Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum hocam mantıklı bende Op5 satıp elden çıkarıp Mi9 yada Oneplus 7 pro düşünüyorum ama fiyat çok fazla pronun şu anda Mi9 daha mantıklı geliyor bakalım.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam mi9 da mantikli degil ki ? Oyle ya da boyle turkiyede servis problemi var. Benim bunu gözardı etmem icin uygun almam lazim ama yok s10 serisi ile denk.

E samsungun servisi de çöp degil sonucta. Bilemiyorum altan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklende haklısın ama nerdeyse benzer özelliklerdeki telefonu yüzde 75 fazla para vermeye ne gerek var. Bu arada note 10u bekliyordum bende yurtdışı çift hatlı alacaktım fakat bu yeni yasa çıkınca mi9 alma kararı verdim bi acele. Samsunga gelince onunda garantisi çöp. Tamir için hep ücret istiyorlar ve hep kullanıcı hatası deniyor. Apple bu konuda çok iyi bence. Konuyu dağıttım ama android telefona dünya paralar vermeye gerek yok bence artık nede olsa 2 sene sonra çöp oluyor ve piyasası hep düşüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bu arada hatırladığım kadarıyla kullandığım telefonlar için sırasıyla akıllı teller için

İphone 4
    İphone 5s
    Samsung Note3
    Samsung Note4
    İphone 7
    S8plus duos
    Mi6
    Note8 duos
    İphone x ve mi A2 lite
    Mi9

Arada atladığım yoktur umarım:)
    Hepsini denedim
    Aralarında en tuttuğum note8 çift hatlı teller içinde en iyisi, iphone x çok stabil ama şarj kötü, mi9 bence ucuz ve f/p cihazı

Hani şimdi demesinle taraf tutuyosun diye :D

Hocam servisi ne yapacaksınız? Bu tarz telefon alınacaksa servis işi yaş zaten öyle servislik Bir durum ha diyelim oldu o zamanda bu sorunu AliExpress gibi yerlerden ucuza çözebiliriz ama ben 2 akıllı telefon aldım Bir kere bile servislik Bir durum çıkmadı sansmi bilmem tâbi.

iPhone Benim kriterlerime uymuyor kulanmak Zor. Root olayı jailbreak lede olmaz zaten.

• Merhabalar
    Sabah uyandığımda telefonda bildirim yoktu ve bildirim ışığı vs yanmiyordu, telefonu elime aldım açtım kilidi 30 saniye fln bakindim sonra kapattım kilidi. Aradan 10 saniye geçti bildirim ışığı yanmaya başladı. Gece gelen WhatsApp mesajı daha yeni düşmüştü. Bu gecikmenin sebebi nedendir acaba?

• Bu durum daha var karşılaştığım. Telefonla birini aradığımda sadece benim sesimi duyuyor, etrafın veya ortamın sesini duyamiyor. Ben ne zaman konuşursam o zaman ses gidiyor karşıya bunun disinda sanki hat kesilmiş gibi bir ölüm sessizliği var. Ayarlara baktım ama bulamadım gurultu engelleyici gibi bir ayar mi var acaba bu karşı taraf için biraz sinir bozucu olabiliyor. Teşekkürler

• thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu direkt telefonun özelliği kapatılıyor mu bilmiyorum ama sizinkine özel bir sorun değil yani kapatılabiliyorsa bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın
  • Telefonda kronik sorun var mı acaba? Yurtdışından alacağım için garantisiz olacak. Elimde patlamasını istemiyorum.

Son olarak mi6'dan geçmek mantıklı mı ve imei kaydını farklı yollardan halledebilir miyiz?
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Ben hiç öyle birşey yaşamadım lakin arkaplan ayarlarında "Arkaplan uygulamalarını kısıtla" seçeneği seçiliyse yada "pil tasarruf modu" aktifse dediğiniz durumlar olabiliyor.

Karşı tarafın ortam sesini duyamıyor olması kötü bir durum değil, aksine gürültü engelleyicinizin iyi çalıştığını gösterir. Millet karşıya gürültü gitmesin diye binbir takla atıyor siz rahatsız oluyorsunuz Şaka bir yana bahsettiğiniz şey kötü birşey değil içiniz rahat olsun.
  • cumuk1 kullanıcısına yanıt
    Şuan için kronik sorun gözükmüyor ama ufak tefek sorunları güncelleme ile hallediyorlar genelde. Mi6 dan geçmek mantıklı mı değil mi sizin karar vermeniz lazım. Artık mi6 yetmiyorsa, isteklerinizi karşılamıyorsa tabiki mi9 mantıklı ama mi6 da kötü telefon değil.
    İmei kaydı şuan için sadece pasaport kaydı ile yapılabiliyor. Onun da şartları var dikkat etmeniz gereken yoksa kendiniz kullanamazsınız.
  • Arkadaşlar 2. Hattı nasıl iptal ediyoruz hiçbir zaman kullanmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackberry Smoke

Çalışmadı bende root mu istiyor?
    edit: bir daha indirdim çalıştı.

Root yapmayı bana anlatcak arkadaş var mı?

Alıntıları Göster
    Root çok karışık hocam. Twrp düzgün çalışmıyor çünkü unofficial twrpleri deneye deneye yapacaksınız. Ayrıca twrp çalışsa bile dosyaları görmüyor şifreli olduğu için. Cihaz hafızası hariç twrp üzerinden system dalvik vs. hep silmeniz gerekiyor. Karmaşık bir işlem. Twrpin official olarak çıkmasını beklerseniz daha iyi olur

IMEI kaydıni farklı yollardan maalesef halledemezsin ben bu telefonu 480 dolara satın aldim. Almayı dusunursen sana yardım edebilirim. Huawei p9 dan geçtim buna, sebebi ise artık yavaş yavaş gidiyordu. Senin mi6 şuanda yeterli bir telefon bence

• GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    480dolara hangi modrli aldınız ? Ram/rom

Mi6 güzel telefon sıkıntısı yok. Son vergi artışından sonra türkiyede telefon almak zorlaştı. Şuan türkiye fiyatının yarısına alma şansım var onu değerlendirmek istedim.
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    6/128 mavi

Yarı fiyata alabiliyorsan al gitsin nasıl olsa iki üst modeli çıkmış satarsin bunu üstüne koyar alırsın yenisini

Güzel fiyatmış valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Root çok karışık hocam. Twrp düzgün çalışmıyor çünkü unofficial twrpleri deneye deneye yapacaksınız. Ayrıca twrp çalışsa bile dosyaları görmüyor şifreli olduğu için. Cihaz hafızası hariç twrp üzerinden system dalvik vs. hep silmeniz gerekiyor. Karmaşık bir işlem. Twrpin official olarak çıkmasını beklerseniz daha iyi olur

Alıntıları Göster
    Hocam çok karışık değil, düzgün çalışan Twrp lerde çıktı. Direk Xiaomi.EU ekibinin romlari vb. Romlardan kuracaksaniz hersey kolay. Cihazi aldığım gibi, Ertesi gün tek seferde Twrp ve Rom kurup, rootladim cihazi. Mi6 Zamanında Twrp ve Rom kurma mantığını (hafizanin şifreli olmasından ötürü) deneyerek anlamıştım, şimdi ise rahatça tek seferde yapabildim.

Mi Flash ile Cihaza Stock romu kurmak daha çok uğraştirabilirdi inanın

Tabi bu işler hakkında daha önce deneyiminiz yok ise zorlanırsiniz. Mi6 kullanirken, bu işlerde deneyimim olmasına rağmen zorlanmıştim çünkü bende, Android 7 ile hafıza Şifrelendigi için.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.