Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mi9 6/128 pasaport kaydı için ortak arayışındayım. İlgilenenler mesaj atabilir. ( süre azaldı ) pasaport benden!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam mikrofon, ahize tarzı sorunlar genelde yazılımsal olabiliyor. Nadir de olsa donanımsal da olabilir tabi.@FBcoskunFB

8/128 global kararlı (10.2.9.0) 35mb bağlantı varken 32-33 almanız normal ama mi9 29 u geçmemesi garip. Büyük ihtimalle kanal olayını yaparsanız değişecektir diye düşünüyorum. Denedikten sonra sonuçları yazarsanız arkadaşlar da faydalanmış olur.@szr_trace
  • Bu "farklı cihazların tek imei numarasının, aynı pasaporta kaydedilmesi" olayının, şu yeni yürürlüğe girecek olan yasadan sonra patlama olasılığı var mı, bilgisi olan var mı arkadaşlar? Ona göre bir an önce harekete geçmem lazım, sağolun.

• Beyler "Cihaz bul uygulaması beklenmedik şekilde sonlandı" hatasıyla karşılaşan var mı? Bende sürekli bu hatayı veriyo ve ekran açılana kadar da telefon kilitli kalıyo, ulaşılamaz oluyorum. Sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı?
  • cavit63 kullanıcısına yanıt
    Seni de tekrar görmek çok güzel cavit abi. Zamanında Xperia z konusunda bilgilerinden az faydalanmadık :)
  • Kısa dönem iphone macerasından sonra tekrar androide Mi 9 ile dönüş yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Hocam mikrofon, ahize tarzı sorunlar genelde yazılımsal olabiliyor. Nadir de olsa donanımsal da olabilir tabi.@FBcoskunFB

8/128 global kararlı (10.2.9.0) 35mb bağlantı varken 32-33 almanız normal ama mi9 29 u geçmemesi garip. Büyük ihtimalle kanal olayını yaparsanız değişecektir diye düşünüyorum. Denedikten sonra sonuçları yazarsanız arkadaşlar da faydalanmış olur.@szr_trace
    Kanallari denedim, hem 2.4 ghz hemde 5 ghz bandinda degişiklikleri denedim. Hiçbirinde Mi9 29 mbps yi gecmedi. Ama diger iki telefon asus ve samsung ikiside 33 leri gördü yine. Ayni yerde ve agda 2 farkli telefonun 33 mbps leri görüp (max hiz 35 bu arada) Mi 9 un 29 mbps yi gecmemesinin modemden degil de telefondan kaynaklandigina sebeptir diye düşünüyorum. Cünkü diger cihazlarda hiz ile ilgisi bir sorun yok. Sorun Mi 9 da.

Baska fikri olan paylasabilir mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• szr_trace S kullanıcısına yanıt
    Hocam kanal derken ghz olanlar değil ss atıyorum oradaki kanal numaralarını 11 yapıp bir deneyin.
    ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Hocam kanal derken ghz olanlar değil ss atıyorum oradaki kanal numaralarını 11 yapıp bir deneyin.
    Hocam, kanallari tek tek denedim. 1 de yaptim 11 de 13 de 6 da yaptim, sonuc degismedi. Hiz testini "speed test by Ookla" nın adroid uygulamasi ile yapiyordum.
    Az önce aklima internet tarayici üzerinden hiztesti denemek geldi. İnternet tarayici uzerinden yaptiklarimda 33 -35 arasi hizlari gördüm. Yani sorun telefonun " Speedtest by Ookla" uygulamasina sinirlama getirmesiymiş. Ama bunu neden yapar, onu bulanadim hayla

Keşke daha önce ookladan yaptığını söyleseydin bu kadar uğraşmazdın. Ooklada benim de upload 7-8 çıkıyor 3 olmasına rağmen bende o yüzden türknetin kendi testinden yaptım. Neyse hallolduysa sıkıntı yok. Bir soru işareti daha kafadan eksildi diyelim, güle güle kullanmaya devam.
  • Pasaportum yok arkadaşlar ortak arıyorum kayıt için, cihazım mi9 6/64 model:M1902F1G imeinin ilk 3 ü önemlimi model aynı olduktan sonra bilmiyorum ama ilk 3 hanesi 861

• Aegean-Man kullanıcısına yanıt
    Tşr ler ugrastiniz sizlerde👍, Ookla en dogru sonuc veren app landandi. Daha öncede onu kullaniyorum. Karsilastirma yaptigim diger 2 telefonda da ayni uygulama kurulu. Mi 9 wife de bu uygulamaya sınırlama koyuyor.neden bilmiyorum. 😲

Rica ederim, yardımcı olabildiysek ne mutlu. Bu tarz tek bir programa bağlı kalmamak lazım, özellikle testlerde. Ookla upload hızını sürekli yüksek çıkarıyor bende nedenini çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBcoskunFB

Şu cihazda herşey iyi hoş da çektiği videolardaki igrenc,sinek vızıltısı gibi ses kaydının sebebi kalitesiz mikrofon mu yoksa yazılımsal sebepler mi belki bir bileni vardır sormak istedim. Hazır pasaport da varken miui sever olarak almak istiyorum su son şansı değerlendirip ama tek takildigim nokta bu.
    Bunu bende çok merak ediyorum yazılımsal büyük ihtimalle çünkü başka program dan ses kaydedince ses gayet kaliteli geliyor

• Xiaomi mi9 kılıf 15tl kargo alıcıya aittir.

• Arkadaşlar pasaport buldum ortak arıyorum, mi 9 6/64 global cihazım imei ilk 3 861 model no M1902F1G uyan arkadaşlar ulaşsın, ücret harçla beraber 450 TL Acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvanellus

Xiaomi mi9 kılıf 15tl kargo alıcıya aittir.
    Hangi kılıf tan link var mı?

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz kılıf varmı arkadaşlar?

• Bu gece uyumamasının çözümü nedir?
    ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• superhead kullanıcısına yanıt
    Spigen kılıf + cam aldım telefon az genişledi ama biraz sakar olduğum için mecburum. Tam olarak oturuyor kılıf ve cam da

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.