Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski bir sony z.ci görmek ne kadar güzel.
  • 2 adet baseus cam ekran koruyucu mevcut elimde tanesi 50 tl den verebilirim cihazı alamayınca elimde kaldı ihtiyacı olan kullansın
  • Arkadaşlar sizce Samsung S9+ mı yoksa Mi9 mu. Mi9'un daha güçlü olduğunu biliyorum, genel olarak soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Oyunlar cihaz çok mu ısınıyor arkadaşlar??
    Isınma yok hele ki pubg gibi zorlayan bir oyunda gayet stabil serin çalışıyor cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

2 adet baseus cam ekran koruyucu mevcut elimde tanesi 50 tl den verebilirim cihazı alamayınca elimde kaldı ihtiyacı olan kullansın
    Hocam akilliphone da zaten 35 tl
    www.akilliphone.com
    Baseus xiaomi mi 9 3d anti blue light 3d kırılmaz cam ekran koruyucu
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-xiaomi-mi-9-3d-anti-blue-light-3d-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-101340

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 21 Mayıs 2019; 20:28:39 >

• Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    ama bu mavi olan kenarlardan bakınca telefonu göstermeyen o yüzden fiyat farklı olabilir aliekpresden 55e almıştım tanesini
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    aynısıysa ikisini 60a veririm bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLaVega66

Benzer bi sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Önceki telefonum (ki 7 Yıllık Xperia Z idi) ile 45-50 mbit hız alıyordum, mi9 6/128 ile 30mbps olmuyor bile. Bilgisayardan kontrol ettiğimde 60-70 mbit hız alıyorum. ama telefon sanki kısıtlıyor gibi.

Alıntıları Göster
    Yok mu bunun bir ayari, Ne sacmalik bu. Telefon 6/128 global orjinal rom

• GranTurismo kullanıcısına yanıt
    S9 ± al , kafan rahat olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Yok mu bunun bir ayari, Ne sacmalik bu. Telefon 6/128 global orjinal rom

Alıntıları Göster
    5 ghz baglanti ile baglaniyorum modeme, telefon 433 ghz baglantiyi görüyor fakat 29 mbps yi gecmiyor. Sınırlama var sanki. 30 mbps yi gecmeyen amiral gemisimi olur. Ne sacmalik.

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 21 Mayıs 2019; 22:22:56 >

• googlenes G kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla bu kararın yürürlüğe gireceği tarih 30 Mayıs 2019 çünkü haberin altında 15 gün sonra yürürlüğe girecektir yazıyordu.
    İsteyen Alo 120 BTK arayabilir teyit etmek için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurtdışı alan arkadaşlar 128GB olanı kaça aldınız?
    Bide bu telefona eski telefonumun imei atılabilir mi?

• ozelllll O kullanıcısına yanıt
    128gb modeli 3100 - 3350 arası satılmaktadır.imei atılamıyor sadece pasaport kayıt yapılıyor

• Xiaomi mi9 kılıf 15 tldir.kargo alıcıya aittir. ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• Xiaomi mi 9 6/64 cihaz icin pasaport arkadasi ariyorum. Benimle iletisime gecebilirsiniz beraber kayit icin sifir 532 iki yuz kirk bes 2023

• Arkadaşlar 35mb bağlantım var ve test yaptığımda herşey normal çıkıyor. 32-34mb arası hız alıyorum kablosuzda. Modem ayarlarınıza bir bakın derim yanlış hatırlamıyorsam modemdeki kablosuz kanal ayarını otomatik yerine 6 yada 11 yaparsınız sorununuz düzelecektir. Bu konuyla ilgili videolar mevcut.

• byvanellus B kullanıcısına yanıt
    Hocam Mi 9 SE grubunda atılıyor diye okumuştum. Demek bizimkine atılmıyormuş. yurtdışı alma gibi bir durumum var telefon bana gelmeden pasaport kaydını yapabilirmiyim msj ile bana gönderseler imei. (1ay önce gelen arkadaşın üstüne açıcam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozelllll -- 22 Mayıs 2019; 0:34:30 >
  • Şu cihazda herşey iyi hoş da çektiği videolardaki igrenc,sinek vızıltısı gibi ses kaydının sebebi kalitesiz mikrofon mu yoksa yazılımsal sebepler mi belki bir bileni vardır sormak istedim. Hazır pasaport da varken miui sever olarak almak istiyorum su son şansı değerlendirip ama tek takildigim nokta bu.

• Merhabalar. Semers İletişim 2999 ₺'ye satıyor kayıtsız. Facebook Zahter İletişim 3500'e pasaport kayıtlı satıyor. Hangisinden alacağımı şaşırdım, şu yasa yürürlüğe girmeden faydalansam diyorum, şu kayıt olayı aklımı çok karıştırıyor, bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegean-Man

Arkadaşlar 35mb bağlantım var ve test yaptığımda herşey normal çıkıyor. 32-34mb arası hız alıyorum kablosuzda. Modem ayarlarınıza bir bakın derim yanlış hatırlamıyorsam modemdeki kablosuz kanal ayarını otomatik yerine 6 yada 11 yaparsınız sorununuz düzelecektir. Bu konuyla ilgili videolar mevcut.

Merhaba cihazinizin donanimi ve romu nedir. Bende turknet 35 mbit baglanti kullaniyorum. Kablolu baglantida 35 - 36 net hiz aliyorum. Modemin adus ac 51 . Kablosuzda evdeki diger 2 telefon 33 gorurken mi 9 29 mbps yi gecmiyor. Eve gidince kanal ayarlarina bakacagim.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.