Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.919
Cevap
44
Favori
213.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Az sabretseydiniz çözüldüğünü görecektiniz.
    15 gün önce Global kararlı MIUI 10.2.30 sürüm yüklü aldım bu sorunların hiçbiri yok.
    Daha da 11 e güncellemedim.Resimde en üstte yazılım güncelleme uyarısı var ama acelem yok.
    Şu anda 4/4 lük çalışıyor.

Zararına satarak yazık ettiniz...

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• turoktr kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o yazdığımın üstüne inanın 5-6 kere mi9 ara ara aldım yine memnun kalmayıp sattım Bir hafta önce gene aldım miui 11'e geçtim bu sefer galeri çalışmıyor daha da almam :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet almayın hatta çevrenize aldırmayın her yerde kötüleyin ki bizde daha ucuza amiral gemisi kullanma keyfini yaşayalım

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Bakabilir misiniz sizi 1.Telefon ve 2. Telefonda aşağıdaki protokol nasıl görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 28 Kasım 2019; 22:19:2 >
  • Arkadaslar merhaba cok farklı bi sorunla karsı karsıyayım..telefon mi 9 global sürüm 6 128 bootloader klidini actım twrp kurulumunu yaptım..Eu rom veya farklı bir rom kurmaya calıstıgımda tamamlanıyor fakat mi ekranında takılıp tekrar twrp yi acıyor.daha once xiaomi ürünleri cok kullandım boyle biseyle karsılasmadım..orjinal global romu kurunca acıyor twrp de kalkıyor otomatikmen.acil yardımlarınızı talep ediyorum.simdiden tesekkürler..sürüm miui 11
  • Herkese iyi geceler hocam. Always on display ekranı yakar mı? Samsungdan çok çektim bu konuda, ekran takıntı haline geldi bende 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam o menüye nereden yada hangi kodla giriliyordu unuttum. Eğer onu tarif ederseniz bakabilirim.
  • Bayraktarsamim B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sürekli sabit duran AOD uzun bir süre sonra belki böyle bir durum yaratabilir. Onun dışında kolay kolay böyle birşey yaşamazsınız. Tabi ekran ışığınızı sürekli full ayarlarda kullanmanız olma ihtimalini belki biraz arttıracaktır.
  • Bayraktarsamim B kullanıcısına yanıt
    Belirli aralıklarla yer değiştiriyor AOD ve ışığını kısıyor. Zaten siyah ekran üzerinde çalışıyor ve az bir ışık yakıyor. Böyle bir şey yaşatacağını sanmıyorum, inşallah yanıltmaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Hocam o menüye nereden yada hangi kodla giriliyordu unuttum. Eğer onu tarif ederseniz bakabilirim.
    *#*#4636#*#* tuşlayınca 3 menü geliyor
    quote:

Telefon bilgileri 1 ve 2 den LTE&WCDMA yı seçin böylelikle telefon sadece 4G ve 3G çekecek deniyor

ama bu seçenekler operatöre göre değişebiliyormuş.

Hangi operatörü kullanıyorsak operatörün kullandığı protokolü/bandı öğrenip ona göre seçim yapılmalı deniyor.
    Bende işaretlediğim seçenek var her iki simde de.Oraya tıklayınca önceki mesajımda gösterdiğim liste geliyor.
    Gerçi simi ilk taktığınızda operatöre göre otomatik tanıyor ama buraya girip manuel olarak değiştirilebiliyor.
    Bu menülerin alt taraflarında ve 3. menide muhtelif değişiklikler var.

Buralarda dolaşmak biraz TEHLİKELİ, bilinçsizce yapılan bir değişiklik istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor.Yanlışlıkla bir yeri değiştirip sonra ilk halini hatırlamazsanız sonuçları yorucu olabilir.

o nedenle DİKKAT! diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 29 Kasım 2019; 22:17:8 >

Benim hattım Turkcell ve ayarlarım aşağıdaki gibi.

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Uyarı için sağol

Aynı sayfaların (Telefon 1 ve 2) alt tarafında "mobil radyo gücü" bölümü var. Kullanılmayan sim bölümündeki burayı kapatın tavsiyesi var.
    Bu şekilde enerji tasarrufu sağlanıyormuş. Yanlız kullanmadığınız sim kısmındakini de kapatsanız telefon operatör sinyalini önce kaybediyor.
    Sonra kullandığınız kısımdakini de kapatıp açtığınızda düzeliyor.

Bu işlemi biraz bekleyerek yapmak gerekiyor.Yani sinyal alışverişinin kapanması - açılması 10-15 saniye gerektiriyor.

Burası da dikkatli olunması gereken bir bölüm.
  • dogan107 kullanıcısına yanıt
    Kameranızı açtığınız da deklanşör tuşu üzerinde 1x diye bir yazı göreceksiniz modu hiç değiştirmemiş olsanız bile 0.6x e geri çekebilirsiniz yani görüntüyü uzaklaştırma ve yakınlaştırma yapıyor o yüzden bu açı farkı var sorun telefonda değil çekim ayarları ile alakalı

• Siyah. kullanıcısına yanıt
    Miui forum sayfası "Mi Community" isimli uygulama üzerine taşındı o uygulamayı silip diğer uygulamayı Google play store üzerinden yükleyebilirsiniz

• fatih33yucel F kullanıcısına yanıt
    Telefonun boot loader kilidinin açık olması ve üzerine TWRP boot programının yüklü olması aynı zamanda magisk denilen root yetkisi verecek programın yüklü olması gerekiyor bildiğim kadarıyla tek sim olarak repair işlemi yapılıyor sim 1 geçersiz sim 2 aktif oluyor yapılması oldukça riskli bir işlem ben yapmadım ama İnternete oldukça fazla şekilde rehberi mevcut sadece Google ye doğru kelimeyi yazmak gerekiyor mi9 imei repair veya Xiaomi SD855 imei repair gibi

• Xiaomi Hybrid Pro HD 

Kulaklığını kullanan var mı ?
    Kulaklık önerisi de alabilirim.

• Arkadaşlar selamlar

ana ekranda sayfalar arası sürekli gezinemiyoruz. yani son ekrandan ilk ekrana geri geri gelmemiz lazım. Buna bir çözüm var mıdır ?

bir de örnğ. 5ncı sayfadakı bir widget ı ikinci sf a getiremiyorum. Çünkü direk ek sf yı ekleyemiyorum. bunu yapabilir miyiz ?

bir de ısık sensoru ve gyroscop calısmıyor

kernel tıklamasındakı menuden de duzelmıyor

yenı rom mu atmak gerekli ?, yoksa mıuı 10 a mı donmek gerekli ?

tsk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood_777 -- 30 Kasım 2019; 15:16:26 >
  • superhead kullanıcısına yanıt
    Hocam siz harbiden keyif görmemişsiniz, telefonda galeri calosmıyor keyfe bak ahaha komik millet harbiden bu türk milleti

• Ekran parlaklığı otomatikteyken, parlaklığı Manuel yükseltince, parlaklık bir artıyor bir azalıyor bir artıyor bir azalıyor. Bunu yaşayan var mı acaba? Çok can sıkıcı Bi durum.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.