Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ana ekrandaki google arama widgetini kaldıramıyormuyuz?
    ana ekran asağıdan bölüm uygulamara giden yani orası seffaf geliyor bunun bir yolu yokmu kapatsak ? yani ekranın asagısı flue bir görüntü var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 4 Ekim 2018; 17:16:0 >
  • Anladım teşekkür ederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi launcher kullanarak ancak yapabilirsiniz.

• Aliexpress den aldığım kılıf ve koruyucu cam bugün geldi.
    Malesef kılıfın tuş bölümü ve kamera için olan bölümü orjinaldeki kadar güzel oturmadı.

Alacak arkadaşlara tavsiyem bu linkten almayın. Başka satıcıları deneyin.
    aliexpress.com
    US $1.0 16% OFF|Luxury Soft TPU Back Case For Xiaomi Mi 9 SE 5X Slim Case For Xiaomi Redmi Note 7 6 5 Pro Cases For Xiaomi Mi 8 Mi A1 Mi A2 Lite-in Half-wrapped Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Luxury-Soft-Thin-TPU-Back-Full-Cover-Case-For-Xiaomi-Mi5-Mi-5-Slim-Case-For/32827948547.html

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

Koruyucu cam şimdilik iyi gibi. ilk denememde sorunsuz şekilde kolayca yapıştı.

Link:
    aliexpress.com
    US $0.35 40% OFF|HCCZ for Xiaomi Redmi Note 5 Plus 5A 6A 4X 4 6 Pro S2 Full Cover Screen Protector for Xiaomi Mi A2 Lite A1 5X 6X Tempered Glass-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-redmi-note-3-Screen-Protector-Tempered-glass-Film-9H-2-5D-for-5-5-xiaomi/32597321482.html

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

------------23:32 de gelen Edit:------------

Koruyucu camı taktıktan bi kaç saat sonra telefona çapraz açıdan bakınca leke oluştuğunu fark ettim. Düz bakınca gözükmüyor. Sanki ekranın ortasında ıslaklık kalmış gibi ama takarken ekranın kuru ve temiz olduğuna eminim. Konu hakkında bilgisi olup da yardım edecek kimse var mı acaba?

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeless1 -- 4 Ekim 2018; 23:58:17 >

• İyi günler bendede xioami a2 lite 3-32 var.Sizce üste 200 lira verip xioami redmi note 5 4-64 alayım mı? İki telefon arasında çok fark var mı?

• hopeless1 kullanıcısına yanıt
    aynı tip ekran koruyucuyu farklı bir marka olarak aldım bende. ortadaki ıslaklık görüntüsü bende de var hocam. ilk gün yoktu. bende cepte falan ezdim büktüm sanıyordum. demekki camlarda sıkıntı var.

Keşke dün yazmış olsaydın, n11 den beyaz renkli cam sipariş ettim. İnşallah iyi çıkar.

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Tam kaplayan ekran koruyucularinda hep bu sorun oluyor. Benim eski redmi 4x de de aynı sorun vardı. Eşimin P20 litesine spigen koruyucu aldım onda da ortasında sorun oluştu.

• Telefon da çözünürlük değiştirilebiliyor mu yoksa sadece destekleyen oyunlarda mı var?

Aynı satıcıdan bende 3 adet ekran koruyucu sipariş ettim, daha yeni gemiye verildi. Ama o gelene kadar bekleyemedim bugun tahtakaleye inmişken klasik düz ekran koruyuculardan aldım. Tam oturdu kenarlarda kalkma vs oluşmadı gayet memnunum, muhtemelen diğerleri gelince satarım
  • Arkadaşlar bu cihazın temasını siyah yapabiliyor muyuz ? Beyaz çok göz yoruyor.

• omeric kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam

• Ekran ayarlarından olmaası lazım. Yoksa, karanlık tonlarda bir arkaplan yapın otomatik olarak siyah olur arayüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Hizli sarjda isinir benim gm5plusdada mevcut.
    SENDE Mİ GM 5PLSUDAN GECTİN
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Gecicem usta az kaldi gene 5plus batarya gidiyor citalar gidiyor. 11.11i bekliyorum bakalim.

• Ürün AndroidOne oluşu ve daha önce çok özelleştirilmiş arayüzlü markadan geçiş yaptığım için önce bir şok yaşadım.
    Evet hızlı ama içinde 'bana göre' hiçbir şey yok sanki!

Ekran görüntüsü almak için ses kısma+aç kapa tuşu yapıyoruz güzel ancak daha önceki telefonum da görüntü almadan not yazma, düzeltme, işaretleme her türlü değişiklik yapma vardı bunda yok.
    Resim müzik video için google yazılımları var ve bunlar hep konum, internet ve daha fazlasını istiyor onlarsız çalışmak istemiyor.. Bana öyle geldi belki.. Bilmiyorum.

Tema aşırı sığ! Şimdi diyenler olacaktır, AndroidOne kardeşim ne bekliyordun, doğru ama düşürdüğüm beklentilerim dahi çok geldi . Neyse dayanamadım Microsoft Launcher yükledim. Poco Launcher indirme dolmuş, ilerde açılırsa deneyeceğim, apk olarak farklı yerlerden denedim ama olmadı! Yüklenemedi uyarısı çıktı.

Galeri için reklamsız simple galeri buldum kurdum, müzik için
    APK Mirror'dan Xiaomi kaynaklı müzik çaları kurdum oldu. Video için de aynı kaynağı kullandım. Ama galeri için deneme başarısız oldu, Xiaomi nin galerisi açılmadı mecbur play store daki sade reklamsız galeriye kaldım.

Ekran koruması için
    Akilliphone'u tercih ettim, ancak koruma camı kenarlardan kılı kılına uyuyor hatta sanki uymuyor. Yani acaip bir şey. Milimlik mevzu nerdeyse. Alt üst kısmı iyi güzel ama sağ sol uydurmak dikkat istiyor. Diim yani.

Sade hızlı bir telefon ama insan alıştığını ararmış, bir müddet daha kendimce özelleştirerek devam edeceğim.
    Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ha bu arada, üst bilgi çıtası arka plan rengine göre beyaz ya da siyah oluyor!

• Arkadaşlar merhaba bu telefonu satın almak için en mantıklı yer neresi acaba bu konuda fikri olan var mı? Bir diğer konuda 64 mü 32 mi oyun falan oynamadan sadece sosyal medya, internet ve konuşma amaçlı kullanılacak cihazda hangisi mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePolarBear -- 7 Ekim 2018; 0:41:17 >
  • ThePolarBear T kullanıcısına yanıt
    Gündelik işler için 32 GB gayet yeterli.

• Bende bugün zore marka ekran koruyucu taktırdım P20 lite koruyucusu ile birebir gibi. Kenarlardan tam kapatmıyor siyah kısımları ama ekran bölümünü tamamen sarıyor üste kamera kısmı açıkta altta ise bildirim ışığı kısmına kadar sarıyor ilk gün sıkıntı görmedim normal kılıfta kullanılacaksa ekranı tamamen kaplayan koruyucu alınabilir ama kılıf olarak telefonu tamamen saran alınacaksa bu koruyucu mantıklı olabilir. Kılıf olarak da ülkemizdeki satıcılardan kapaklı kılıf bulamadım fotoğraftakini düşünüyorum almak mantıklı mı

• Hayırlı geceler a2 lite 3\32 modelini almayi düşünüyorum hepsiburadadan 6 ay taksitle 1680 e geliyor degermi sizce bu fiyata altarnetif de yok açıkçası ayriyettten ilk defa ithalatçı garanti li alacağım bi sıkıntı problem yasarmiyim tecrubelerinizi aktarirsaniz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.