tl daha ucuza satılabiliyor? Nereyi kaçırıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah. -- 4 Kasım 2019; 21:11:10 >
  • Mi9 global mui11 guncelleme geldi. Gorsel acidan hosuma gitti. Pil performansi kotu etkilenmez insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Arkadaşlar Mi 9 ve Mi 9T Pro'nun arasında 600 tl'lik nasıl bir fark var bana açıklayabilir misiniz? Bunların işlemcileri, ekranları ve ana kameraları aynı değil mi? Üstelik Mi 9T Pro çentiksiz olduğu için ekran gövde oranı daha yüksekken, pili 700 mah daha fazlayken ve 3.5 mm kulaklık jackı varken nasıl oluyor da 600 tl daha ucuza satılabiliyor? Nereyi kaçırıyorum?
    mi 9 amiral gemisi olarak tanıtıldığı için.

mi 9 malzeme kalitesi daha iyi (gorilla glass 6) ve kablosuz şarj destekliyor ve ince bir telefon.

ama haklısınız, çok minimal fark var. zaten yurtdışından getirip satanlar aynı paraya satıyor telefonları. (2500 ikisi de)

evofone un saçmalığı yani.
  • Cihazı MIUI 11 e güncelledim.
    Cihaz daha akıcı ve ikon tasarımı daha güzel olmuş.
    Şarj olayı ise hemen hemen aynı.
    Cihazı satasim vardı ama bu güncelleme ile 4 5 ay daha götürür.

• Guest Account kullanıcısına yanıt
    Aklıma güncelleme geldi. Dedim herhalde Mi 9T Pro'ya güncelleme vermeyecekler ya da Mi 9'un desteği daha uzun süre olacak.

Peki hocam siz hangisini önerirdiniz? Özellikleri hemen hemen aynı olunca insan inanılmaz ikilemde kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.