Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superhead

Hangi kılıf tan link var mı?

Kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz kılıf varmı arkadaşlar?

Alıntıları Göster

bende güzel bir kılıf arayışı içersindeyim. ayrıca tam oturan kaliteli bir ekran koruyucu.

tavsiyeleriniz var mı

• superhead kullanıcısına yanıt
    Birkaç sayfa geride var, biraz geçmişten okursanız tavsiyeleri göreceksiniz.
  • kraler2 K kullanıcısına yanıt
    arkadaş acil diyorsun birde 450 yazıyorsun zaten son günler bari şu işten kar beklemeyin ortak rakamı koyun yararlansın insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

https://tr.aliexpress.com/item/33007526718.html?spm=a2g10.search0104.3.123.5b2a2b4aOFBpSO&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_4_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_52%2CppcSwitch_0&algo_expid=45127cce-d466-4953-910e-582af3d416d9-16&algo_pvid=45127cce-d466-4953-910e-582af3d416d9

bende güzel bir kılıf arayışı içersindeyim. ayrıca tam oturan kaliteli bir ekran koruyucu.

tavsiyeleriniz var mı

Alıntıları Göster
    https://www.zoreaksesuar.com/
    Xiaomi Mi 9 Kılıf Zore Negro Silikon Xiaomi Mi 9, Cep Telefonu Kılıfları
    https://www.zoreaksesuar.com/xiaomi-mi-9-kilif-zore-negro-silikon

Bu kılıf tan kullanan varmı? Kamera bölümü korumalı ve bu bölüm komple yüksek olduğu için mesaj yazarken oynama olmaz gibi geliyor ama canlı görmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Dostum pasaport benim değil sahibi 900 TL para istiyor 450 450 bölüşücem, pasaport benim olsa zaten harcı bölüşürüm, hatta ortakta aramam direk 2 simi kaydettiriririm, tam anlamadan neden bu tarz bi yorum yapıyorsun, pasaport buldum yazmışım orda tutmuşsun bana kar falan diyorsun, maksat boş muhabbet olsun birini eleştireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraler2 -- 24 Mayıs 2019; 12:40:6 >
  • CompScientist C kullanıcısına yanıt
    aynı telefon ve özellikte olduğunda bir pasaporta iki telefon kaydedilebiliyor mu ? bu işlem aynı anda mı olmalı ?
  • kraler2 K kullanıcısına yanıt
    tamam durum böyleyse özürdilerim genel olarakda söylemek istedim denk geliyor hep bakıyorum 450 500 600 diyor adamlar o yüzden tekrar kusura bakma
    Önemli değil hocam ne yazkki öyle ben 900 e bulduğuma sevindim adamlar harç hariç 500 600 tl para istiyorlar, ne yazıkki birazcık durumdan faydalanıp kurnazlık peşindeler, ortakta bulamadım süre az kaldı bu gidişler cebimden 900 ödeyip yaptırmak zorunda kalıcam
  • 8628 imei ile başlayan çin menşeili mi9 8/128 için pasaport ortağı arıyorum.

• Sarı site semers güvenilir mi bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

arkadaş acil diyorsun birde 450 yazıyorsun zaten son günler bari şu işten kar beklemeyin ortak rakamı koyun yararlansın insanlar
    Pasaportu olan adam tabi ki fazla para isteyecek enayi mi bunlar hem onun pasaportu kullancaksın hemde adamla aynı parayı vereceksin , bu işin doğası budur eşimin mate 20 proyu kaydederken bende 450 verdim , pasaportum olsa 615 e çift hattımı kaydederim zaten.
  • Arkadaşlar bu sahibindende mi 9 se bakıyorum kimisi pasaport kayıtlı kimisi imei kayıtlı diyor bunların arasında fark varmı varsa hangisi daha iyidir ?
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    Enayilikle ilgisi yok son günler karşılıklı yardım olacak anlayış olacak yoksa iki tarafında elinde kalır cihazlar
    Diğer tarafın elinde kalmaz hocam adamda pasaport var en fazla 200 lira daha ekler çift hattı kaydeder
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    Pasaport kayıtlı yasal btk vergisi ödenmiş oluyor. İmei kayitli dediği farklı telefonun imeisi çakılıyor değiştiriliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt
    pasaport kayıtlı al imei ilerde düşüp kayıtsız kalabilir cihaz gerçi bu pasaportlar için de geçerli pasaport sahibi isterse cihaz kaydını iptal edebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-fiyat-dustu-xiaomi-mi9-siyah-sifir-vatanbilgisayar-faturali-694322395/detay/

AMAN DİKKAT
    Neredesiniz diyeceksin nereyi söylerse ne tesadüf orda çok yakın bir arkadaşım var telefonu alsın parayı versin diyeceksin o zaman foyası meydana çıkar.

• superhead kullanıcısına yanıt
    aradım siz ödemenin yarısını bana yollayın ben de size ürünü yollarım diyor ürünü alınca da kalan parayı gönderin diyor :) adamın soy ismi ile apt ismide aynı muhtemelen apartmanı var :)
    Tamam belli olmuş zaten o zaman. Çok açık dolandırıcı.

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.