Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Semers iletişim yarın stoklara giricekmiş. Çok yardımcı oluyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Yok ben zaten olurunu 2500 söyledim. Evofone kazığı eklememiştim
  • Thief. T kullanıcısına yanıt
    Çok sağol içim rahatladı ben de semers düşünüyordum zaten, Fatih'te baktım çok güvenemedim. Sanırım 2250 TL'ye aldın değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hozier kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyim. Ben almaya gittipimde şehir dışındam havale yağıyordu. İş yeri sahibi mağçup oluyoruz elimizde ürün yok iki gün bekleticez arayın yapmasınlar havale diye dem vuruyordu. Her konuda da yardımcı oldular bakalım 10gün geçsin kayıt olayları vs 15gün sonra çünkü.. net detaylarıyla yazacağım.

• Anladım, ben de yarın gidip görüşmeyi düşünüyorum. Daha önce imei kayıtlı telefon almadığım için güven problemi yaşıyorum.

• Şişlideki semers den 2249 tl alan varmı? Mi9 se. Bende almayı düşünüyorum

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Çağlayan şubesinden aldım ikiside aynı sanırım. 10gün sonra ikilidim açılıcak işlem o zaman yapılacak. Ama gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

• Thief. T kullanıcısına yanıt
    anladım hocam yani yarın bir gün telefonu beğenmeyip satmak istesek telefonu sıfırlıcaz böylece atılan imei de gitmiş olacak, tekrar semers ile iletişim kurmak zorunda kalıcaz imei için tekrar ücret alacaklar belki. Hatta belki bayilerine gitmek zorunda kalıcaz ki ben izmirde oturuyorum.
  • |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Eş zamanlı bir arkadaşla konuşuyordum. Telefon sıfırlamayla imei gitrğni görmedim diyor. Bende şınu merak ediyorum. Eu stabil rom mu? Global rom mu yükşetmeliyim?

• bu imei işini böyle sıkıtnı yapmak yerine atmayı öğrenseniz? şahsen ben elimdeki telefonu satarda alırsam kendim yapacağım evdeki telefonun imei atma işlemini. yapılmayacak kadar zor değildir. eskiden nokia telefonlara program atılırdı cahildik o zamanlar kablo program vs.. bilmezdik. adam takardı kabloyu pc den bişiler yapardı vaaay derdi :D şimdi herşeyin anlatımı kolay yolu malzemesi internette var. söylediklerimi yanlış anlamayın. öğrenirseniz rom atma işlerinede girerseniz her zaman size lazım olabilir. rom atarken kernel yada bi twrpden bişey kurarken telefonlar bootloop olabilir brick olabilir bu tarz işleri düşünüyorsanız imei atmayıda araştırın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 6 Mayıs 2019; 22:53:7 >
  • Arkadaşlar İstanbul'a uzak olduğum için Semers iletişimden havaleyle alayım diyorum ama bir yanımda güvenemiyor. Sizce sıkıntı çıkar mı?
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Ben sizi cokca rahatsiz edicem gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Ben sizi cokca rahatsiz edicem gibi :)
    alırsam telefonu olurum tabi. xiaomi deneyimim çok yok sony 5-6 sene kullandım ama temelde aynı ikiside android. miui farkı, stock rom bile custom gibi bişey bi fark o var benim bildiğim. konuda bu işlerde benden iyi arkadaşlarda illaki vardır onlarda yardımcı olurlar. şuan telefon yeni sahip olan kişi sayısıda az. kişiler arttıkca bu tarz şeylerde destek olacak birileri olur herdaim. ben şimdiye kadar hiç bi telefonumda öğrenirken yalnız kalmadım DH de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 6 Mayıs 2019; 23:51:34 >
  • erayunal1996 E kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki yorumları okusanız aslında içinizi rahatlatacaktır.

• Mi note 3 kullanıyorum sizce bu modele geçmeye değer mi ? Şuan ki telefonu satıp 1000 civarı ekleyip alacağım. Telefon değişmeye ihtiyacım yok gayet memnunum her ihtiyacımı karşılıyor tamamen keyfi değiştirmeyi düşünüyorum mi 9 se nin fiyatı gayet iyi geldi seneye değiştirecektim ancak seneye telefon fiyatlarının ne durumda olacağını kestiremediğim için hazır fiyat iyiyken değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan173 -- 7 Mayıs 2019; 2:50:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan173

Mi note 3 kullanıyorum sizce bu modele geçmeye değer mi ? Şuan ki telefonu satıp 1000 civarı ekleyip alacağım. Telefon değişmeye ihtiyacım yok gayet memnunum her ihtiyacımı karşılıyor tamamen keyfi değiştirmeyi düşünüyorum mi 9 se nin fiyatı gayet iyi geldi seneye değiştirecektim ancak seneye telefon fiyatlarının ne durumda olacağını kestiremediğim için hazır fiyat iyiyken değiştirmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım ?
    Ben 5-6 ay kullandım mı note3 cok güzel telefon. Keyfı ise boşver seneye çıkanıda gör bunun fıyatıda o zamana düşer ve bir sene sonra bile alınacak bı telefon olur bu. Seneye cıkanın işlemcisi 8nm olcak (sd730). Fiyatı artacak xıaomı fıyatları artıracağını soyledı mı 9 sonrası modellerde. Redmı alt markasıyla guzel bısey cıkar dıye tahmın ediyorum. Cıkmaz ısede yıne mı 9 se alırsın.

• sabah bana 10.2.5.0 güncellemesi geldi 355MB

cihz şimdi reboot da... güzel bişiler olsa :)
    performansı daha da artsa
  • Arkadaşlar daha önce çok yaptım imei işi basit iş yeter ki cihaza atılabiliyor olsun.
    En son arkadaşıma Mi6 almıştım yurt dışından onun imei işlemini yapmıştım mesela hala kullanıyor şuan bir sıkıntısı yok.

Dikkat etmeniz gereken şey cihazı orjinal recoveryden yada ayarlar kısmından sıfırlamamak.
    TWRP yüklü olur imei işleminde de gereklidir ama güncelleme ile bazen silinebiliyor, sıfırlamayı TWRP den yapınca sorun olmaz.

imei işlemlerini de nette bulabilirsiniz geçenlerde buraya linkini atmıştım henüz yaygın değil ama sıkıntısız yapılabilir.
    gözünüz korkmasın çok basit emin olun yeter ki bir kere yapın gerisi gelecektir.
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt
    Link alabilir miyim tekrar mi9se sim işlemi için

• quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Yukarıdaki yorumları okusanız aslında içinizi rahatlatacaktır.
    Yorumları okudum işlerini iyi yaptıkları belli ama şimdi garantisiz bir cihazı görmeden, denemeden havale geçip almak biraz korkutuyor. Belki havale yoluyla alan bir arkadaş çıkarda deneyimlerini paylaşır bizimle.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.