Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstediğiniz tüm uygulamaları kaldırabilirsiniz.
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/sistem-uygulamalarini-miui-app-ve-google-app-kaldirma-rootsuz.30689/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 3 Mayıs 2019; 8:8:42 >
  • Güncellemede sıkıntı olmadığı yazılmış.
    https://gsmturkey.net/threads/xiaomi-mi-9-se-imei-repair-%C4%B0%C5%9Flemi.6986/

Dikkat edilecek şeyler orijinal recovery ile sıfırlama yapılırsa IMEI siliniyor sıfırlama yapmayın.

Güncellemede sorun yok.

Twrp ile sıfırlama yapılırsa IMEI silinmez.
  • Tüm bildirim konularını okudum. Her şeyi denedim; fakat bildirimler hiç stabil değil. Hatta inanılmaz derecede kôtü. Ya çok geç geliyor ya programı açınca geliyor ya da hiç gelmiyor. Örneğin gmailde kesinlikle bir bildirim almıyorum. Ki işim gereği benim için önemli. Yale alarm aplikasyonu dan sadece girince bildirim alabiliyorsun bunun anlık düşmesi gerekiyor ki bu işe yarasın :). Dün gece ki yaptığım Instagram bildirim denemesinde yeni yukardan düşüyor. Forum DH aplikasyonunda favorili konularım da bile bildirim düşerdi iphonedayken. bunda hiç bişey dusmuyor..Bu bildirim olayının hiç değilse bu kısmının çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 3 Mayıs 2019; 10:32:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thief. T kullanıcısına yanıt
    Hocam bildirim alamadığınız uygulamalara bu ayarı uyguladınız mı?
    ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonun SAR değeri çok yüksek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayamorra

Hocam bildirim alamadığınız uygulamalara bu ayarı uyguladınız mı?
    Hocam tek tek hepsine uyguladım WhatsApp çok iyi; fakat diğerleri yukarda yazdığım gibi maalesef. Yale ve gmail özellikle çok önemli benim için. Ayrıca bu kadar uğrasa ne gerek var bu kadar basit bişey için 3-farkli yerden birşeyler aktif Edip durdum tüm gece ve halen olmadı. Uygulama simgelerininde bildirim ekranında gozukmemeside ayrıca bir sıkıntı. Dertlendim durduk yere :) çözümle ilgili bilgisi olan ya da yaşayan varsa belirtirse sevinirim. Sadece benim değil benim şinin ve arkadaşımın telefonunda da aynı şekilde. iPhone'da sonra bir dumur oldu. Bu kadar güzel bir telefona bu sorun yakismadi

• Telefonda aşırı bi cizirti var ahize ve hoparlörden geliyor var mı bu sorunu yaşayan

• eevvoox E kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bir sorun yok

Bu bildirim olayı yüzünden redmi note 7 almıyorum, bekliyorum.

Arkadaşın dediğini denediniz mi?
  • Kameranın altında titreşim gibi kulağı rahatsız ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Bu bildirim olayı yüzünden redmi note 7 almıyorum, bekliyorum.

Arkadaşın dediğini denediniz mi?
    Denedim maalesef, kaac farklı yerden birşeyler aktif ediyoruz yok izin veriyoruz da yani ne bu uğraş anlamadım:-! Şu bildirim olayı dışında çok beğendim telefonu; ama bunun çözülmesi gerekiyor. DH bildirimleri düzelmiş şuanda mesela..

dh uygulamasına girmeden bldirim geldi yani?

Hocam poco launcher çıkmış onu yükleseniz düzelir mi? redmi note 7 den vazgeçeceğim şu durum yüzünden.

Bildirim geç geldikten onra akıllı olsa ne olur?
  • quote:

dh uygulamasına girmeden bldirim geldi yani?

Hocam poco launcher çıkmış onu yükleseniz düzelir mi? redmi note 7 den vazgeçeceğim şu durum yüzünden.

Bildirim geç geldikten onra akıllı olsa ne olur?
    Evet geldi bildirim ; fakat gmail vs bazı uygulamalarda yok bildirim.. poco lquncher nedir tam olarak ? Bu arada redminote7 yerine 9se daha iyi olabilir cüzi bir farkla ikisininde inceledim bayağı

Hocam tam bilgim yok nette aratın mi 9 se poco launcher vs. diye sanırım arayüz.

mi 9 se zaten daha iyi ona sözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 15:39:29 >
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    Bizde girdik bir yola bakalım. Umarım su bildirim olayı çözülür

İnşallah çözülür gm 9 pro bakıyorum yine hepsinin bir sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Tüm bildirim konularını okudum. Her şeyi denedim; fakat bildirimler hiç stabil değil. Hatta inanılmaz derecede kôtü. Ya çok geç geliyor ya programı açınca geliyor ya da hiç gelmiyor. Örneğin gmailde kesinlikle bir bildirim almıyorum. Ki işim gereği benim için önemli. Yale alarm aplikasyonu dan sadece girince bildirim alabiliyorsun bunun anlık düşmesi gerekiyor ki bu işe yarasın :). Dün gece ki yaptığım Instagram bildirim denemesinde yeni yukardan düşüyor. Forum DH aplikasyonunda favorili konularım da bile bildirim düşerdi iphonedayken. bunda hiç bişey dusmuyor..Bu bildirim olayının hiç değilse bu kısmının çözümü var mı?
    Bu androıd 9 un sorunuda olabilir. Benım Huawei p20 cihazında da oluyor 9.0 geldiğinden berı. P20 konusunda çözüm olarak ; googleplay hizmetlerini eğer batarya tasarruf modu kullanıyorsanız engellememenız şeklinde.

Bildirim işini launcherın cozecegını sanmıyorum. Huawei p20 ana konusunun ılk mesajına bakın. Belkı işinizi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 3 Mayıs 2019; 11:57:22 >

• quote:

İnşallah çözülür gm 9 pro bakıyorum yine hepsinin bir sorunu var.
    Gm9 pro aldı beraber çalıştığım arkadaş mı note3 ıle 9pro arasında kalmıştı. Gm9 pro nun yazılımsal sorununun daha az olacagı kanaatindeyim. bu tarz telefonlarıda ztn alınabılır kılan sey bu olur bana göre . Nedenıde arayüzde cok kurcalama yapmadan saf androıd vermesı. Yazılım kolay ıs değil donanım olarak cok kalıtelı bı firma degılsen yazlım konusunda da kendıne guvenmıyorsan saf androıdı cok bozmadan vermek en iyisi. Eskıden olsa saf androıd pek ıyı olmazdı ama artık oda artık daha cok ozellık sunuyor.

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gm 9 pro ile redmi note 7 arasındayım ikisininde kendi halinde sorunları var. redmi de de bldirim sorunu var. gm 9 pro da da sıkıntılar oluyormuş. son güncelleme ile batarya hızlı erimeye başladı diyen de var.

Bazen biraz daha verip a50 mi alsam diyorum.

gm 9 pro da saf android var ancak yazılımsal hata da var. ayrıca son güncelleme ile gcam kuruması engellenmiş mesela, google mı izin vermedi gm ye bilemiyorum. kararsızım bekliyorum öyle zamlarda geliyor peşi peşine.

-bildirim sorunu android den kaynaklansa diğer bütün marka/modellerde de olması gerekmez mi? sorun çok daha yaygın ve bilinen bir hata olurdu sanki, yorumum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 12:45:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.