Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lichtenberg

Yüz tanıma parmak izi sürekli açık wi-fi GPS ve mobil veri gereken ayarları yaptıktan sonra telefon şarj yemiyor sizin telefonu ilk haliyle kullanıyorsanız normal başta benm de öyleydi adaptif pil kullanımı kapatıp WhatsApp gibi anlık bildirim gelen uygulamalar haricinde hepsini arka plan çalışmasını kısıtla o zman 8 saat i geçik ekran alıcaksın emin ol. Bende oyun yok yalnız sadece sosyal medya

Alıntıları Göster
    Hocam o ince ayarlari yapıp, Bluetooth harici Herşey acikken cihazi kullaninca Mi6da da 8-10 saat arasi ekran süresi alabiliyordum 1 günlük bekleme de. 2 günlük bekleme suresinde de 6-7 saat arasi ekran süresi veriyordu telefon. İdeal kullanımın ise 1.5 gün bekleme ve 7-8 arası ekran süresi idi. Sonrasında ayar yapmadan kullanmaya başladım, Bluetoothda sürekli saatlere bağlı olunca 4-5 saat arasi ekran süresine düştü.

Bluetooth ile sürekli saat - kulaklik - hoparlör vs. Cihaza bağlanmak fazla tüketime sebep oluyor bekleme de. Özellikle birden fazla cihaza bağlanmaniz da körüklüyor tüketimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• szr_trace S kullanıcısına yanıt
    En üstteki kamera cikintisinin ovalligini değiştiriyor
    Milim farkediyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lichtenberg

Wifi tarama ile Bluetooth kapat ayrıca bi kod vardı onla 2 . Sim mobil radyo kısmı var onu da kapat ciddi farkediyor.
    bu 2. sim nasıl yapatılıyor hocam?
  • Merhabalar. Sonunda, telefon arayışımı sonlandırarak, Mi 9 6/64 ile aranıza katılmış bulunuyorum. Hep birlikte, iyi günlerde kullanalım inşallah. 😊

Almış olduğum kılıf :
    www.spigen.com.tr
    Xiaomi Mi 9 Kılıf, Spigen Rugged Armor Matte Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/xiaomi-mi-9-kilif-spigen-rugged-armor-matte-black

Şahane bir kılıf ama bence tek sıkıntısı, benim gibi tam ekran kullanan kişilerin, jestleri yaparken zorlanacak olmalarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 28 Mayıs 2019; 22:31:37 >

• New version of GCam 6.2.030 is out!

Changelog:
    - Added new method to add custom libs, made by Zoran. Now, there are how many libs you want without improving the apk size
    - Disabled zoom in portrait mode
    - Added aux support for Mi9
    - Added long press to use 2nd lens (Mi9) and to join settings (all the other devices)
    - Fixed issues for HDR+ Enhanced in portrait mode
    - Added Lens Blur (thanks BSG)
    - Added Exposure Compensation
    - Added Saturation

Link:

Simcold da Mi9 için yapılmış en iyi Gcam olduğunu söylemiş. Denenmesini tavsiye ederim (eski Gcam leri ve varsa Gcam için Magisk Modülünü silmenizi gerekiyor), sonunda düşük ışıkta çekin yaptıracak bir Gcam çıktı sonunda.

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    AOD %5 civarı faekettirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

AOD %5 civarı faekettirir.
    Peki Sağolun hocam, yüzde 5 hiçbirsey değilmiş. Ben yüzde 10un üzerinde farkettirir diye düşünmüştüm.

• Herkese merhabalar 6/128 Mi 9 Global Version almış bulunuyorum.
    Telefon için kılıf ve ekran koruyucu öneriniz var mı?

• ozelllll O kullanıcısına yanıt
    Spigen en iyisi ve en hızlı teslim alabileceğiz ürün bence, kendim spigen kılıf kullanıyorum memnunum ama çinden siparişlerimide bekliyorum gelebilirse

• mi 9 düşünüyorum bende mi 6 var ama fiyat olarak nere uygun pasaport kayitli da olur güvenilir yer varsa. Bir kac sorum olacak. 6/64 mu 6/128 mi önerirsiniz? Bir de kronik arizasi var mi panelde vs.

• caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    Spigen cam fiyatı 70 TL onu sipariş vericem
    Kılıf başka modeller bakıcam

• ozhan1905 kullanıcısına yanıt
    Teknoomehmet, ben burdan almıştım, kaydı kendi pasaportuma yaptırdım, shiftdelete incelemelerine tel gönderen kişiymiş, ilgili bir arkadaş

• Vozni V kullanıcısına yanıt
    ben alayım pm yolladım fiyat nedir hangi şehir

• Abi telefonu çatır çatır kullanıyorum WhatsApp dışındaki tüm programın batarya optimizasyonu yapılı şekilde her seferin de 8 saat i geçik ekran. Alıyorum siz de sıkıntı var yada çok fazla oyun oynuyorsunuz

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

• ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? 2 yıldır burada satış yapıyorum falan filan diyor. Sizce almalıyım güvenilir mi?
    Adres: Bayrambey Mah. Enez Cad. No: 22 EDİRNE

• KADİRKAAAN kullanıcısına yanıt
    o fiyata kvk lı satma ihtimali yok
  • Bugünden itibaren kayıt muhabbeti bitmiş artık kaydettirmenlere geçmiş olsun pasaport sahibinin üzerine hat zorunluluğu gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghiscar -- 30 Mayıs 2019; 11:43:12 >
  • Merhabalar eski telefonumda (Android 6.01) bazi uygulamaları devre dışı bırakmıştım. Mesela Drive Google müzik. Bunlar menüde de gözükmüyor du. Mi 9 da nasıl yapabilirim? Bulamadım

• ozelllll O kullanıcısına yanıt
    xioami de bu yok malesef
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.