Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanılmıyorsam yapay zeka algoritması ai. Mekana ve nesneye göre farklı modda farklı renkler sunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

mi 9 se almayı düşünüyorum ankaradayım önerebileceğiniz bir yer var mı acaba? illa istanbuldan alcaksam nerden almalıyım 2250ye kayıtlı diye satıyorlar ama güvenemedim pek sizler kaça aldınız?
    bende ankaradan kayıtlı almak istiyorum.güvenilir fiyatı iyi bir yer bulabildinmi hocam.
  • Aslında direk açılmamış kutu alıp pasaport kaydı yaptırmadan 8 ay kullanıp bu kayıt işine o zaman karar vermek daha mantıklı degil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    yok hocam maalesef bulamadım, biraz daha bekliycem olmadı istanbula gidip alıcam hem gezmiş olurum diye düşünüyorum, bir de resmi satışın çıkmasını bekliyorum açıkçası

• 2200 tl imei atılmış halimi pasaport kaydı istemiyorsa o nasıl olacak para verilecek mi? Birde bu pasaport kaydı nasıl oluyor anlatabilir misiniz?

• ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Hocam pasaport kaydını telefoncu telefonun bootloader kilidi açıldığında IMEI çakıyor içine onla kayıt işini halkediyor

• ★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu

• Çin fiyatı 1999 yuan. Bugünkü kurla 1800 tl yapar. Arkadaşımın gitme ihtimali var. Samsung note 5 kullanıcısıyım bu modele geçmeye değermi ortalama bir fark yaratırmı benim için. Birde imei atma maliyeti nedir acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: riderman

Çin fiyatı 1999 yuan. Bugünkü kurla 1800 tl yapar. Arkadaşımın gitme ihtimali var. Samsung note 5 kullanıcısıyım bu modele geçmeye değermi ortalama bir fark yaratırmı benim için. Birde imei atma maliyeti nedir acaba.
    Kullanmaya bağlı bu işler. Fotoğraf cekmıyor vıdeo izlemiyor ısenız oyunda oynamıyorsanız cok gerekmez. Sadece WhatsApp internet vb. için degmez. Ama fiyatta güzel o fıyata telefon almak düşündürür bunları yapmıyorsanız bıle :)

• Telefonu sıfırlayınca imei sıfırlanacakmış ya. Yıllar sonra bir şey gerekti sıfırladık diyelim veya unuttuk o zaman napıcaz, sıfırlamaktan kastınız fabrika ayarları değil mi birde?

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Telefonu sıfırlayınca imei sıfırlanacakmış ya. Yıllar sonra bir şey gerekti sıfırladık diyelim veya unuttuk o zaman napıcaz, sıfırlamaktan kastınız fabrika ayarları değil mi birde?
    Aynı sorunun bir benzerini bende soracağım. Benimkisi daha içerik kısmıyla ilgili.

Telefonu bir süre sonra sıfırlamak istediğimde ya da başka bir roma geçmek istediğimde herşey silinecek sanırsam.

İtunes'da bunu uygulamalar dahil çok hızlı şekilde çözümleyebiliyordum. Bu telefonda böyle bir yedekleme alanı var mı "Mİ CLOUD" dışında.

Yani google hesabıma vs. yedekleyebiliyor muyum genel olarak indirdiklerimi ya da yaptığım bir sürü bildirim ayar
  • Evofone bu telefonu 3000 den aşağı getirmez. 350 euroluk a50 2850 den, 400 lük a70 3400 den geldi. Bakalım evofone ne kadar kazık sokacak bize. Mi 9 se ötv arttmasa evofone kazığı olmasa 2500 den gelirdi. Şimdi ötv artışı ve evofone artışıyla 3500 lira olur.

• |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Dostum detaylica 1. Agizdan ogrendim. Keza yukarda sordugum kendinsorumuda cevapliyayim.

Global romlu cihazlarda sifirlanirsa hersey gidiyor. Eu romda gitmiyor. Konustugum satici semers ise gllobal tavsiye ediyor telefonun orijinalligini bozmamak adına. Herhangi bir sıkıntıda ise tekrar destek veriyorlar. Bu arada en cok soru isareti olan kisim ise benim icin guncellemelerde sorun yasama kismiydi. Sorunsuz guncelleme yapilabiliniyor dendi

Gdrive-yedekleme kisminda da bi cok seyi yedeklenebiliyirmuş.

Yazim hatalari icin kusura bakmayin klavyeye alismaya calisiyorum

• Musteriler almaya devam ettikce, evofone ayni fiyat politikasina devam edecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba mi9 se taksitle alabilceğim herhangi bir yer var mıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Evofone bu telefonu 3000 den aşağı getirmez. 350 euroluk a50 2850 den, 400 lük a70 3400 den geldi. Bakalım evofone ne kadar kazık sokacak bize. Mi 9 se ötv arttmasa evofone kazığı olmasa 2500 den gelirdi. Şimdi ötv artışı ve evofone artışıyla 3500 lira olur.
    teknoburada mıydı hardwareplus mı unuttum belkide başka sitedir log da olabilir. haberinde mi9 un dolar fiyatı ve türkiye fiyatını yazıp mi9 se için tahmini 3500 demişlerdi. ve o zamanlar ötv %25 idi 2500 çok iyimser kalmış. birde son mi 8 den mi9 dan anlaşılacağı gibi xiaomi telefonlar türkiyeye biraz pahalı geliyor ve fiyatlarıda o kadar hızlı düşmüyor sanki. önceden sony gibi pahalı gelir kısa sürede düşerdi xiaomide. yanılıyor muyum ?

ayrıca bu imei atma işi büyük bi sır yada çok zor bi iş mi? bilgileri kaydedit sorun yaşanınca tekrar atılabilir. şimdiye kadar hiç imei işine girmedim ama zor bişey olduğunuda zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 6 Mayıs 2019; 19:49:1 >

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Mi 9 5000 liradan geldi. S10e ve p30 fiyatından geliyor. Oysa avrupada neredeyse 300 euro kadar fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Mi 9 5000 liradan geldi. S10e ve p30 fiyatından geliyor. Oysa avrupada neredeyse 300 euro kadar fark var.
    pahalı yani. xiaominin doğasına aykırı :D 2500 de olmazdı o yüzden mi9 se. bize göre oluru 2500 idi ama. Xiaomide artık masum değil :/
  • Thief. T kullanıcısına yanıt
    Şuan Mi 9 SE mi kullanıyorsun? Eğer öyleyse nereden satın aldın ben de güvenilir bir satıcı arayışı içerisindeyim de.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.