Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A2 lite telofonu 2 günden beri kullanmaktayım, profosyonel bir kullanıcı değilim, konunun ilk sayfasında yazan BOOTLOADER KİLİDİNİ KALDIRMA,TWRP KURULUMU,ROOT YAPIMI yazan başlıklarındaki bilgilerden anlamadığım için hiç birini yapmadım, kutuyu açıp gmail kurulumunu yapıp kullanmaya başladım. bu başlıklardakiler ne oluyor çok kısa açıklayabilir misiniz? Bunları yapmadan telefonu verimli kullanma imkanı yok mu?
  • Arkadaşlar merhaba. Malum dolar aldı başını gitti. Fiyatlar çok yüksek

Bu telefonu almayyi düşunuyorum. Ancak 3~32 ye yetiyor param. Çift hat kullanıyorum. Tüm gün aktif şarjı yeter mi

Şarj olma süresi nasıl hızlı mi

Pubg falan kasmadan oynanıyor mu

Cevaplarsaniz sevinirim. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_citax -- 11 Ekim 2018; 23:51:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simisi

Ayrıca işte skype kullanıyoruz mesela uygulamanın altında ciddi boşluklar var siyah seklinde skype ve geri ana sayfaya dönme tuşları arasında. İyi bir güncelleştirme ile taş gibi telefon olacak. Kamera çok kullanmıyorum. Arka kamera iyi. Ön idare eder. Önde portre yok.
    Boşluğu görmek için buyurun arkadaşlar. Çoğu uygulamada böyle bir sorun yok bu arada arkadaşlar çok nadir.
    Önde de portre modu var yukarda mavi ikona tıklayın

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

• serkanky kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah Sagolasin arka kamera gibi olmasa da var teşekkürler. Ayrıca pil yüzdesini bildirim çubuğunu indirmeden hali hazırda görme imkânımız var mı. İlla indirip mi görmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simisi -- 12 Ekim 2018; 0:11:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dj_citax kullanıcısına yanıt
    Şarj hızlı doluyor. 1 saat sanirim ama bilmiyorum. 15 dk takıyorum bazen eski cihazıma gore cok hızlı geldi bana. Her oyunu rahatlıkla oynarsın. Bana inan. Ayrıca şarj konusunu kafana takma rahat 1 gün yeter ben elimden düşürmem. Oyun da oynarım zaman zaman şuan %60 sen düşün. Bütün gün elimdeydi telefon. 3 32 si nasil bilmiyorum bende 4 64 var çok iyi. Bence biraz daha biriktir 4 64 al. 32 gb yeterli degil bence hafiza kartsiz. Benim alalı 1 ay oldu. 30 gb dolu suan. Sistem 10 gb yer yiyor bunu da unutmayalım. Mortal kombat injustice 1 2 var ve birkaç büyük oyun daha. Ayrica sistem yaklaşık 1 gb civarı ramde yer kaplıyor. Suan sitabil olarak 1 gundeki RAM durumu bu ona gore hesapla. 3 GB te RAM durumu sende %90 lara dayanabilir. Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

• quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

A2 lite telofonu 2 günden beri kullanmaktayım, profosyonel bir kullanıcı değilim, konunun ilk sayfasında yazan BOOTLOADER KİLİDİNİ KALDIRMA,TWRP KURULUMU,ROOT YAPIMI yazan başlıklarındaki bilgilerden anlamadığım için hiç birini yapmadım, kutuyu açıp gmail kurulumunu yapıp kullanmaya başladım. bu başlıklardakiler ne oluyor çok kısa açıklayabilir misiniz? Bunları yapmadan telefonu verimli kullanma imkanı yok mu?
    O işlemlere bulaşma sakin bilmediğini söylemişsin telefon elinde kalir.o işlemler telefonda yapacağın işlemler için izin oluyor asil amacında Google'dan yüklemek ve gcam kurduğunda düşük ışık performansı artıyor kameranın 4k video 120fps ağır çekim,hdr+ çekim yeteneği geliyor

• M_tasyagan M kullanıcısına yanıt
    Ben de 64lugu tercih etmenizi öneririm. Arada çok büyük bir fiyat farkı yok. Sabah yüzde 97 ile sarjdan çıkardım. Tüm gün tam parlaklık ile gece 11de yüzde 30a geldi.

• Fotinix kullanıcısına yanıt
    Telefonun kalınlığı telefon kullandığınızı hissettiriyor hocam. Bu zevk meselesi tabii ama abartılı bir kalınlık yok bence.

• yüz tanıma bildirim geldiğinde güzel. ekrana yeni bildirim geldiğinde, telefonu yüzünüze tutup bildirimi tıkladıgımız zaman kilide gerek kalmadan gelen bildirim açılıyor. Öteki türlü kilidi açtıgınızda ana ekrana gidip ordan uygulamaya girmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 12 Ekim 2018; 9:49:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_tasyagan

Evet arkadaşlar size üç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1 bu telefonun 32 ligi var bende 64 lukle arasında çok fark varmı ?

2 mı note 3 bu telefondan cokmu daha iyi

3 elimde bir fırsat var üste 250 lira koyup ya bunun 64 lugunu alicam yada mı note 3 sizce hangisini tercih etmeliyim ??
    Tabii ki mi note 3 her yönden daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook Çin pazarı grubunda yazılmış IMEI tamiri işi çözülmüş.

• M_tasyagan M kullanıcısına yanıt
    2 kere mi note 3 alıp ikisinde de sorun yaşamış bir kullanıcı olarak mi note 3'e bulaşmayın

• Arkadaslar mi a2 lite telefonum son zamanlarda telefonla gorusme yaparken ekran ışığını kapatmiyor. Ayari yada bi sebebi varmidir ? Basina gelen var mi

• koroglu87 kullanıcısına yanıt
    telefon baslı basına bir hata sarjdeyken mesaj yazmaya çalısın dokunmatik hissi gidiyor telefonun ara sıra bende de oluyor ekran ışıgı kapanmıyor telefon görüşlemlerinde oluyor.
    teknobiyotikyoutube
    Xiaomi A2 Lite Detaylı İncelemede !
    https://www.youtube.com/watch?v=BPpzjzgg_70
    bu videoda dokunmatik hassasiyeti çok iyi değil diyor zaten. Tahminen yazılımdan olmalı çünkü değişik launcher yükleyince hassasiyet daha iyi geldi bana.

• serkanky kullanıcısına yanıt
    merhaba mi a2 lite da mi yuz tanima ozelligi var varvise nasil akti ettiniz tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: simisi

Şarj hızlı doluyor. 1 saat sanirim ama bilmiyorum. 15 dk takıyorum bazen eski cihazıma gore cok hızlı geldi bana. Her oyunu rahatlıkla oynarsın. Bana inan. Ayrıca şarj konusunu kafana takma rahat 1 gün yeter ben elimden düşürmem. Oyun da oynarım zaman zaman şuan %60 sen düşün. Bütün gün elimdeydi telefon. 3 32 si nasil bilmiyorum bende 4 64 var çok iyi. Bence biraz daha biriktir 4 64 al. 32 gb yeterli degil bence hafiza kartsiz. Benim alalı 1 ay oldu. 30 gb dolu suan. Sistem 10 gb yer yiyor bunu da unutmayalım. Mortal kombat injustice 1 2 var ve birkaç büyük oyun daha. Ayrica sistem yaklaşık 1 gb civarı ramde yer kaplıyor. Suan sitabil olarak 1 gundeki RAM durumu bu ona gore hesapla. 3 GB te RAM durumu sende %90 lara dayanabilir.
    Bilgiler için çok teşekkürler. Benim class 10 ~32 gb hafıza kartı mevcut. Eski telefonum olan lenovo p1 de de aynı kullaniyordum. Hafıza işinde sorun yaşayacağımi sanmıyorum. Tek sorun şuan ram , batarya ve sanal tuşlar gibi geliyor bana. Denemek lazım aslında. Hangi mağazalarda var test amaçlı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_citax -- 12 Ekim 2018; 15:58:55 >

• dj_citax kullanıcısına yanıt
    Batarya konusunda sorun yaşamayacağının bir garantisini veririm. Çok uzun süre de yetecektir inan bana. Ancak arkadaşlar bazı kronik yazılımsal sorunları yazacağım akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: OdiNRider

merhaba mi a2 lite da mi yuz tanima ozelligi var varvise nasil akti ettiniz tesekkurler
    Merhaba

Ayarlar---güvenlik ve konum - - - smart lock - - - güvenilen yüz

• Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Teknik servisi aradım sensor arizasi olabilir diyor. Gondermeniz gerekli dedi ama cok amator bir musteri temsilcisi vardi gönderip gondermemek te cok tereddüt ettim ☹️

• quote:

Orijinalden alıntı: erginy15

Önce ekranı çift tıklayarak yada güç butonu ile uyandırman gerekiyor. Sonra yukarı kaydır ve ana ekrandasın. Kamera yüzünü görmüyor ise açılmaz. Bence gereksiz. Parmak izi en kullanışlı yöntem.
    Mi a2 lite da ekrana cift tiklayarak uyandirma var mi? Arkadaş ekrana cift tiklayarak veya guc butonuyla uyandirmak lazim demis....

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.