Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra kamerayla fotoğraf çekince sol yuvarlak içinde anlık görüntüyü açmıyor. Ancak galeriden girersen açıyor sizde durumlar nasıl? (mi9)
  • Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Evet simdi denedim bende de acmadi. Kararsiz kaliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batur17 -- 6 Kasım 2019; 10:0:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, xiaomi'de desktop mode yapabiliyor musunuz Huawei ve Samsung telefonlarda olan. Ona göre alıp almamaya karar vereceğim de bir sorayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Aklıma güncelleme geldi. Dedim herhalde Mi 9T Pro'ya güncelleme vermeyecekler ya da Mi 9'un desteği daha uzun süre olacak.

Peki hocam siz hangisini önerirdiniz? Özellikleri hemen hemen aynı olunca insan inanılmaz ikilemde kalıyor.
    Mi9 ile Mi 9T Pro kamerada özellik farklılıkları var ana kamerada odaklama vs gibi, 2. kamera Mi9 da Sony IMX Sesor T Pro da Samsung sensor, Kamerada Mi 9 önde diyebilirim, epey sitesinden inceleyebilirsiniz. Önceliğiniz kamera değil ise 9T Pro alın geçin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac_team -- 6 Kasım 2019; 14:33:28 >
  • Merhabalar,

Snapdragon 855 için Mi9 almak istiyorum çünkü Snapdragon 855'te radyo desteği var diye biliyorum. Rica etsem biriniz FM Radyo programı indirip deneyebilir misiniz arkadaşlar ?
  • Hocam mi9 modelinde radyo yok. Sadece uygulama yükleyip radyo dinleyebilirsiniz.@burakbezek

Ben mi9 kullanıyorum. Sosyal ağlarda çok dolaşırım ve mobil veri sürekli açık. Oyun çok nadir oynuyorum ve oynamadığım zamanlar 1 günü rahat çıkarıyor telefon. Mi9T Pro nun ekran süresini yada günü kurtarıp kurtarmayacağını bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlar.@ScarfaceX7
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Cihazı MIUI 11 e güncelledim.
    Cihaz daha akıcı ve ikon tasarımı daha güzel olmuş.
    Şarj olayı ise hemen hemen aynı.
    Cihazı satasim vardı ama bu güncelleme ile 4 5 ay daha götürür.
    Tek sıkıntı kamera uygulamasından galeriye erişimiyor bu sürümde? sizde de aynı mı durum?
  • maniac_team M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Güncelleyen çoğu kişide bu sorun mevcut gibi ama bir süre sonra çözerler. Ben şahsen çok beğendim MIUI 11'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Aynen öyle hocam. Güncelleyen çoğu kişide bu sorun mevcut gibi ama bir süre sonra çözerler. Ben şahsen çok beğendim MIUI 11'i.
    Hocam batarya performansı olumlu veya olumsuz nasıl etkilendi güncelleme ile.

Bazı arkadaşlar çok düştüğünü söylemiş faklı platformlarda. Sizinkinde sıkıntı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superhead kullanıcısına yanıt
    İlk yüklediğimde bazı uygulamalar biraz sapıttı. Uzun zamandır da format atmamıştım, bahaneyle hard format atıp temiz bir kurulum yaptım. Şuan tek sıkıntı "kamera uygulamasından galeriye erişilmiyor" onun dışında ne pil nede başka birşey de sorun yok. Formattan sonraki ilk şarjım(saat 21:00-22:00 gibi) şuan %38 de. Bir sürü yedekler geri yüklendi, ayarlar yapıldı ve biraz da oyun oynadım haliyle bayağı bir kurcaladım. Bana normal geldi, değilse bile ben o farkı hissedemedim hocam. Tavsiyem herkes temiz bir kurulum yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac_team

Mi9 ile Mi 9T Pro kamerada özellik farklılıkları var ana kamerada odaklama vs gibi, 2. kamera Mi9 da Sony IMX Sesor T Pro da Samsung sensor, Kamerada Mi 9 önde diyebilirim, epey sitesinden inceleyebilirsiniz. Önceliğiniz kamera değil ise 9T Pro alın geçin bence.

Alıntıları Göster
    Mi9 un kamera kalitesi daha iyi olması yanısıra 9T Pro'da selfi kamerası pop-up ve bazı kullanıcılar bu hareketli kamerada sıkıntı yaşamaya başlamışlar.Pop-up selfi kamerada açılmama ya da sıkışma sorunundan bahsediyorlar.Ayrıca gelen görüntülü whatsup mesajlarında kendi kendine açılmaya çalışıyor, telefon cepteyse dar alanda açılamayınca da bir süre sonra arıza vermeye başlıyormuş.

Bunu da göz önünde bulundurun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turoktr

Mi9 un kamera kalitesi daha iyi olması yanısıra 9T Pro'da selfi kamerası pop-up ve bazı kullanıcılar bu hareketli kamerada sıkıntı yaşamaya başlamışlar.Pop-up selfi kamerada açılmama ya da sıkışma sorunundan bahsediyorlar.Ayrıca gelen görüntülü whatsup mesajlarında kendi kendine açılmaya çalışıyor, telefon cepteyse dar alanda açılamayınca da bir süre sonra arıza vermeye başlıyormuş.

Bunu da göz önünde bulundurun derim.

Alıntıları Göster
    Haklısınız hocam, Whatsapp aramalarında kamera açılmadan önce gelen aramada kamera açılmayı yazılımsal olarak onay koysalar bu iş çözülür de, geri bildirim yapıp yazmak lazım Xiaomi ye. Herkes geri bildirim olarak bu öneriyi yapsa dikkate alırlar.

• Mi 9 için ekran koruyucu ve kılıf olarak ne kullanıyorsunuz? Baseus 3D Ekran koruyucu ve Spigen kılıf düşünüyordum ama kararsızım almakta. Kılıf olarak birde Cepport ta satılan Negro kılıf var o da Spigen e çok yakın görsel olarak ama kalitesini bilemem nasıl? Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim.

• ali439 A kullanıcısına yanıt
    Ben Türk Telekom kullanıyorum Volte yi aktif etmeme rağmen volteyi etkinleştirmiyor ama vodafone Turkcell kullananlar sorunsuz kullnıyor sanırsam

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Kılıf olarak kesinlikle spigen öneririm. Hem şık hemde koruma konusunda çok iyi. Ekran koruyucu baseus almıştım ama memnun kalmadım ondan, şuan geçici dandik birşey kullanıyorum. Sanırım ekran koruyucuyu da spigen alacağım. Büyük ihtimalle kılıf ve ekran koruyucu spigen olursa uyumlu olacaktır. Başka marka kullanan arkadaşlar varsa öneride bulunacaklardır ama benim tavsiyem spigenden yana. Pişman olacağınızı sanmam en azından kılıftan.
  • Ekran koruyucu olarak da spigen öneririm hocam. Koruyucu ve kılıf uyumu çok iyi. Ekran koruyucu ekranı tam kaplıyor

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Rugged Armor modeli dimi bahsettiğin?

• ARKADAŞLAR KAYGAN Olmayan ekran koruyucu istiyorum, pung oynarken aşırı kaygan iyi olmuyor

OTOMATİK Parlaklık kapalı olduğu halde uygulamalara geçince direkt ışık sonuna kadar açılıyor acaba sorun nerede yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR_ -- 9 Kasım 2019; 15:41:15 >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.