Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
53
Favori
282.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mi 5 kullaniyorum 3 seneye yakındır garantisiz. Ailemden 3 kisiye de aldirdim onlarda da bi problem çıkmadı sıkıntı olursa tamir eden arkadaşlar var sıkıntı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    Şans faktörü de var. Geri kalanı hesap kitap hocam. Garantili telefon 3000 iken garantisizi 2000 olunca mantıklı olan garantisiz almak olur. Aradaki 1000 liraya en kötü anakart bile tamir ettirilir. 2 senede garantilik iş çıkmazsa cebinize kalıyor gibi düşünün. Garantilik iş çıkarsa dışarıda zaten ucuza yaptırılıyor. Artık günümüzee en büyük sıkıntı ekranın kırılması. Bu da garantiye girmediğinden çok ihtiyaç yoğmuyor garantiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thief.

Bilmeden etmeden iki tane denedim biri calisti ama coook yavasti sildim. Anlayan arkadaslar cozumlediginde indiririm suanlik yeteli:)
    Evet hocam, anlayan kişilerin uygun sürüm bulması lazim, Sonrasinda da Uygun ayarların yapılmasi lazim, cihaza özel. Bende Mi6da Google Camera yi anlayabilmem 1 ay sürdü.

Ama Çekimler uzun sürüyor hocam, düzgün çalışan sürüm de olsa uzun sürecek. Sebebi, ayara göre arka arkaya 5-40 poz arasında çekiyor ve bunları üst üste bindirerek işliyor Gcam. Uzun süresinin ve iyi sonuç alinmasinin temel sebebi bu.

• Sahibinden.com da semers iletilişim3 diye bi mağaza satıyor. Telefonlarına ulaşılamıyor. Orjinal semers mağazası olduğundan eminmiyiz?

• TrettiofemHalf kullanıcısına yanıt
    asagilarda semers iletişim ilanida var hocam semers3 le semers ayni mi bilmiyorum

imei atılmış telefon alan arkadaşlar tek hatta mı imei atılıyor? yoksa iki hatta çalışıyor mu? bir de ben pasoport kaydi yaptirmak istesem 2250+600 mü tutacak yine ayni fiyat mi isteniyor yani telefona bunu soran oldu mu? 2000+600 gibi bir fiyat isterlerse be kayit yaptirip almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 4 Mayıs 2019; 11:43:50 >
  • Hocam ben orijinal pasaport kayıtlı aldım. 2600 tl global tek imei si e devlette yasal olarak kayıtlı. Satıcı Turan GSM. Doğubank'ta yerleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayamorra -- 4 Mayıs 2019; 12:30:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

asagilarda semers iletişim ilanida var hocam semers3 le semers ayni mi bilmiyorum

imei atılmış telefon alan arkadaşlar tek hatta mı imei atılıyor? yoksa iki hatta çalışıyor mu? bir de ben pasoport kaydi yaptirmak istesem 2250+600 mü tutacak yine ayni fiyat mi isteniyor yani telefona bunu soran oldu mu? 2000+600 gibi bir fiyat isterlerse be kayit yaptirip almak istiyorum
    Ben dün Semers'i arayıp sormuştum, iki hatta da attıklarını söylemişlerdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az buçuk işim gereği fotograficiliktan anladigim icin gun isiginda fotograf cekmeye xiktim. Sonuclar cok iyi; fakat biraz fazla doygunluk var bu belki benim telefonu bilmedigimdendir, bi filtre ekliyormus gibi. Yukardaki ai kapali. Bunun anlamina bakamadim bakicam. Asagidaki sihirbazda kapali. Sorulariniz varsa bu konuda alabilirim. Genelde portre ve insan cekini yaptim 2.250ye muthis sonuc acikcasi. Biraz photosohoptan gecmesi gerekiyor renkler icin.

• quote:

Az buçuk işim gereği fotograficiliktan anladigim icin gun isiginda fotograf cekmeye xiktim. Sonuclar cok iyi; fakat biraz fazla doygunluk var bu belki benim telefonu bilmedigimdendir, bi filtre ekliyormus gibi. Yukardaki ai kapali. Bunun anlamina bakamadim bakicam. Asagidaki sihirbazda kapali. Sorulariniz varsa bu konuda alabilirim. Genelde portre ve insan cekini yaptim 2.250ye muthis sonuc acikcasi. Biraz photosohoptan gecmesi gerekiyor renkler icin.
    firmalar genelde rengi basıyor fotolara herkes sizin gibi fotodan anlamıyor instaya at geç mantığı :) satış için samsung özellikle çok yapardı onu. en doğru renkleri bi ara sony veriyordu. son modellerde durum ne bilmiyorum değişmiş olabilir. manuel modda denediniz değil mi? otomatikte düzeltme felan yapar renkleri fazla verir vb.
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara atacagim aksam net sonucu orda gorecegim . Ekranin kontrastini az birsey dusurunce normale dondu hersey

• Sahibinden de 2200'e satan iki mağaza mevcut. Daha da düşer de bizde nasipleniriz inşallah.
  • shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Birde şu sorunun net bir cevabını öğrenseydik ne güzel olurdu. Malum bi 375 375 ödemek var bir de 2250 tek çekim ödemek var.

• quote:

Bilgisayara atacagim aksam net sonucu orda gorecegim . Ekranin kontrastini az birsey dusurunce normale dondu hersey
    telefonun ekran süresini atabilir misiniz günlük kullanmada kaç saat açık kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

telefonun ekran süresini atabilir misiniz günlük kullanmada kaç saat açık kalıyor.

Alıntıları Göster
    Tabii ki atabilirim. Tam olarak nerede olduğunu söylerseniz paylaşabilirim.

Bilgisayarda ips panel monitörümle fotoğrafları inceledim renk sonuçları fazlasıyla yeterli.
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt
    Şuan 2200 TL ye satan var. Hadi diyelim %4 te tek çekim komisyonu etti 2288 TL. Gayet iyi fiyat. Önemli olan telefoncunun pos makinasının sektör olarak ne olduğu sanırım. Çünkü telefon olarak yasak taksitlendirme.
  • quote:

Tabii ki atabilirim. Tam olarak nerede olduğunu söylerseniz paylaşabilirim.

Bilgisayarda ips panel monitörümle fotoğrafları inceledim renk sonuçları fazlasıyla yeterli.

Alıntıları Göster
    Elimde suan xıaomı yok. Ayarlar pıl pıl kullanımı kısmında olur. Yazılın donanım olarak ıkıye ayrılmız olabılır. Donanım kısmında ekran dıye yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

Elimde suan xıaomı yok. Ayarlar pıl pıl kullanımı kısmında olur. Yazılın donanım olarak ıkıye ayrılmız olabılır. Donanım kısmında ekran dıye yazar

Alıntıları Göster
    En müsait zamanda bakıp paylaşacağım. Bu arada gcam kullanmak isteyen arkadaşlar pek bir fark yok; fakat aşağıdaki linkten uyumlu versionu elde edebilirsiniz.

Video Link Yorumunda
    Berko Teknoyoutube
    MIUI 10 Google Camera nasıl açılır
    https://www.youtube.com/watch?v=B2zmvIjRiAw

• quote:

En müsait zamanda bakıp paylaşacağım. Bu arada gcam kullanmak isteyen arkadaşlar pek bir fark yok; fakat aşağıdaki linkten uyumlu versionu elde edebilirsiniz.

Video Link Yorumundahttps://www.youtube.com/watch?v=B2zmvIjRiAw
    https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Fwww.celsoazevedo.com%2Ffiles%2Fandroid%2Fgoogle-camera%2Ff%2FMGC_6.1.009_MI8_V1.apk&redir_token=6pT-EJ3Bqz6DFTSTswei4gy-GzF8MTU1NzA3NzIwOEAxNTU2OTkwODA4&event=video_description&v=B2zmvIjRiAw

Alıntıları Göster
    ben gcam ı önceki telefonuma kurmuştum. pek bi fark görmedim bende sadece geceleri fazla kontrast veriyordu :)

• quote:

Video Link Yorumundahttps://www.youtube.com/watch?v=B2zmvIjRiAw
    https://www.youtube.com/redirect?q=https%3A%2F%2Fwww.celsoazevedo.com%2Ffiles%2Fandroid%2Fgoogle-camera%2Ff%2FMGC_6.1.009_MI8_V1.apk&redir_token=6pT-EJ3Bqz6DFTSTswei4gy-GzF8MTU1NzA3NzIwOEAxNTU2OTkwODA4&event=video_description&v=B2zmvIjRiAw

Alıntıları Göster
    Hocam Gcam in illaki farkı olur. Ama bunun için, mevcut sürümün cihaziniza uyumlu, gerekli ayarların yapılmış olmasi gerekli. Ne yazıkki Kur Çek yapınca sonuç alınamıyor.

Gcam in daha iyi sonuç vermesinin bana göre ana sebebi, Fazla çekim yapması ve Google in algoritmasi haricinde Stock kamera da değiştirilemeyen ayarlarin değiştirilebilmesine izin vermesidir. Geliştiriciler sağolsun, deniz derya ayarlar oluyor.

En basiti, çeşitli renk profilleri bulunmasi. Iphone renklerini sevenler icin ayrı, Google Pixel in renk profilini sevenler için ayrı seçenek olması gibi. Ama söylediğim gibi, bu ayarlardan az çok anlamak gerekiyor. Detaylı ayarlari henüz bende öğrenemedim örneğin, genel ayarlamalari yapıyorum sadece Mi6 da. Ayrica geliştiriciler sürekli yeni özellik ekliyor, Sonrasinda Google da Gcam in yeni sürümlerini yayınlayınca; ayar işi ve geliştirilme işi sil baştan oluyor.

Bunun içinde, Sizinde bahsettiğiniz gibi. Gcam konusunda deneyimli bir kişinin cihaza uygun ayarlari bulup denemesi gerekli ki, öncelikle cihaza uygun sürüm çıkmalı.

• Arkadaşlar cihaz kayıtlı olarak semers iletişimde 2250 tl. Daha önce hiç yurtdışı kayıtlı telefon almadım. Mi 9 SE almış arkadaşlar nereden ne kadara aldıkları konusunda yardımcı olabilirlerse bu hafta içi ben de almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.