Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6/64gb modeli pasaport kaydı için ortak arıyorum ben de. Pasaport yok.
  • Bu hafta içerisinde pasaportumuza kayıt etsek sattığımızda 2. el olarak sıkıntı olmayacak değil mi? anladığım kadarıyla bu yasadan sonra kaydetsek bile telefonu tekrar satacağımız zaman imei kaydımızı sildirip alacak kişinin tekrar pasaport kaydı yapması gerekiyor öyle değil mi?
  • semihbalcioglu S kullanıcısına yanıt
    Hayır. Şu an başkasının üzerine kayıtlı telefonunuz varsa satarken sıkıntı yaşamazsınız. Çünkü satarken başka sim takamama olayı kanun geldikten sonraki telefonlarda işleyecek sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erayaman2 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. şu an kayıtlı telefon yok ama 1-2 gün içinde kaydettireceğim. kanun etkiler mi beni?
  • semihbalcioglu S kullanıcısına yanıt
    Etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenriz

6/64gb modeli pasaport kaydı için ortak arıyorum ben de. Pasaport yok.
    Bende aynı durumdayım ortak olabilirim pasaport bulabilirsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana garip geldiği için yazıyorum. Telefonu ucuz olsun diye yurtdışı ürünü alıp (ki ben de öyle aldım 2 tane) 8 ay açık hatlar diye kayıt etmemek bana garip geliyor devletin bu uygulama pek sıcak bakmadığı bilinirken özellikle. Tek gece de 170 TL den 500 TL ye geldi. Sonrasında vergi zammına soktular 618.60 oldu. Geçen sene bu zamanlar 3 te 1 i fiyatina kaydediyoruk. Pasaportsuz beklemenin mantığını ben anlamıyorum devletin tutumu belliyken pasaport yok diyecek olanlara da kayıt Edip satan bir dünya satıcı var pasaporta yardımcı olan. Benim pasaportun vardı aldım yoksa alamazdim.😑

• webumut kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamayi indirmek gerek googleplay den, tşrk

• 6/128 için pasaport kaydına ortak arıyorum pasaport benden.
  • szr_trace S kullanıcısına yanıt
    notch notifications for miui

Arka planda açık kaldığı sürece çalışıyor bildirimler

• mi 9'um için pasaport kayıt hakkı arıyorum. mesajla ulaşınız acil :)

Kapandı mı oda çalışmıyor hocam denedim bende telefonun tek kötü yönü bildirimler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 20 Mayıs 2019; 12:43:14 >
  • Evre 35 mbit internet baglantim var. Eski telefomun asus zen fone 3 ze 552 kl ile wi fi den 32 -33 mbit hiz aliyordum. Esimde samsung note fe var oda 32 -33 mbit hiz aliyor. Ama mi 9 26-28 mb arasi hiz aliyor.30 u hic gormedi. Bunun bir ayari mi var yoksa mi9 un gucu bu kadar mi

• tlserkan kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki güncelleme ile çözecekler ama ben dayanamadıgim için beta rom a geçtim herşey stabil

Beta da varsa iyi hocam yakında stabil sürümede gelir.
    Çünkü bildirim sesi geliyor ne geldiği anlaşılmıyor kayboluyor filan sinir oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: webumut

notch notifications for miui

Arka planda açık kaldığı sürece çalışıyor bildirimler
    Evet simdilkbis görür. Tşrk

• quote:

Orijinalden alıntı: Lockheed

mi 9'um için pasaport kayıt hakkı arıyorum. mesajla ulaşınız acil :)
    Ben de arkadaşımın mi9 6/128 icin arıyorum

• Xiaomi mi9 (6-64) tek imei kayıtlı siyah 14 günlük cihazım satılıktır.ilgilenenler özelden ulaşabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Evre 35 mbit internet baglantim var. Eski telefomun asus zen fone 3 ze 552 kl ile wi fi den 32 -33 mbit hiz aliyordum. Esimde samsung note fe var oda 32 -33 mbit hiz aliyor. Ama mi 9 26-28 mb arasi hiz aliyor.30 u hic gormedi. Bunun bir ayari mi var yoksa mi9 un gucu bu kadar mi
    Benzer bi sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Önceki telefonum (ki 7 Yıllık Xperia Z idi) ile 45-50 mbit hız alıyordum, mi9 6/128 ile 30mbps olmuyor bile. Bilgisayardan kontrol ettiğimde 60-70 mbit hız alıyorum. ama telefon sanki kısıtlıyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLaVega66 -- 21 Mayıs 2019; 15:33:43 >
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.