Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    galeri için asus galeriyi şiddetle tavsiye ederim. yznlız marketten değil, harici sitelerden apkmirror dan vs.. indirin, çok kullanışlı artı yayımcısı bilindik güvenilir.
    Launcher için Nova dan şaşmayın bu konuda en iyisidir, çok fazla özelleştirmesi ve icon/tema seçeneği mevcut..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim,
    nova çok şarj tüketir mi? Çünkü microsoft çok tükettiği için sildim de
  • matgab kullanıcısına yanıt
    senelerdir tüm kullandıgım cihazlarımda şaşmadıgım iki apk vardır, 1-nova launcher 2-swiftkey klavye. Bu konuda en iyileridir.
    nova pil kullanım detaylarında listeye bile girmiyor ne zaman baksam, nadiren %1 olmuşluğu vardır. sıkıntı çıkartmaz..
    bu arada yazmışken klavye olarakta Gboard'a mahkum olmanıza gerek yok, Swiftkey yazım tarzınızı öğrenme konusunda piyasanın en iyisidir, ve güvenlidir, sahibi microsoft..
  • Ben Microsoft launcher i çok beğendim. Pil kullanımını bilmiyorum ama görüntü hoş ve sade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eyvallah bi deneyim o zaman
  • Bu arada Asus galeri güzelmiş, siyah teması da mevcut hemen asıl resim görüntüleyici olarak seçtim
    asus galeriyi bende begeniyorum yanlız bende sizin dediğiniz simple gallery yi indirdim. asus galeri den daha az yer kaplıyor beğendim
    Simple galerinin yapımcısında faklı ihtiyaçlar için de programlar mevcut ve hepsi çok sade sadece amaca yönelik. abartısız sadece yapması gerekeni yapan cinsten
  • Discovery78 D kullanıcısına yanıt
    Bende Hepsiburada dan aldım, delta garantili çıktı. en bilinen paralel servisi o galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Bende Hepsiburada dan aldım, delta garantili çıktı. en bilinen paralel servisi o galiba.
    Hocam peki bir şey sorcam alışveriş kredisi ile alacağım alirsam yapi krediden direk cikarmi sonuçta maaş kartim o bankada yoksa bekletirlermi

Aslında bunu bankaya sormalısın. Ben hiç telefon için kredi kullanmadım. Ortalama 4 senede 1 telefon alıyorum.

Merhaba,

Bugün Yapıkredi world kredi kartım ile aldım. Bugün mesaj geldi taksit yaptırmak istiyorsanız
    alışveriş kredisi için ekstre kesilmeden en yakın şubemize geliniz diye yazıyordu.

İhtiyacım olmadığı için gitmedim. Ben telefonu kardeşime hediye edeceğim,incehesap sitesinden kvk garantili 1550tl aldım.
    Sitede kampanya vardı 75tl worldpuan gelecek. Ayrıca world kartıma harcama hedefi kampanyam
    vardı oradan da 30tl bekliyorum.
  • telefonu yeni aldım, kılıf önerebilir misiniz?

• asyalcin kullanıcısına yanıt
    Pahalı gelmez ise linkteki ürünün kırmızı siyah modelini al birde cam ilave et yanına. Güç tasarruf modu açıkken telefon ile çok uyumlu oluyor

Xiaomi Redmi Mi Note 8 SE 3 Y1 A 2 Lite 4X 5S 5 6 X Pro Kılıf 360 89,90 TL yerine 37,90 TL

urun.n11.com
    Xiaomi Redmi Mi Note 8 Se 3 Y1 A 2 Lite 4x 5s 5 6 X Pro Kılıf 360 - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/xiaomi-redmi-mi-note-8-se-3-y1-a-2-lite-4x-5s-5-6-x-pro-kilif-360-P202449659

galeri uygulamaısnı sevdim, diğerlerine de bakıyorum hemen
  • Ben de A2 lite ile aranıza katılmayı düşünenlerdenim. Birkaç sorum olacak müsaadenizle.

1) Çift hat kullanmayı düşünüyorum. Çift hat ve sd kart'ın beraber kullanımında performans düşüşü gözleniyor mu? Hiç deneyimleyen oldu mu?

2) Malum cihaz Türkiye garantili getirilmiyor. Bir sitede KVK garantili olarak buldum. Tavsiye eder misiniz?

3) Telefon çok yeni henüz kronik bir hata konuşmak için çok erken ancak gözünüze batan en rahatsız özelliği paylaşabilirseniz benim gibi yeni almayı düşünenler için yol gösterici olacaktır.

Şimdiden yanıtlar için teşekkürler.
  • Gittigidiyorda 1370 TL , 3 GB - 32 GB versiyonu

Alınır mı ?

• arkadaşlar cihazın dokunmatiği çok hassas değil - bunu fark eden varmı ? daha önce samsung c5 pro kullanıyordum üzerinde kalın kırılmaz cam olduğu halde dokunmantiği çok iyiydi.
    A2 lite biraz geç algılıyor gibi geldi bana bazen algılamıyor bile . biraz sert bir şekilde dokunmak lazım. birde 4g yanında hd yazısı cıkıyor volte olmalı.
    Şarjı tam dolduğunda ödeme alındı yazıyor.

a2 incelediğimde a2 lite dan daha akıcı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 9 Ekim 2018; 15:7:33 >
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta 1470₺ kuzene aldım.

Fiyat çok iyi.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Cihazlar Türkiye'de KVK ve Delta garantili (garantisiz elden getirip satan şahıslar da var tabiki)

Xiaomi de kronik sorun şimdiye kadar hiç duymadım.

2 hat + SD kart takıldığında donma olacağını sanmıyorum .

Şuan GittiGidiyor da 1370₺ alacaksanız kaçırmayın derim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.