Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar
    Google ayarları
    Bağlı uygulamalar

Ve buradan bildirim sorunu olan uygulamayı seçiyoruz misal whatsapp tıklıyoruz acılan yeni pencerede

BAĞLANTIYI KES

düğmesine basıp çıkıyoruz. ALINTIDIR...

Şöyle bir şey buldum, istrseniz deneyin bir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Ayarlar
    Google ayarları
    Bağlı uygulamalar

Ve buradan bildirim sorunu olan uygulamayı seçiyoruz misal whatsapp tıklıyoruz acılan yeni pencerede

BAĞLANTIYI KES

düğmesine basıp çıkıyoruz. ALINTIDIR...

Şöyle bir şey buldum, istrseniz deneyin bir.
    Hiç birşey bağlı değil maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thief. T kullanıcısına yanıt
    Arkadaın dediği huawei ana konusundakini uyguladınız mı?
  • quote:

Hocam ben gm 9 pro ile redmi note 7 arasındayım ikisininde kendi halinde sorunları var. redmi de de bldirim sorunu var. gm 9 pro da da sıkıntılar oluyormuş. son güncelleme ile batarya hızlı erimeye başladı diyen de var.

Bazen biraz daha verip a50 mi alsam diyorum.

gm 9 pro da saf android var ancak yazılımsal hata da var. ayrıca son güncelleme ile gcam kuruması engellenmiş mesela, google mı izin vermedi gm ye bilemiyorum. kararsızım bekliyorum öyle zamlarda geliyor peşi peşine.

-bildirim sorunu android den kaynaklansa diğer bütün marka/modellerde de olması gerekmez mi? sorun çok daha yaygın ve bilinen bir hata olurdu sanki, yorumum bu şekilde.
    Huawei p20de var işte :) dıger markalar çözmüştur belkı sorunu. Zaten kesın 9.0 dan demedim çünkü bende ve dıgerlerınde 9.0 dan sonra olmaya başladı. Bıldırım ısı yazılımsal buyuk ıhtımal çözülür o. Sorunu olmayan telefonda yok hepsinde bişey çıkabiliyor. Gm9pro nun gcam olayını bilmiyordum. Güncellemeler ıle batarya performansı her telde değişiyor emın ol p20 içinde onu yazan cok oldu konusunda. ben pek bı degısıklık göremedim. Batarya ıyı olmuş dıyende oldu kötü olmuş dıyende (farklı guncellemeler için) ama ben pek hıssedemedım. Abartılıyor bırazda. Ben üçü ıcınde mı9 se almanı tavsiye ederim. Elımdekı p20 yı satacağım bende bu cihazı almak için. Suan tek beklediğim sey mı9 se nın ekran süresi görüntüleri. Almak ıstersen satılık p20 m de var :)

Kullanan arkadaslardan yıne ss bekliyorum ekran suresını gösteren :D

Edıt;
    Huawei p20 dekı bıldırım sorunu farklıda olabilir denemekten zarar gelmez. Çünkü ben 9.0 a gectıkten bi kaç hafta sonra yasamaya başladım sorunu orda yazanları üşendiğim için uygulamasım sadece bı kısmını uyguladım oda g play hızetmetlerıyle ılgılı olan ve kısmen düzeldi sorunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 3 Mayıs 2019; 12:53:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BusteID B kullanıcısına yanıt
    Bildirim sorunu miui ya ozel ben mi5 kullaniyorum 3 seneye yakin WhatsApp ta bildirim sorunu olmuyo genelde ama gmail de ara ara oluyo bazen geçiyor geliyo falan kafasina gore takılıyor yani. Kamera onemli degilse a50 alin onemliyse baska modellere bakin

Uygulayamadim şuanda ilginç şekilde olmayan programlarda şuanda bildirim gelmeye başladı

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    mi 9 se kayıtlı olmadığı için o telefona bakmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 15:44:2 >
  • quote:

Bu sebeple Instagrami başkası alamaz diye biliyorum ya da herhangi bir bilgiyi

Bu arada bildirim sorunu galiba düzeldi kendi kendine

• quote:

Benın evde kırık telefonum var alırsam kendım atacagım o yuzden ımeı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 3 Mayıs 2019; 14:13:53 >
    Pasaport kaydını kendin mi yaptıracaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 15:1:13 >
  • funkerman kullanıcısına yanıt
    Hocam model kalmadı ki, 2650 ye a50 var bütçem zorlanıyor fazlasıyla.

redmi note 7 ile gm 9 pro arasında kaldım. Olmadı a50 alacağım.
  • quote:

Pasaport kaydını kendin mi yaptıracaksın?
    Pasaport pahalı yaw ona para vermem. Imeı hıc atmadım ama atarız heralde anlatım olduktan sonra. Daha once telefonlarımı 2-3 kez brıck 50-60 kez bootloop etmiş bırı olarak atarım dıye tahmın ediyorum :D

• Thief. T kullanıcısına yanıt
    Düzeldiyse gözünüz aydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 15:41:52 >
    Gmail dışında aktif gibi şuanda bildirimlee

• quote:

Bu mesaj silindi.
    E heralde yanı :D kayıtlı bı telefonun ımeı atıyorsunuz. Telefon sıstemde ımeı attıgınız cıhaz olarak gorunuyor. Imeı atabılen güvenilir bı telefoncuyada goturıp attırabılırsın elındekı telefonların ımeı sını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 3 Mayıs 2019; 14:45:2 >
    Sıkıntılı iş. Ben uygun samsung a50 bulursam, alıp geçeceğim. Nerden çıktı şu ötv hiç zamanlaması değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 17:19:4 >
  • quote:

Sıkıntılı iş. Ben uygun samsung a50 bulursam, alıp geçeceğim. Nerden çıktı şu ötv hiç zamanlaması değildi.
    Sıkıntılı degıl aslında. Ben geçen sene babama s8 aldım 3200 tl iken 2200 e almıstım ama o zamanlar pasaport kaydı 160 tl ıdı :) suan pısmanım kendımede ondan almadıgımdan. Amoled ekran ve garantisi yok diye korkup almamıstım amoled yanığı olusursa dıye. Sonradan ogrendım kı garanti dahılınde bıle yapmıyormus samsung amoled yanıgını! Cok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 3 Mayıs 2019; 14:57:21 >
    Pasaport kaydı ile almakta sorun yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 3 Mayıs 2019; 16:34:43 >
  • dostlar bu telefona kesın ımeı atılıyor degıl mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.