Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt dışında 350 euroya düşmüş diyorlar. Acaba bizim ülkemizde de fiyatı düşer mi, redmi k20den sonra falan...
  • Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt.de sitesinde 6/64 429euro
    6/128 489euro

Tax ile olabilir dediğin rakamlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    mi9un türkiye fiyatı tamamıyla skandal bana göre. Fiyatını duyduktan sonra açıkcası başka telefonlara yönleneyim diyorum ama başka telefon da bulamıyorum.
  • F/P olarak yurtdışından alınabiliecek en iyi android telefon bence Mi9... Şuan için tabi. Türkiye de ne ucuzki?

• Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    Pasaportun varsa neden başka türlü almıyorsun ki 480-500 dolara satıyorlar Türkiye'de

• Teşekkürler haklısınız. Redmi k20 de çok güzel bir telefona benziyor, belki ois onda gelir
  • ★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu yapan varmı bugün düştü bana

• GeorgeZzz G kullanıcısına yanıt
    Genel güvenlik güncellemesi sanırım bende yaptım biraz önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera mi 8 den geride bence özellikle hareketli sahne ve odaklama da sorunlu bütün hareketler bulanık çıkıyor

• Bugün İstiklal Caddesi'ne gittiğim zaman yürürken EIS test yapayım dedim, normalde telefonda 4K 30 fps olarak gözüküyor ama, 1080p görünebilir, çünkü direkt olarak mobil YouTube uygulaması ile yükleme yaptım. Chrome uygulaması ile 4K izleme seçeneği çıkıyor, bilginiz olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 6 Haziran 2019; 22:6:34 >

• Sıfırdan farksız aktif olarak 2 hafta kullanıldı 2 adet kılıf 1 adet 50 tllik kırılmaz camı çekili şekilde verilecektir pasaport kayıt derdi yok kutu içeriği full sıfır ne ise buda o göz bebeğim mi 9 umu satıyorum 6/64 almak isteyen özelden ulaşsın fiyat 3299
  • Lightshot
    Screenshot
    http://prntscr.com/nz14pi

bunu kapatınca uygulamlardaki reklamlar çıkmıyormuş

• huawei p20 pro almayı dusunurken son çin-abd olaylarından sonra sanırım mi 9 alacak gibiyim. özellikle kamera performansı olmak üzere genel olarak telefon hakkındaki kullanan arkadaşların görüşünü merak ediyorum alınır mı pişman eder mi
  • bugrasahin B kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün Huawein başına gelen yarın Xiaominin de başına gelebilir o zaman hiç çin telefonu alma. Ben her zaman güncel telefon alma taraftarıyım onun için yeni çıkan mi 9 u al derim bu telefon seni üzmez ama garantili huawei daha ucuz yani bence ikisi de iyi telefon hangisi içine siniyorsa tip mip onu al telefondan alev çıkartmayacaksan üzmez ikisi de
  • Vozni V kullanıcısına yanıt
    hocam onu ben de dusundum abd cin gerginligi daha da buyur de diğer çin telefon markalarına sıçrarsa işim sakat zaten ama şuan huaweinin google play güncellemelerini vs alamayacağı konuşulduğu için içime sinmiyor az para degil verecegimiz para
  • bugrasahin B kullanıcısına yanıt
    Gelecek telefonlar öyle olacak şu an hali hazır daki telefonlar güncelleme alır zaten normal şartlarda huawei çok fazla güncelleme vermiyordu bendede vardı oradan biliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

Kendime ait pasaportum var 6/128 veya 8/128 mi9 almak istiyorum. İkisinin arasında kaldım, fikirlerinizi dinlemek isterim. Ayrıca telefonu Türkiye’den satın almak için fiyat ve satıcı tavsiyelerinizi de dinlemek isterim.

Not: telefonumu halihazırda İngilizce kullandığımdan dil benim açımdan problem değil.
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 8 Haziran 2019; 16:42:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JSmoove

Yaklaşık 6 ay sonra yurtdışında olacağım, Mi 9 ciddi olarak düşündüğüm telefonlardan biri ama çok merak ettiğim 2 önemli husus var, o yüzden kullananlarınız geniş bir şekilde cevaplarsa çok sevinirim.

1. Telefonda kameraya çok önem veren birisiyim, fotoğraf çekmeyi çok sevdiğim için telefon alırken en önemli durum benim için bu oluyor. Hali hazırda Sony Xperia XZ1 sahibiyim ama bildiğiniz gibi Sony'nin yazılımı sayesinde güzelim sensörü olan kamerada gündüz fotoğraflarında bile -zoomlayınca- grenleşme görüyorum. Mi 9'un kamerası genel olarak nasıl? Soruyu şöyle açayım; gündüz çekilen fotoğraflarda renkleri çok mu sıcak veriyor yoksa olması gerektiği gibi mi? Gece çekimleri f 1.7 değerinden dolayı teoride iyi olur gibi duruyor ama pratikte nasıl? Önemli bir not ekleyeyim, telefonu alırsam GCam kurma işlerine girmeyeceğim, kendi stock kamera uygulamasını kullanacağım. Stock kamera uygulamasının performansı üzerinden cevaplarsanız sevinirim.

2. Çok video çekimine önem veren birisi değilim ama okuduğum mesajlarda mikrofonun kötü olduğundan ve sesleri çok iyi kaydetmediğinden bahsedilmiş videoda. Bu durum cihazı başlı başına almama sebebi olur mu yoksa çok da büyütülecek bir sorun değil mi?

Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.
    Zamanında şu soruları sorup cevap alamamıştım konuda, kaynadı gitti arada. Mümkünse şu iki soruya dair cihazın kullanıcıları ayrıntılı cevaplayabilirse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.