Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Semersten (veya sahibinden üzerinden satış yapan diğer mağazalardan) Enpara kredi kartı ile alsak sonradan taksitlendirebilir miyiz? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi6 satılıp alınır mı ki acaba Mi9 SE?

Mi6'nın ekranı ufak gelmeye başladı. Başka hiçbir problemim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bf5

Semersten (veya sahibinden üzerinden satış yapan diğer mağazalardan) Enpara kredi kartı ile alsak sonradan taksitlendirebilir miyiz? Bilgisi olan var mı?
    bu olayı bende merak ediyorum. Çünkü enpara kredi kartına %4 komisyon ile tek çekim yapıyor telefoncular. Bizde sonradan taksitlendirme yapabilir miyiz acaba ? Bilen birileri yanıtlar inşallah.
  • İmei atiliyor mi 9 se ye. 2150-2300 civarina satiliyor ama mi8 se almak da mantikli 1600 tl ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifakinti

Hocam birtek miui forum uygulaması kalkıyor. Klavye olarak swiftkey önerim yıllardır kullanırım tema desteği de bol. Ben bugün eu rom kuracağım içinde gereksiz google uygulamarı yok en azından. Eğer bilgisayara haşir neşir iseniz rom root işlerinden anlarsanız sizede kurmanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Selamlar, bilgisayarla haşır neşirimdir; fakat android ve telefonlarla hiç iletişimim olmamıştı birde bir kaç forumda telefonu çöp eden arkadaşlar görünce riske girmek istemedim :). Dediğiniz romda bildirimler vs. vs. gibi sorunlar nasıl acaba. Stabil midir? Siz kurduktan sonra yorumlarınızı zevkle dinleyebilirim :)
    Edit:Birde Portre modunda daha seri çekim için yapmam gereken bir ayar ya da aplikasyon tavsiyeniz var mıdır?

@BusteID

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

Genel olarak sorun yaşayan veya yaşayacak arkadaşlar

Mİ 9SE Bildirim Sorunu

Linkiteki görseldeki ayarları yaptım ve sadece gmail ile ilgili sıkıntım vardı onuda şuanda gmaili tekrar kaldırıp kurdum ve yukardaki ayarları yaptım çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 3 Mayıs 2019; 19:0:52 >

• Bildirim sorununu tamamen ortadan kaldırmak istiyorsanız aosp tabanli romlarin cikmasini bekleyeceksiniz. Miui da ben bildim bileli bildirim sorunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkerman -- 3 Mayıs 2019; 19:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Selamlar, bilgisayarla haşır neşirimdir; fakat android ve telefonlarla hiç iletişimim olmamıştı birde bir kaç forumda telefonu çöp eden arkadaşlar görünce riske girmek istemedim :). Dediğiniz romda bildirimler vs. vs. gibi sorunlar nasıl acaba. Stabil midir? Siz kurduktan sonra yorumlarınızı zevkle dinleyebilirim :)
    Edit:Birde Portre modunda daha seri çekim için yapmam gereken bir ayar ya da aplikasyon tavsiyeniz var mıdır?

@BusteID

Genel olarak sorun yaşayan veya yaşayacak arkadaşlar

Mİ 9SE Bildirim Sorunu

Linkiteki görseldeki ayarları yaptım ve sadece gmail ile ilgili sıkıntım vardı onuda şuanda gmaili tekrar kaldırıp kurdum ve yukardaki ayarları yaptım çözüldü.

Alıntıları Göster
    Son kullanılan uygulamalar kısmını (arka planda çalışan uygulamalar kısmını yani) açın, İstediginiz uygulamanin üzerine basılı tutup, Kilit işaretini seçin. Miui da ben bu şekilde çözdüm Bildirim sorununu. Bunu yapınca Miui arka plandaki uygulamaya dokunmuyor. (Tabiki önce diğer söylediklerinizi yapın, en son yapılacak işlem bu).

Eğer ki halen sorun yaşar iseniz, Gelistirici Seçeneklerinden Miui Optimizasyonunu kapatin. Bunu yapınca, Arka plandaki uygulamalar kapatilmayacagi için Şarj tüketiminiz artabilir, fakat sorun çözümü için son çare budur. Sonradan tekrar Açsanızda Miui Optimizasyonunu, eski haline dönmüyor yalnız sistem (Şarj tüketimi açısından). Cihaza Format atmanız gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

bu olayı bende merak ediyorum. Çünkü enpara kredi kartına %4 komisyon ile tek çekim yapıyor telefoncular. Bizde sonradan taksitlendirme yapabilir miyiz acaba ? Bilen birileri yanıtlar inşallah.

Alıntıları Göster
    6 ay önce Facebook üzerinden H.A isimli bir saticidan mi 6x almıştım. Kapıda ödeme ile yolladı ve aras kargo pos makinesi getirdi. 6 taksit yaptım bu ay bitti taksidi. +25TL kapıda ödeme farkından başka bir şey ödememiştim

• buraoca2 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler peki bu durumda format atmak istediğimde genel olarak tüm bilgileri yedekleme gibi bir olay var mı? iCloud gibi;ama mi clouda güvenmiyorum. Cihazı standart şekilde sıfırlamak için hangi yöntemi izlemeliyim? Eminim internette çokça vardir. Sizin tavsiye ettiğiniz uygun bir yöntem varsa aklımda bulunsun şuanda 2,2250ye bu devirde telefon aldığım için memnunum acikcasi. Bildirimlerde koyverdim:) iPhone 6sten sonra uzay mekiği de gibiyim zaten.

• quote:

Çok teşekkürler peki bu durumda format atmak istediğimde genel olarak tüm bilgileri yedekleme gibi bir olay var mı? iCloud gibi;ama mi clouda güvenmiyorum. Cihazı standart şekilde sıfırlamak için hangi yöntemi izlemeliyim? Eminim internette çokça vardir. Sizin tavsiye ettiğiniz uygun bir yöntem varsa aklımda bulunsun şuanda 2,2250ye bu devirde telefon aldığım için memnunum acikcasi. Bildirimlerde koyverdim:) iPhone 6sten sonra uzay mekiği de gibiyim zaten.
    Yok hocam, ne Mi Cloud ne de yerel yedeklemelere yüzde yüz güvenmeyin. Elle yedekleme yapacaksiniz ki, O da cihazdaki dosyalar için. En son Miui optimizasyon ayarı zaten. Uygulama kilitleme olayi sizin işinizi çözmesi lazım.

Tabi birde şu var, bazen romda sorun oluyor, ne yaparsaniz yapın düzelmiyor.

Miui arayüzlu cihaz kullanıyor iseniz, ufak tefek sorunlara görmezden gelmek durumundasiniz zaten.

Eğer ki cihazınızın imeileri halledilmis ise, cihaza format atmayın. Sanırım Mi9 Se için bu tarz bir uyarı vardı. Zamanında Mi6da da bu sorun vardı.

O paraya çok iyi hocam zaten ki, Mi8 Se yerine de her türlü alınacak cihaz, yukarıda bir arkadas söylemiş de. Bu sefer hem Arka Ana Kamera Mi9 ile çok benzer, hemde ön kamera. Sd 712 zaten güncellenmis Chipset, ayrica bu sefer Global versiyonda var.

Bence Mi9 Se kimseyi pişman etmez, tabi yüksek batarya performansı istenmiyor ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

Yok hocam, ne Mi Cloud ne de yerel yedeklemelere yüzde yüz güvenmeyin. Elle yedekleme yapacaksiniz ki, O da cihazdaki dosyalar için. En son Miui optimizasyon ayarı zaten. Uygulama kilitleme olayi sizin işinizi çözmesi lazım.

Tabi birde şu var, bazen romda sorun oluyor, ne yaparsaniz yapın düzelmiyor.

Miui arayüzlu cihaz kullanıyor iseniz, ufak tefek sorunlara görmezden gelmek durumundasiniz zaten.

Eğer ki cihazınızın imeileri halledilmis ise, cihaza format atmayın. Sanırım Mi9 Se için bu tarz bir uyarı vardı. Zamanında Mi6da da bu sorun vardı.

O paraya çok iyi hocam zaten ki, Mi8 Se yerine de her türlü alınacak cihaz, yukarıda bir arkadas söylemiş de. Bu sefer hem Arka Ana Kamera Mi9 ile çok benzer, hemde ön kamera. Sd 712 zaten güncellenmis Chipset, ayrica bu sefer Global versiyonda var.

Bence Mi9 Se kimseyi pişman etmez, tabi yüksek batarya performansı istenmiyor ise.

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için çok çok teşekkürler. Bayağı aydınlandım yazdıklarınızla.

Bu gelişitirici seçenekler dediğiniz tam olarak hangi kısım acaba? Yapmış olabilir miyim diye korktum şuanda :)

• quote:

Yorumlarınız için çok çok teşekkürler. Bayağı aydınlandım yazdıklarınızla.

Bu gelişitirici seçenekler dediğiniz tam olarak hangi kısım acaba? Yapmış olabilir miyim diye korktum şuanda :)

Alıntıları Göster
    Hocam Ayarlar - Cihazim - Tüm özellikler - Miui sürümü (başka bir bilgi de olabilir), arka arkaya 6 kez tiklayinca, tebrikler artık bir geliştiricisiniz diyor.

Ayarlar - Ek ayarlar kisminda Gelistirici seçenekleri diye bir yer açılıyor. Dedigim ayar orada vardı. Bunu yapmadı iseniz açmamışsinizdir.

Dedigim gibi bu son çareniz olsun, ben Mi6da 2 kere kapattım, fakat ikisinde de cihazi formatlamak durumunda kaldım, Şarj tüketiminde ki artıştan ötürü.

Bildirim sorununun Miui daki temel sebebi, Miui in Batarya tüketimini azaltmak için arka plandaki programlari kapatmasi. Ne yazıkki bu konuda Miui çok agresif, Xiaomi nin kendi geliştirdiği Mi Fit uygulamasini bile kapatıyor arka planda.

Özelikle, Cihazi şarja taktığınızda arka plandakileri temizliyor nedense. Fakat bu söylediğim her sürümde olmuyor, geliştiriciler sağolsun bir özellik koyarken, cihazdaki başka bir özelliği bozuyorlar. 2 yıldır aldığım Xiaomi deneyimi bu oldu. Fakat buna rağmen, halen Miui arayüzlu bir cihazla yola devam edeceğim

Hahaha anlıyorum aslinda bakarsanız kesinlikle başarılı bir arayüz benim gibi bilmeyen biri icin. Geliştirici moda gecmemisim. İçime su serptiniz ve çok yardımcı oldunuz çok sağ olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 3 Mayıs 2019; 22:52:52 >
  • BusteID B kullanıcısına yanıt
    IMEI atılabiliyor şuan mi9 se için.

• quote:

Hahaha anlıyorum aslinda bakarsanız kesinlikle başarılı bir arayüz benim gibi bilmeyen biri icin. Geliştirici moda gecmemisim. İçime su serptiniz ve çok yardımcı oldunuz çok sağ olun
    Hocam bu arada, karanlıkta Yüz tanıma çalışıyor mu? İnceleme videolarında Mi9da geç de olsa çalışırken, Mi9 Se de yüzü tanımıyordu. Ekranin benzer parlaklık değeri olmasına ve benzer Ön Kamera Sensörü bulunmasına rağmen, Videolarda neden Mi9 Se nin yüzü taniyamadigini anlayamadim.

Hocam 6m2 bir alanda tek led ampul duvara yansitilmis sekilde gayet taniyor. Hatta kompe kapkaranlik bi oda da tanidi ama ne kadar kaliteli fotograf cikar tartisilir

• aqhuan kullanıcısına yanıt
    Sonradan işlem yapılmış telefon düşünmüyorum, o yüzden eledim bu modeli.
  • quote:

Hocam 6m2 bir alanda tek led ampul duvara yansitilmis sekilde gayet taniyor. Hatta kompe kapkaranlik bi oda da tanidi ama ne kadar kaliteli fotograf cikar tartisilir
    Anladım hocam, Peki Sağolun.

Yok Fotoğraf kalitesi olarak değil de, Yüz tanıma nin çalışıp çalışmadığını merak etmiştim

Bu arada Düşük Işıkta Google Camera oldukça iyi iş çıkartıyor İncelemelere göre, fakat hangi versiyon çalışıyor Mi9 Se de onun araştırılması lazım.

Bilmeden etmeden iki tane denedim biri calisti ama coook yavasti sildim. Anlayan arkadaslar cozumlediginde indiririm suanlik yeteli:)

• beyler garantisiz telefon kullanarak riskmi alıyorsunuz? Yoksa bir bildiğiniz felan mı var? Ciddi soruyorum ileride bie kaç ay sonra problem olsa nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.