Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi romu kullanıyorsunuz? var mı önereceğiniz rom ?
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Evet kaydediliyor.işlem yapılırken iki telefonun 1er imeisi yzılıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

hangi romu kullanıyorsunuz? var mı önereceğiniz rom ?
    Hocam Cihazi alinca direk Eu Beta kurdum. Suanda Eu Beta kullanıyorum. Global Stabil romda 1 gun kaldım, o sebeple aradaki farklar hakkında birşey diyemeyeceğim.

Düşük Işıkta Ön Kamera ne Stock Kamera ne de Google Camera da kurtarmiyor hocam. Mi6 nin Google Camera ile Ön Kamerasi daha iyi idi.

Bu arada Arcore Artik Mi9 için Playstore dan direk indirilebiliyor. Measure uygulamasi da ayni şekilde. Ar uygulaması hiçbirsey yapmadan çalışıyor artık Mi9 da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Mi9 Bl kilidi açıldıktan sonra 9.5.16 yükleyeceğim, sonra root vs kurcalarım. Hala mi 6 yı kullanıyorum

Ne olacak bu xiaomilerde kameradan çektiğimiz.
  • Kayıt için ortak bulursam mi 9 alacağım (pasaport yok), çevrenizde pasaportu olupta ortak arayan varsa lütfen benimle irtibata geçsin.

• Mi 9 a google camera kuruluyor mu?

Nasıl kurabilirim

• Merhaba arkadaşlar, siyah 6 / 128 GB global mi9 var. Ortak pasaport kaydı arıyorum. Fiyatı abartmadan ortak olabilecek arkadaşlar mesaj atarlarsa sevinirim.

• Merhabalar, bu cihazi almayi dusunuyorum ama cihazi kullanan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

1-Normal arayuzde reklamlar var diyorlar nedir bu isin asli astari acaba? Rahatsiz edici boyutta mi ya da hamgi uygulamalarda cikiyor bu reklamlar?
    2-Bildirimlerle ilgili bir problem varmis gozukmuyormus ana ekranda ust kisimda bu konuyla alakali biraz bilgi verebilir misiniz?
    3-Telefonla konusurken ahizeden sesin az geldigini veya hoparlore alindiginda stereo olmadigi icin sesin az oldugunu duymakta zorlandiklarini soyluyorlar dogru mudur?
    4-Baska sizi yoran veya eksi olarak dusundugunuz noktalar nelerdir? Artilarini zaten biliyorum.

Zahmet edip yazacak arkadaslara simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AKA_33

Kayıt için ortak bulursam mi 9 alacağım (pasaport yok), çevrenizde pasaportu olupta ortak arayan varsa lütfen benimle irtibata geçsin.
    Kaç GB almayı düşünüyorsunuz bende ortak arıyorum

• kraler2 K kullanıcısına yanıt
    Niyetim 6/128 ama duruma göre 6/64 de olur zaman kalmadı yeterki kayıt işi hallolsun.

• Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşım ve bende mi 9 ,6/64 modeli var.
    "Mobile Legends" isimli oyunda aynı klup modunda aynı maç içerisinde arkadaşımla oynuyoruz aynı global romları kullanıyoruz oyun içi ve game turbo ayarları tamamen aynı sürümüne kadar.Oynayanlar bilir klup modunda harita küçük olduğu için takım savaşları daha çabuk oluyor dolayısıyla fps düşümü yaşamanız daha olası rakip karakterlerin 5ide neredeyse yakınınızda oluyor.Game turbo üzerinde fps kontrolü yaptığımızda benim fps değerim 40lara kadar inerken arkadaşımın neredeyse hiç inmiyor 58-60 arası seyrediyor sizce bu normal mi ben donma yaşıyorum arkadaşım yaşamıyor. Telefonda sıkıntı var diyeceğim pubg olsun başka online olsun hiç frame drop yaşamıyorum en son ayarlarda kasmasız ama mobile legends oyununda böyle birşey yaşadık arkadaşımla test ettik yan yana. Değerli yorumlarınızı bekliyorum sizce neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Mi9 Bl kilidi açıldıktan sonra 9.5.16 yükleyeceğim, sonra root vs kurcalarım. Hala mi 6 yı kullanıyorum

Ne olacak bu xiaomilerde kameradan çektiğimiz.
    Hocam Mi6da Google Camera ile çok memnundum açıkçası Kameradan, forumda arkadaşlar eleştiriyor ama, Mi9daki Ana Kamera da Dxomark puanını haketmiyor. Benim eleştirdigim en büyük nokta da bu, yoksa Dxomark hiç ise karışmasa idi, Ön Kamera performansı hariç (ki özellikle bahsettiğim gibi düşük ışık konusunda); fena olmayan bir performansı var diyebilirdim. Ama Dxomark a göre sözde gerçekten iyi olması gereken bir Kamera performansı mevcut olmalı, tabi biz bunu düşük ışık koşullarında göremiyoruz. Yoksa Mi6ya da Gcam li hali ile 100 puan veririm Dxomark skalasi açısından

Gcamli Mi6 ile yanyana fotoğraf çekiyorum Mi9da (Stock ve Gcamli olarak), arada ahım şahım bir fark yok, netlik konusunda bile. Özellikle bu durum, Oda aydınlatması ile akşam saatlerinde gerçekten kötü.

Umarım Pixel 4de, Mi9 gibi benzer sensör yapısıyla gelir ve Imx 586lara tam destek sağlanır da, rahat ederiz. Yoksa Mi6 nin Kamerasi ile daha memmundum yani.

Mi9 sağolsun, Ois in düşük ışıkta fotoğraf çekimi sırasındaki Faydasini öğretti bize Mi6da Ois destekli Gcam ile, 1/3 sn. Lik perde hızı ile gece Gcam Night Sight modunda düzgün fotoğraf çekebiliyordum, ama Mi9da 1/4 sn.lik perde hızında bile gece fotoğraf çekerken zorlanıyorum.

Bu arada Arkadaşlar, Mi9 resmi olarak Arcore desteği almış. Direk Google Play den Arcore uygulamasını indirip, Measure gibi uygulamalari da Google Play üzerinden kurup kullanmaya baslayabilirsiniz.

• Telefonu aldigimda bir kere güncelleme geldi ve 10.2.9.0 kararli surumune guncelledi. Bildirimler ile alakali ne duzeltme guncellemesi ne zaman gelir acaba. Veya size gelen guncelleme oldu mu

• byvanellus B kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu hat sahibi pasaport kaydi sahibi disinda kullanilmaz muhabbetine nasil cozum olacak ? Tanidigimiz kisiyr alabiliriz herhalde telefonu ona da hatti biz cikaracagiz gibi.

• elimde 2 adet baseus cam var uygün fiyattan vereceğim boşyere duruyor
  • pasaport kaydı için son gün ne zaman bilen var mı

• stornado S kullanıcısına yanıt
    pasaport kaydı için son gün ne zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: canciger

pasaport kaydı için son gün ne zaman
    30 mayıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan..

Mi 9 a google camera kuruluyor mu?

Nasıl kurabilirim
    evet kuruluyor, xda dan .apk indirip telefona atıyorsunuz ve kuruyorsunuz.
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    Uygun fiyat?

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.