Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • root yapinca güvenlik güncellemelerini alabiliyor muyuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Samsungun çoğu telefona göre dokunmatiği daha iyi, sadece xiaomi değil. Resmen cama 3mm kadar havadan kontrol etmeye başlıyor. Ayrıca Mi 2 nin lite den hızlı olması normal. 660 var içinde, bizde 625. Lite de şimdilik donanımsal kronik sorun duymadım ama mi2 de parmak izi sensörlü sıkıntı yaşanıyor. Bug varmış ve açarken işlemcinin bütün çekirdekleri tam yükte çalışıyormuş. Bu da ısınma. E batarya süresinde 1 saate varan azalmaya neden oluyormuş. Xiaomi şimdilik kabullen memiş. Bakalım ne olacak.

• Yanıtlar için sağolun hocam. Galaxy J7 Prime'dan geçiş yapıp Xiaomi Mi A2 Lite 64/4 versiyonuyla aranıza katılacağım. Bir iki güne elimde olur tahminen.
    İlk yorumlarımı sizlerle paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 9 Ekim 2018; 16:8:30 >
  • erginy15 kullanıcısına yanıt
    a2 nin dokunmatik hassasiyeti daha iyi gibi geldi hızlıdan kastım bu tabiki işlemci ve ram daha iyi a2 de ama 2 lite aldıktan sonra sevemedim kalın ve ağır geldi bana samsung c5 pro alıştığım için olmalı sonra a2 yi inceledim oda büyük ama hafif ve ince hoşuma gitti cihaz parmak izi okuyucu geç algılıyor saliseler var ama hissettiriyor bu yüzden c5 pro iyiydi.bazı uygulamalarda sanal tusların üzerinde bir siyah alan daha açılıyor ekranı kücültüyor. şuanlık batarya 7 günde 4. sarja taktım en fazla 9 saat ekran süresi alabildim. bu volte olayını hd olayını açmadan önce ses ahizeden boguk geliyordu *# birşeyler yaptım internette bulmuştum hd olayını açtı tahminen şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor. şuan 1544 tl çok iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 9 Ekim 2018; 18:7:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Q6600

arkadaşlar cihazın dokunmatiği çok hassas değil - bunu fark eden varmı ? daha önce samsung c5 pro kullanıyordum üzerinde kalın kırılmaz cam olduğu halde dokunmantiği çok iyiydi.
    A2 lite biraz geç algılıyor gibi geldi bana bazen algılamıyor bile . biraz sert bir şekilde dokunmak lazım. birde 4g yanında hd yazısı cıkıyor volte olmalı.
    Şarjı tam dolduğunda ödeme alındı yazıyor.

a2 incelediğimde a2 lite dan daha akıcı bence.
    Dediklerinize aynen katılıyorum. Cihazda sd 625 var ama sanki sd 410 gibi çalışıyor. Yazılımsal problemler olduğu belli. Xiaominin biran önce bu problemleri çözmesi gerekiyor. Bende gm 4g var valla bundan daha stabil çalışıyor. Bi de onda sd 435 var yada daha düşük emin değilim. Bizim cihazda Ekran problemli, parmakizi problemli, ses boğuk çıkıyor ahizeden... Vs yazılımsal problemler bunlar xiaominin el atması lazım. Pil de sanki 4000 mah gibi değil. Şu yazılımın sağlam bir şekilde elden geçmesi gerekiyor...

Bu arada ahizeden gelen boğuk ses olayını nasıl çözdünüz? İyice canımı sıkıyor...

• Parmak izi dışında yaşadığınız sorunları ben yaşamıyorum.

• Cihada yüz tanıma özelliği var çok güzel çalışıyor

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    c5 proda snapdragon 626 kullanıyordu gayet akıcıydı 800(20mhz) bant olmamasından dolayı a2 lite geçtim a2 lite 625 kullanıyor bu kadar fark olmaması lazım ama sanki cihaz akmıyor birşeyler eksik cihazda, cihaz ya tam işlemciyi yazılımdan dolayı kullanamıyor yada sorunlu bir cihaz. 4g yanında hd yazmıyordu yada yazıyordu fark etmedim şu forumdakilerin dediklerini yaptım. ama kesinlikle cihazın dokunmatik panelinde sorun var a2 cam kalitesi dokunmatığı daha güzel geldi bana biraz pişman oldum almadığıma
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/volte-destegi-sunan-cihazlara-volteyi-acmak.28687/

• serkanky kullanıcısına yanıt
    Şimdi bende denedim gayet güzel çalışıyor gerçekten teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesajım bulunsun
  • ekran süresi ve batarya performansı hakkında bilgi bulamadım
    Teşekkürler

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fanatice

Dediklerinize aynen katılıyorum. Cihazda sd 625 var ama sanki sd 410 gibi çalışıyor. Yazılımsal problemler olduğu belli. Xiaominin biran önce bu problemleri çözmesi gerekiyor. Bende gm 4g var valla bundan daha stabil çalışıyor. Bi de onda sd 435 var yada daha düşük emin değilim. Bizim cihazda Ekran problemli, parmakizi problemli, ses boğuk çıkıyor ahizeden... Vs yazılımsal problemler bunlar xiaominin el atması lazım. Pil de sanki 4000 mah gibi değil. Şu yazılımın sağlam bir şekilde elden geçmesi gerekiyor...

Bu arada ahizeden gelen boğuk ses olayını nasıl çözdünüz? İyice canımı sıkıyor...

Alıntıları Göster
    Bu dediğiniz problemlerin hiçbiri benim cihazda yok ekran yağ gibi akıyor ahize ve hoparlör sesi çok iyi, pil 9-10 saat arası ekran süresi veriyor ve yoğun kullanıyorum sizin cihazda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanky -- 10 Ekim 2018; 0:20:24 >

Sorunlu oldugunu dusundugunuz konularla ilgili bir video paylasmaniz mumkun mu? Bu mesaji beni sinir eden sirket hattim gm4ten yaziyorum. Eger ona benziyorsa iade edecegim kutuyu acmadan.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Cihazda yazılımsal problemler mevcut. Bilginiz olsun. Donanimsal kronik ariza yok gibi. 1 aydir kullaniyorum.

• Red mi 6 pronun MIUI 10 romunu bu telefona kurmak mümkün mü ? Deneyen oldu mu ?

Tesekkürler hocam. Yazılımsal problemler bir şekilde çözülür kanısındayım.
    Donanımsal olmadıkça bir şekilde kullanılır. Xiaomi işi General Mobile mantığıyla yürütmeyecektir tahminimce.
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Valla xiaomiden düzgün bir bugfix güncellemesi bekliyorum:) bu problemlerin çözülmesi bu işi ne kadar ciddiye aldıklarıyla ilgili...

• Valla hocam sürekli model çıkarıp agrasif bir şekilde diğer markaların önüne geçmeye çalışıyorlar.
    "Parana göre ürün" felsefesini oturtacaklar cep telefonu pazarında da yakında. Bu bağlamda dikkatli hareket etmek durumundalar düşüncesindeyim. Hataya düşerlerse Samsung , Apple gibi markalara hizmet etmeye devam ederler.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.