Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koroglu87

Teknik servisi aradım sensor arizasi olabilir diyor. Gondermeniz gerekli dedi ama cok amator bir musteri temsilcisi vardi gönderip gondermemek te cok tereddüt ettim ☹️
    Yaw ne sensor arizasi. 1 aydir bu cihazi kullaniyorum 1 aydir da soyluyorum. Bizim cihazda yazilim problemleri var. Yok yakinlik sensorunun algilamamasi, guc butonunun bazen sacmalamasi, ekranin bazen algilamamasi, titresim motorunun tiklamayla tam senkronize calismamasi, ahize sesinin boguk gelmesi vs... Xiaominin yazilimsal anlamda bu problemlere el atmasi gerekiyor. Bu cihaz suan benim icin tam bir hayal kirikligi. Bir onceki cihazim android one gm 4g, bundan daha stabil calisiyordu....

Cihazinizi garantiye gondermeyin. Yazilimsal problem bunlar. Mi a2 de de proximity(yakinlik) sensoru problemi vardi... gorusme yapacaginiz zaman Sadece cihazinizi yavas bir sekilde ahize tarafindan kulaginiza yaklastirin. Hizli goturdugunuzde bazen sensor gec algiliyor veya algilamiyor....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli bu cihaz aceleye gelmis. Dunya kadar bug var. Henuz Bu yazilim bu cihaza olmamis...tam oturmamis

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    hayır saf android cihazda bu şekilde optimizasyonlar olmaz zaten.. tümüyle yalın bir yazılım..
    Cihazda şu ana kadar tespit ettiğim yazılımsal tek problem, bazı uygulamalarda altta siyah ekran çıkması, özellikle loading tarzı yükleniyor ibaresi olan uygulamalarda yapıyor bunu.
    Onun dışında diğer tezlerinizde yanılıyorsunuz büyük ihtimalle. Benim cihazımda en ufak bir sensör sorunu, güç butonu sorunu, dokunmatik sorunu, titreşim senkronize sorunu vs.. hiç bir sıkıntı yok. Ve frumda olup bu cihazı kullanan bir çoğu kişide aynı şekilde sorunsuz kullanıyor. Bu da demek oluyor ki sizin sorunlarınız kuvvetle muhtemel donanımsal.

Ben daha once GM5+ kullanıyordum aşırı ısınma ve ekranla panel arasından ışık sızdırması sorunundan 4 defa değişim aldım, o zaman forumda defalarca soyledim bu cihazda donanımsal sorun var diye. Ama forumda ısrarla yazılımsal deyip her güncellemede sorunların çözülmesini bekleyenler vardı. En sonunda onlarda kabul ettiler sorunun donanımsal oldugunu.

Cihazında sorun yaşayanlar garatiliyse bence vakit kaybetmeden garantiye başvursunlar.

Sık telefon değiştiren biri olarak benim şahsi olarak değerlendirmem, bu güne kadar kullandıgım compact sınıfı cihazlar içinde batarya/performans/tasarım/fiyat konusunda en iyi cihaz budur.
    Büyük telefonlardan pek haz etmiyorum, maalesef compact telefonlarada üreticiler düzgün donanım koymuyorlar sürekli bişeylerden kırpıyorlar, gerçi a2 lite da a2 nin baya baya bi kırpılmış hali ama ben zaten a1 den geçtiğim için bire bir aynı cihazın sadece tasarımsal olarak değiştirilmiş halini kullanıyorum diyebilirim.
    Bu cihaza güvenin derim, ozellikle de android Pie geldiğinde sanal tuşlar gittikten sonra piyasanın en tarz cihazı olacak. iphone X den hiç bir farkı kalmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaramnahya -- 13 Ekim 2018; 9:20:7 >

• Yahu, bu cihazda yazılımsal sorun olmadığını düşünen bir tek ben miyim ? Nedense çok memnunum telefonumdan. Belki de LG G3 sonrası bu cihaza geçtiğim içindir.

• papummmm P kullanıcısına yanıt
    benim cihazda ne yazılımsal ne donanımsal sorun yok, forumda da aynı fikirde olan çok kişi var yanlız değilsin
    yazılımsal tek sorun bazı uygulamalarda altta siyah bi ekran çıkması. bu da herkeste var zaten. güncellemeyle düzelir.
    Ben cebimde kendi kendine ekran açılınca var olduğunu fark ettim. Evet benim kullandığım da çift tıkla ekran uyanıyor ama telefon da çok aradım, menülerde kapatma yada açma gibi bir seçenek yok.

• zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Cihaz takır takır çalışıyor cidden. Umarım Pie güncellemesi ile bozmazlar.

• Yakınlık sensörü sorunu bende de var. Zaman zaman algılamıyor.

yazılımsal diyorsunuz da sensör testlerini yaptığımda yakınlık sensöru harici hep stabil calısıyor. ayrıca güncelleme yaptıktan sonra sensör calısıyordu daha 2 ay olmadı telefonu alalı keyfim kactı ya :(
  • Benim cihada da ne yazılımsal ne donanımsal bir sorun yok hatta bende çok sık telefon değiştiriyorum kullandığım en sorunsuz cihazlardan biri a2 lite

• Bazen şarjda yazı yazarken dokunmatik biraz kötüleşiyor. Bunu yazmış biri sanki şimdi bana da öyle geldi. Bazı uygulamalarda siyah kalıyor alt taraf ama kesinlikle bu önemli değil güncelleme ile düzelir yakın zamanda. Bunun dışında bildirim çubuğunu indirmeden pil yüzdesini göstermeyi bulamadım. Gözükse iyi olurmuş. Ekrana çift tıklayıp açma özelliği açık değil sanırım bende ve nerden açılıyor bilmiyorum. Ama parmak izi çok iyi çalışıyor bence. İhtiyacım yok açıkçası. Pil, oyun performansı stabil günlük isleri yaparken hız gibi şeylerde asla sorunum yok çok memnunum gerçekten beklentimin üstünde çıktı. Yani hatalar sadece yazılımlık ve çok da etkilemeyen düzeleceğine emin olduğum şeyler. Birde arkadaşlar mesaj sesi çıkmıyor bende bu nasıl duzelicek? Mesaj sesi yok hep titreşim. Telefonun sesi açık ama yinede olmuyor bir ara düzelmişti simdi yine gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simisi -- 13 Ekim 2018; 12:20:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• mrb bu ay a2 lite almaya karar verdim, çentikli ekran tasarımı çok güzel kılmış, bataryası 4000 bu iki özelliği beni cezbetti. kamerası piksel ve diyafram açıklığı düşük olması biraz kafama takılıyor ama genel olarak centikli tasarım dolayısıyla bu telefonu düşünüyorum asırı oyun oynamam asırı foto çekim ile ugrasmam gündelik işleri görmesi yeterli bana aslında bataryanın büyüklüğünden dolayı biraz kalın oldugu söyleniyor acaba kalınlığı asırı belli mi kullanım esnasında? Telefonu alıp pişman olan var mı? Beklentileri karsıladı mı telefon acaba kullananlar yazabilir mi tşk ediyorum iyi günler
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    telefon görüşmesinde sensörün çalışmaması büyük sıkıntı, beklemeye vs basabiliyoruz farkında olmadan.

Ekran filminden dolayı mı anlamadım. Sensör kısmı da boşlukta. Sorun olmaması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamorano88 Z kullanıcısına yanıt
    Günlük kullanımda ihtiyacınızı her türlü karşılar. Öyle aman aman bir kalınlık yok. Gözünüz korkmasın. Arka tarafı kavisli geliyor ele güzel oturuyor. Hissetmiyorsunuz bile. Yazılımsal sorunlar kısa zamanda çözülecektir. Pie güncellemesini yıl başına kadar alacak zaten cihaz. Kamera konusunda arka kamera başarılı bence ön kamera da idare eder. Gece çekiminde çok fazla bir şey beklemeyin.

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Sende de mi aynı sorun var bugun ben format attim ama ise yaramadi sonra sinirden sensör kismina elimle biraz yuklendim sanirim temassizlik vardi suan calisiyor 😀 parmagizla hoparlör un sol kismina biras bastirmayi deneyin 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rehberde kişilerin çift görünmesi ve titreşime aldıktan sonra tekrar sesi açmanız durumunda mesajlardan hala ses çıkmaması da benim cihazdaki yazılımsal problemlerden.

• İçim karardı okuyunca şu arizalardan

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_citax

İçim karardı okuyunca şu arizalardan
    Hangi arızalardan? Benim cihazda hiç bir sıkıntı yok.

• Selamlar arkadaşlar,

Bu cihazı almayı düşünüyorum. Tam benlik. Nexus 4'ten sonra güncelleme garantili cihazlar almaya çalışıyorum daha çok.

Telefonun ahize sesi yeterli midir? Samsung'taki gibi ortalama üstü net ses verebiliyor mu?

Kronik bir sorunu var mıdır?

Batarya performansı nasıldır?

Objektif yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.