Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.921
Cevap
44
Favori
213.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında hat sahibi kendi pasaportuna kaydedecek.bizim türk milleti belki onada bir çare bulur.türkiyede fiyatlar çok yüksek diye herkes yurtdışına yöneliyordu onunda önünü kapadılar.aynen belki kendi hattımızı pasaport sahibine aktararak çözülebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caglarr1905 C kullanıcısına yanıt
    ikisi 50 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, kendi Pasaportuma aldığım Mi9 u çift hat olarak kaydettim, eşimin pasaportu boşta, isteyen olursa ücreti karşılığında yardımcı olurum. Fakat tek telefon çiftsim olarak.

• Arkadaşlar merhabalar

yaklaşık 1 aydır mi9 kullanıyorum. Şu bataryanın hızlı bitmesi ile alakalı bir çözüm bulan ya da bi çözüme ulaşabilen oldu mu?
    mi8'in batarya performansı süper, onun kadar olsun başka bişey istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redcock

Arkadaşlar merhabalar

yaklaşık 1 aydır mi9 kullanıyorum. Şu bataryanın hızlı bitmesi ile alakalı bir çözüm bulan ya da bi çözüme ulaşabilen oldu mu?
    mi8'in batarya performansı süper, onun kadar olsun başka bişey istemiyorum...
    Takipteyim, xda'de 8 saat üzeri ekran süresi alan kullanıcılar var. 5 saati zar zor çıkarıyor benimki sorun bende mi anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Takipteyim, xda'de 8 saat üzeri ekran süresi alan kullanıcılar var. 5 saati zar zor çıkarıyor benimki sorun bende mi anlamadım gitti

Alıntıları Göster
    Suan %30 pil var, ekran 5 saat 30 dk da. Rahat 7 saat görür benin. Wifi ve veri hep acik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Alıntıları Göster
    Sıkıntı sizle alâkalı bence pil tsarruf modu ile çok rahat 8 saat geçik ekran süresi alabilirsin

★ Xiaomi Mi 9 - Mi 9 TE ★ Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lichtenberg -- 27 Mayıs 2019; 23:42:49 >

• Telefon kutudan çıktığı gibi, üç beş program var sadece. Mi Band bağlı bluetooth sürekli açık belki sorun odur diye tahmin ediyorum yarın kapatıp deneyeceğim
    Eşit: hatta şöyle gösterebilirim telefon uyumak bilmiyor... Bir de wifi kullanmamama rağmen sürekli açık gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuh -- 28 Mayıs 2019; 0:22:50 >
  • Wifi tarama ile Bluetooth kapat ayrıca bi kod vardı onla 2 . Sim mobil radyo kısmı var onu da kapat ciddi farkediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lichtenberg

Sıkıntı sizle alâkalı bence pil tsarruf modu ile çok rahat 8 saat geçik ekran süresi alabilirsin

Alıntıları Göster
    Sizin kapattiginiz durdurdugunuz programlar ya da yaptiginiz bir ayar var mi? Ben wifi ve bluetooth taramasini hatta seknronizasyonu felan kapattim ama yine de bu durumda...

• mi9 global version 6/128gb kayıt ortaklığı düşünen var mı benim pasaport boşta
  • Arkadaşlar selam Global versiyonun içinden çıkan adaptörü satıyorum hiç kullanmadım işyerine filan taşımaya üşenen varsa aklında bulunsun 18 watt lık olan yani 27 değil yanlış anlaşılma olmasın
  • Bu 6 saat üzeri ekran süresi alanlar, AOD, wake on raise, finger print gibi özellikleri kullanıyor mu?

• fiyat çok uygun değil mi arkadaşlar

• Hicks kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanmıyorlardır gözünüzü seveyim milim milim kısıyorlar kullanın bitsin şarj edin ya 20 dakikada %50 ye yakın oluyor zaten niye kısalım kendimizi güzel cihaz
  • Vozni V kullanıcısına yanıt
    Ben herşey açık kullanıyorum maksimum gördüğüm 6 saat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bu 6 saat üzeri ekran süresi alanlar, AOD, wake on raise, finger print gibi özellikleri kullanıyor mu?
    Yüz tanıma parmak izi sürekli açık wi-fi GPS ve mobil veri gereken ayarları yaptıktan sonra telefon şarj yemiyor sizin telefonu ilk haliyle kullanıyorsanız normal başta benm de öyleydi adaptif pil kullanımı kapatıp WhatsApp gibi anlık bildirim gelen uygulamalar haricinde hepsini arka plan çalışmasını kısıtla o zman 8 saat i geçik ekran alıcaksın emin ol. Bende oyun yok yalnız sadece sosyal medya

• Ekteki resimde görülen üsteki iki seçenek tam olarak ne işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bu 6 saat üzeri ekran süresi alanlar, AOD, wake on raise, finger print gibi özellikleri kullanıyor mu?
    Hocam Aod ne kadar sarj yiyor? Mi9un sarjindan memnunum, babamin Redmi Note 5 Pro kadar gidiyor bana, özellikle de ekran açık iken. Bekleme durumu uzarsa 3300 Mah bataryayi 7 Nm Sd 855de olsa kurtarmiyor, 4000 Mah bataryali Sd 636 karşısında.

Cihazi aldigimdan bu yana, aynı Mi6daki gibi Ağ Tabanlı Gps, Mobil Veri, WIFI, Yüz tanıma, ekrandan parmak izi okuma, Bluetooth (sürekli olarak en az 1 saat olmak üzere, 2 saat ve hoparlör de bağlı olabiliyor) sürekli açık bende de. 5.5-6 saat lik ekran süresi aliyorum, Mi6da bu kullanımda 4.5-5 saat arasi idi ekran sürem (2 yıllık yıpranmış batarya ile).

Mi6da da bildiğiniz gibi Xiaomi.EU Beta romlarini kullanıyordum, aynı şekilde Mi9da da ayni şekilde Xiaomi.EU Beta romlarini kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.