Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Redmi 6 pro ülkemizde satışa çıkmadı değil mi hocam? A2 Lite daha yeni olduğu için albenili geliyor bana ben se miui romu daha çok beğendim
    Cikmadi

Cikmaz da

Aynisi var sonucta

Miui rom lu redmi 6 pro yu malum yontemlerle getirenler olur

Lakin a2 lite oldugu icin ragbet olmaz diye stoklu çalışmazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazcık kurcalayip uygulama yüklüyorum. İlk izlenimlerim bayağı olumlu. Çift hat kullanacağım için çift WhatsApp ihtiyacım olacak. Bunun için bir yöntem bilen var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Birazcık kurcalayip uygulama yüklüyorum. İlk izlenimlerim bayağı olumlu. Çift hat kullanacağım için çift WhatsApp ihtiyacım olacak. Bunun için bir yöntem bilen var mıdır?
    alternatif çok parallel space ve whatsapp business ile beraber aynı anda 4 whatsap kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

alternatif çok parallel space ve whatsapp business ile beraber aynı anda 4 whatsap kullanabilirsin

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi whatsapp business yüklüyorum. Yüz tanımayı aktifleştirmeyi de becerirsem bu iş tamamdır :) Sağolun hocam.

• Arkadaşlar telefonda ses kaydedici bulamadım . Yoksa gerçekten yok mu ?

• 330neo kullanıcısına yanıt
    Evet yok malesef. Playstore dan 1 tane indirin. Sony ninki güzel. Kullanabilirsiniz

• Mi A2 lite yüz tanima aktiflestirmeyi nasıl yapacagiz anlatabilecek var mıdır? Bu arada sabah yüzde 97 şarjla aldım akşama kadar kullandım şu anda yüzde 46. Orta kullanım full parlaklık. Bence gayet iyi.

• Ayarlar - güvenlik ve konum - smart lock - güvenilen yüz

• 1 ay önce 64 - 4 siyah a2 lite alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Miui ara yüzüne dönüştürmüş olan varsa onlara bir kaç sorum olacak. Ayrıca telefon hakkında kamera olsun performans olsun aklında soru olanların sorularını cevaplayabilirim. Genel olarak telefondan çok memnunum. Bir tek bazı uygulamalarda ekranın altinda biraz siyah boşluk oluyor onu da xiaomi ye bildirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: simisi

1 ay önce 64 - 4 siyah a2 lite alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Miui ara yüzüne dönüştürmüş olan varsa onlara bir kaç sorum olacak. Ayrıca telefon hakkında kamera olsun performans olsun aklında soru olanların sorularını cevaplayabilirim. Genel olarak telefondan çok memnunum. Bir tek bazı uygulamalarda ekranın altinda biraz siyah boşluk oluyor onu da xiaomi ye bildirdim.
    hocam ekran süresi kaç saat, bir de 2 sim ve hafıza kartı için ayrı ayrı yuva varmı sırf bu özellik için bu ürünü alacağım
  • omeric kullanıcısına yanıt
    Yüz ekledim ama ekranı açmıyor yanlış yaptığım bir şey mi var acaba

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    2 sim ve 1 hafıza kartı yuvası var.

• hocam tam doldurduktan sonra ekran süresi ne kadar acaba
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hocam kuzenim kullanıyor. Telefon elinden düşmez 1.5 gün rahat yetiyor dedi.

• Önce ekranı çift tıklayarak yada güç butonu ile uyandırman gerekiyor. Sonra yukarı kaydır ve ana ekrandasın. Kamera yüzünü görmüyor ise açılmaz. Bence gereksiz. Parmak izi en kullanışlı yöntem.

• erginy15 kullanıcısına yanıt
    Uzun iş, boş bir özellik olmuş parmak izi daha pratik dediğiniz gibi.

Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 11 Ekim 2018; 22:34:36 >
  • Arkadaşlar şarj konusunda çok iyi bir telefon Ben bir sorununu görmedim. Bol oyunlu bir günde 1 günü rahat çıkarıyor. Bana 1.5 gün yetiyor ki elimden düşmez telefon. Yüz ekleme konusunda da bir şey yapmadım parmak izi kullanın bence arkadaşlar. En azından yeni güncellemeyi beklemek lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca işte skype kullanıyoruz mesela uygulamanın altında ciddi boşluklar var siyah seklinde skype ve geri ana sayfaya dönme tuşları arasında. İyi bir güncelleştirme ile taş gibi telefon olacak. Kamera çok kullanmıyorum. Arka kamera iyi. Ön idare eder. Önde portre yok.
    Boşluğu görmek için buyurun arkadaşlar. Çoğu uygulamada böyle bir sorun yok bu arada arkadaşlar çok nadir.
    Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simisi -- 11 Ekim 2018; 22:46:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet arkadaşlar size üç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1 bu telefonun 32 ligi var bende 64 lukle arasında çok fark varmı ?

2 mı note 3 bu telefondan cokmu daha iyi

3 elimde bir fırsat var üste 250 lira koyup ya bunun 64 lugunu alicam yada mı note 3 sizce hangisini tercih etmeliyim ??

• a2 ve lite modeli arasında kararsız kaldım. kamera beni a2 ye ısıtıyorken pil de soğutuyor tam tersi de a2 lite modeli için geçerli ama bir de telefonun kalın olduğunu düşünüyorum vibe p1 den geçiş yapacağım 5000mah bataryalı bir telefondu a2 alsam pil sıkıntısı çekeceğim biliyorum çok kararsız kaldım. pil ekran sürelerini paylaşacak olan var mı rica etsem a2 veya lite modeli farktetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotinix -- 11 Ekim 2018; 22:57:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.