Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
103.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün hepsiburada'dan 32 gb siyah olanının siparişini verdim.

Daha önce arkadaşımda gördüm, yaklaşık 3 hafta xiaomi hakkında kullanıcılarından bilgi topladım. Genel olarak fiyat düşük olduğundan kullananlar memnun.

A2 Lite en çok eleştiriyi fotoğraf kalitesinden almış. Bence 1400-1500 tl verip çentik ekran telefon alıyorsan ve 4000 mah bataryası da varsa bu çok önemli değil. Sizin için foto kalitesi önemli ise Huawei p20 alabilirsiniz o da 900-1000 TL fark ediyor ve 3050 mah bataryası var.

Telefonun özeti: Bu fiyata alınabilecek açık ara en iyi telefon.
  • ra hmetli kullanıcısına yanıt
    Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro

aynı telefonmu kardes
  • Yine bir android one serisi telefondan geçen birisi olarak söyleyeyim, bu telefonda yazilimsal epey sorun mevcut. Ama androidin kendi cihazı, cikacak bir guncelleme ile hepsini halleder. Endiselenmeyin temmuzda duyurulan bir cihaz. Geri bildirimlerinizi gönderin yeter. Cok uzun sürmez toparlanması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahize sesi yeterli temiz ses veriyor. Kronik bir sorunu var bazı uygulamalarda alt kısımda boşluklar oluyor. Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★

Ayrıca telefona bildirim sesi gelmiyor bazen geliyor ama sessize alınca ve geri sesi açınca bildirim sesi yok mesaj sesi gelmiyor.

Ayrica bazen mesaj yazarken dokunmatik bir bozulma oluyor sanki küçücük. Şarjda iken oluyormuş bu sanırım güncelleme ile hallolur.

Batarya performansı muazzam. Normal kullanımda 2 gün rahat gider. Ben oyun oynuyorum mortal kombat x gibi injustice gibi. 1.5 gün idare ediyor. Genelde gün sonunda %30 min. Sarjim kalir. Şarj konusunda için rahat olsun.

Oyunlarda orta segment telefona göre üstün performans veriyor her oyunu oynatır. Cok nadir bazı oyunlarda dediğim gibi ekranın altinda boşluklar olabiliyor. Her oyunu oynarsın bunun dışında rahatlıkla.

RAM olarak günlük 2.5 gb ortalama yiyor bende yani 4 GB alın keyfinize bakın 3 biraz yüzde 90 lara çıkabilir günlük kullanımda.

Kamera harika portre modu arka ve önde mevcut. Arka kamera bilmiyorum çok fazla kamera meraklısı değilim ama bana çok güzel geldi. Düşük ışıkta düşüyor performans tabi. Ön kamera eski telefonuma göre ama muazzam geldi bana. Daha çok kullanan arkadaşlar daha iyi yorum yapabilir.

Telefon biraz kalın mesela p20 ye göre ve ağır redmi note5 e göre ama bence yeterince ince ve telefon tuttuğumu hissettiriyor. Herhangi bir sakıncası yok bende bu durumun.

Yazılım güncelleştirmesinden sonra çok daha iyi olmasını bekliyorum.

Ekleyeyim günlük kullanımlarda hiç kasmiyor desek doğru olur. İyi telefon ama güncelleme şart.

Bir hata daha diyim. Aramalarda kulağa götürürken cihazı sensör biraz yavaş çalışıyor sanırım. Bazen sessize veya hoparlöre alabiliyorum kulağımla telefonu ilk kulağıma koyarken.

Hepsi tamam ama mesaj sesinin gelmemesi canımı çok sıkıyor umarım bir an önce güncelleme gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• simisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam detaylı bir kullanıcı deneyimi paylaşmanız hem bana hem de alacak kişilere çok iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro

aynı telefonmu kardes

Çok detaylı bilgiye sahip değilim ama sanırım ikisi de ayni telefon TR'de ismi a2 lite diye geçerken yurt dışında dediğiniz isim ile satılıyor diye biliyorum.

Satin aldığım link
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Mi A2 Lite 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-a2-lite-32-gb-ithalatci-garantili-p-HBV00000D6D7O

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Size yazdıktan sonra arastırma yaptım. dediğiniz gibi aynı buyuk ıhtımal. ama sanki lite olmayan daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: levoank

Size yazdıktan sonra arastırma yaptım. dediğiniz gibi aynı buyuk ıhtımal. ama sanki lite olmayan daha iyi gibi

Tabiki a2 olanı daha iyi.

Şöyle düşünebiliriz iphone x daha düşük özelliklerle gelirken iphone x plus daha yüksek özelliklerle geliyor.

Xiaomi burada yüksek modele plus demek yerine düşük modele lite demiş. Lite nin tam kelime anlamını bilmiyorum ama light ile benzer kullanım alanları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    aynen lite daha dusurulmus haliymiş
  • a2 lite'ın tek kötü yanı ön kamera bence hem mp olarka düşük hem diyafram aralığı fazla buda gece çekimlerinde yada yetersiz ışıkta sorun oluşturuyor ama ışık yeterliyse fena değil portre modu iyi çalışıyor,arka kamera iyi onunda handikapı yine 2.2 diyafram aralığına sahip olması yani daha az ışık alması ancak gece çekimleri ön kamera gibi değil baya iyi yinede,bunun dışında boyutları iyi,pili 10 numara hız gayet iyi,oyun performansı iyi pubg hariç :)yazılımsal sıkıntı yok denecek kadar az oda düzelir 2 yıl boyunca güncelleme alacak olması çok iyi,rootlayıp google cam kurarsanız ön ve arka kameranın düşük ışık perfomansı artıyor,yazılımla diyecekseniz ama denedim
  • Fiyat ne kadar 1000-1200 civarı butcem var?! Nereden Alırım

• Merhaba,

Telefon yazılım olarak zaten android one, ancak mi a1 de de güncelleme android one ekosistemine göre gecikmeli gelmişti, umarım mi a2 lite da olmaz. Ancak yine de 1400 1500 e alacağınız diğer markalardan yazılım konusu daha rahat olacak.

4 sene Galaxy note 4 kullandım, öncesinde de hep Samsung kullaniyordum. Ahize sesi ve kalitesi bana çok iyi geliyor. Şöyle örneklendireyim hoparlör ile konuştuğumda karşı taraf sesimi net bir şekilde duyabiliyor, karşı tarafın sesi de yüksek volume de geliyor.

Ben kronik bir sorunla karşılaşmadım. Bazı uygulamalar da ekranın altında siyah bir bölüm oluşuyor diyenler var ancak o tamamen uygulamanın eksikliği bence. Çoğu uygulamada olmuyor çünkü. Bunun dışında yazılımsal olarak benim karşılaştığım Power tuşuna normalde 2 kere basınca kameraya kilit ekranından direkt geçmesi lazım, bu işlemi ilk yapınca kamera uygulamasını soruyor her zaman seçiyorum ancak bir süre sonra yine soruyor.

Batarya performansı bence mükemmel. 2 gün şarja takmayip 8 9 saat ekran süresi alıyorum. 86 tane uygulama yüklü.

Bence f/p olarak kesinlikle iyi bir telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: typing

Merhaba,

Telefon yazılım olarak zaten android one, ancak mi a1 de de güncelleme android one ekosistemine göre gecikmeli gelmişti, umarım mi a2 lite da olmaz. Ancak yine de 1400 1500 e alacağınız diğer markalardan yazılım konusu daha rahat olacak.

4 sene Galaxy note 4 kullandım, öncesinde de hep Samsung kullaniyordum. Ahize sesi ve kalitesi bana çok iyi geliyor. Şöyle örneklendireyim hoparlör ile konuştuğumda karşı taraf sesimi net bir şekilde duyabiliyor, karşı tarafın sesi de yüksek volume de geliyor.

Ben kronik bir sorunla karşılaşmadım. Bazı uygulamalar da ekranın altında siyah bir bölüm oluşuyor diyenler var ancak o tamamen uygulamanın eksikliği bence. Çoğu uygulamada olmuyor çünkü. Bunun dışında yazılımsal olarak benim karşılaştığım Power tuşuna normalde 2 kere basınca kameraya kilit ekranından direkt geçmesi lazım, bu işlemi ilk yapınca kamera uygulamasını soruyor her zaman seçiyorum ancak bir süre sonra yine soruyor.

Batarya performansı bence mükemmel. 2 gün şarja takmayip 8 9 saat ekran süresi alıyorum. 86 tane uygulama yüklü.

Bence f/p olarak kesinlikle iyi bir telefon.
    Teşekkür ederim hocam. Alacağım sanırım, hangi rengini tavsiye edersiniz?

• mi a2 lite modelini bugün sipariş vereceğim. bir sorum var hepsiburada üzerinden alırsam ithalatçı garantili oluyor incehasap sitesi üzerinden alırsam kvk türkiye garantili oluyor daha önce kvk ile hiç geçmişim yok bir sıkıntı olursa çok uğraştırırlar mı?
  • Ben siyah modelini kullanıyorum siyah sevdiğim için.
    Ekran jelatini olarak Huawei p20 lite ın jelatini oluyor. Kırılmaz cam olarak taktırdım. Pendik'te mobiltek diye bir yer var tüm telefonların kılıfı vs bulunuyor. 10 TL ye oradan kılıf aldım çünkü kutunun içinden çıkan orijinal kılıf 2 3 haftaya esnemeye başlıyor.

• typing kullanıcısına yanıt
    Normalde telefonlarda hep siyah rengi tercih ederim fakat mavisi de çok güzel duruyor.
  • Fotinix kullanıcısına yanıt
    tabiki kvk tercih edin. ithalatci garantiler tamamen merdivenaltı firmalar..
  • Bende mavi var. Harika duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fotinix

mi a2 lite modelini bugün sipariş vereceğim. bir sorum var hepsiburada üzerinden alırsam ithalatçı garantili oluyor incehasap sitesi üzerinden alırsam kvk türkiye garantili oluyor daha önce kvk ile hiç geçmişim yok bir sıkıntı olursa çok uğraştırırlar mı?
    Bunu bir arkadaşıma sormuştum ben de. İthalatçı garantisi zaten KVK oluyormuş. Yarın kargoda bir sıkıntı yaşamazsam hepsiburada'dan siparişini verdiğim cihaz gelecek. Beklerim derseniz kesin cevabı verebilirim.

Bence telefon siyah ve ya beyaz renk olmalı. Bu telefonun siyah renkte olanını sipariş ettim. Mavisi de güzel ama Huawei p20 kadar değil.

• Bu videoyu izledikten sonra kesinlikle mavi alacağım
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.