Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5Csyd_82Ylk

Bugün İstiklal Caddesi'ne gittiğim zaman yürürken EIS test yapayım dedim, normalde telefonda 4K 30 fps olarak gözüküyor ama, 1080p görünebilir, çünkü direkt olarak mobil YouTube uygulaması ile yükleme yaptım. Chrome uygulaması ile 4K izleme seçeneği çıkıyor, bilginiz olsun. :)
    Hocam stabilizasyon çok iyi ama sanki kamerayı bir yönden başka bir yöne hareket ettirdiğinizde kare geçişlerinde anlık bir takılma oluyor, yanlış yorumlamış da olabilirim gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JSmoove -- 8 Haziran 2019; 21:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove

Hocam stabilizasyon çok iyi ama sanki kamerayı bir yönden başka bir yöne hareket ettirdiğinizde kare geçişlerinde anlık bir takılma oluyor, yanlış yorumlamış da olabilirim gerçi.

Alıntıları Göster
    Valla hocam, cihazda OIS'in olmaması, kesinlikle bir eksiklik değil. Hareketli videolarda şahane işler çıkarıyor, kullandıkça anlıyorum. Anlık takılmalar, lag da, işlemci kaynaklı olabilir, sonuçta mobil bir işlemci ve çözünürlük 4K. Yazılımsal da olabilir, çünkü kapalı kutudan hangi sürümle çıktıysa, o sürümle kullanıyorum. (MIUI 10.2.3.0)

Açıkçası 48 MP fotoğraf modu da çok hoşuma gitti. Detaylardaki keskinlik muazzam. Bir örnek atayım : (Ayasofya müzesi, dosya boyutu biraz büyük.)

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

Portre modu :

Ultra geniş açı modu :

GCAM gece modu :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 8 Haziran 2019; 23:20:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Video modunda sesleri çok az alıyorum. Instagram story fln atmak istediğimde dışarıdaki sesleri veya müzik açıp video çektim sesi çok kısık bir şekilde kaydediyor. Bunu deneyen gözlemlenen var mı? İPhone 7 den geçtim çok büyük fark var video ses kayıt konusunda

• thedarkride T kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz durum beni Mi9 almaktan vazgeçiren sebep. Xiaomi diğer tüm çinliler gibi mikrofon kalitesini çok düşük tutuyor.. iPhone bu konuda zirve. S10 neredeyse iPhone seviyesine geldi Huawei ise Mate 20'de rezaletken P30'a biraz daha iyi koymuş ve idare eder seviyede.
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Ucuz amiral gemisinin yahnisi mi oldu yani şimdi. Neyse yapıcak bisey yok kullanmaya devam video cekmicez

• Arkadaşlar elimde 2 tane mi9 6/128 ocean blue var, ilgilenen arkadaşlar ilana bakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi güncelleme konusunda oldukca agirdan aliyor. Şu bildirim geldiginden hemen kaybolma konusunda bir gunceleme gelmedi henüz. En azindan bana gelmedi. Böyle önemli bir eksiklik konudunda neden güncellene yayinlanmiyor.

• Merhabalar Hangi marka Type-c kulaklık kullanıyorsunuz?

• Arkadaşlar elimde fazlalığa çıktı mi 9 6/64 global sim1 kayıtlı kutulu sıfır neyse buda o nokta hatasız her şeyi tam 2 adet kılıfı ve 50 tl lik kırılmaz camı çekili bir şekilde vericem ilgilenenler pm gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Xiaomi güncelleme konusunda oldukca agirdan aliyor. Şu bildirim geldiginden hemen kaybolma konusunda bir gunceleme gelmedi henüz. En azindan bana gelmedi. Böyle önemli bir eksiklik konudunda neden güncellene yayinlanmiyor.
    benim için en büyük sorun buydu. çok kolay bir şekilde global developer rom a geçiş yapıp bu sorun dan kurtulabilirsiniz. sürekli ara güncelleme alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: webumut

benim için en büyük sorun buydu. çok kolay bir şekilde global developer rom a geçiş yapıp bu sorun dan kurtulabilirsiniz. sürekli ara güncelleme alıyor

Alıntıları Göster
    Bunu nasil yapiyoruz. İmei kaybolma durumlarindan bahsediyorlar. Riski var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: webumut

Alıntıları Göster
    Global devoloper rom 9.5.30 sürümünü indirdim. Bootlooder kilidim acik degil. Aşagidaki şekilde yine de bu romu yükleye bilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Bunu nasil yapiyoruz. İmei kaybolma durumlarindan bahsediyorlar. Riski var mi

Alıntıları Göster
    riskli bir işlem olsa ben yapmazdım zaten.imei kaybolma durumu olmaz çünkü illegal bir şey değil. developer rom dosyasını telefon hafızasına atıyorsunuz. telefondan sistem güncelleme kısmına gelip güncelleme paketi seçin deyip indirdiğinizi dosyayı seçip yeniden kurulum yapıyorsunuz bitti gitti.

yöntem 1 sizin için uygundur. bootloader felan uğraşmıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webumut -- 11 Haziran 2019; 22:55:55 >
  • Mi 9 icin baseus yerine uygun fiyatli ekran koruyucu tavsiyesi olan var?

• webumut kullanıcısına yanıt
    Resimdeki devaloper romu indirdim.Telefonda updater uygulamasi yok benim. Nasil indirecegim. İndirdigim dosyahi nasil yukleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 12 Haziran 2019; 21:32:16 >

• Garantili güvenilir Mi9 alacağımda sizce nerden almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum

• szr_trace S kullanıcısına yanıt
    Büyük renkli 10 üzerine 10 kere basın aradığınız seçenekler gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Büyük renkli 10 üzerine 10 kere basın aradığınız seçenekler gelir...
    Ewet bu şekilde yapinca menü acildi. Tşkr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 13 Haziran 2019; 17:53:39 >
  • Cihaz hiz olarak iyi lakin kamerasi ve ekrani cok iddiali degil.

Kamerasi icin daha iyi bir sonuc beklerdim.

Mi M9 u inceledim.

Fiyat olarak cok pahali ... Fiyatlandirma oranina bakinca Samsung cok daha iyi Turkiye fiyati belirlemistir. Samsung reklami gibi olacak lakin yalan da yok fiyatlama konusunda .

Bu cihaz ucuz olmasi ile dunyada populer olmakta. Turkiye fiyatinda bu fiyatlar ile gelmesi kabul edilemez. En fazla 3500 TL olmasi gerekirdi .

Elbette yurtdisi perakende fiyatlari ile aldanmayin cunki yurtdisindaki giris fiyatlari perakende fiyatlarindan cok daha da dusuktur..

Iste bu gercegi de goz onune alinca insafli davranan veya kotunun iyisi misali Samsung oluyorken bu avantaji Xiaomi resmi distributor firmasi ele gecirmesi gerekirken ucuz fiyatlamasi ile boyle kazik fiyatlar yuksek karlilik ile kimseyi kandiramaz ... Ortada kabak gibi Samsung ornegi vardir ...
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    OIS li yani motorli bir GIMBAL kullanmissiniz. O kadar kabak gibi belli ki bilhassa 17 saniyeden sonra robotik hareketler donusler ile sanki ROBOCOP misali belli ediyor...

Etik degildir yanilticidir yaptiginiz !

OIS her ne kadar statik halde iken pek anlam ifade edilmese de yani fotograf cekerken ama dusuk isikta veya aksam vs veya kapali yetersiz aydinlatmali mekanlarda veya dis mekanlarda OIS ciddi manada faydasini gostermektedir.

EIS bir nebze iade eder ama EIS in bir bedeli vardir EIS mantigi geregi kullandigi algoritmalar geregi gorus acisini biraz kirparak cekmektedir cunki kirpilan koseler zaten titresimde yazilimsal sabitlenemeyen gorseller icermektedir. Sonucta EIS cok mattah birsey degildir...

4K 30 FPS kayit etmeniz de ilginc lakin cihaz 4K 60 FPS kamera kaydi desteklemektedir ...

4K notebook tan 4K olarak izledim ...
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.