Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
93
Favori
102.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en sonunda telefonu rootlayıp google cam kurabildim cihaza ancak güncellem almıyor artıkneyse onunda çözümü vardı yanlış hatırlamıyorsam gcam farkı gece ortaya çıkıyor akşam deneme yaparım artık
  • telefonla 2. haftam ilk hafta garipsemiştim biraz , mi max 2'nin daha canlı ve kontrol edilebilir bir arayüzü vardı miu'dan ötürü , ama gitgide sevmeye başladım telefonu şarja bakmıyorum , donma kasılma yaşamıyorum , doğru ışıkta kamerası iyi fotoğraflar çekiyor , sade bir arayüzü var , parmak izi okuyucusu ve dokunmatiği gayet akıcı , .Instagram ve snapchat kamerası zoomlu en büyük derdim bu şuan telefonda , ama mi max 2'nin boyut sorunundan sonra ilaç gibi geldi.Şu ufak tefek sorunlar için sağlam bir güncelleme yollasalar telefon tam çiçek olur
  • Güncelleme tarihi belli mi beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu bahsedilen sorunların hiçbirini yaşamadım. Bu cihazdan önce Sony Xperia Z5 kullanıyordum ondan daha seri. Z5'te fotoğraf çekmek ölümdü bunda çok hızlı. Bence telefonu sıfırlamayı deneyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redmi 5 plus mı A2 Lite mı? Ayrıca A2 Lite ile Redmi 6 pro aynı cihaz mı
  • Radyo apk sını bulan varmı acaba?

• furkani kullanıcısına yanıt
    Bende arıyorum hala bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Boşuna aramayın. Yurt dışı kaynaklarda da çok aradım bulamadım. Sanırım Google android öne telefonlarda radyo çalışmasına izin vermiyor. Çaresiz radyo Türkiye adlı uygulamayı yükledim internet üzerinden dinliyorum.

Boşuna aramayın. Yurt dışı kaynaklarda da çok aradım bulamadım. Sanırım Google android öne telefonlarda radyo çalışmasına izin vermiyor. Çaresiz radyo Türkiye adlı uygulamayı yükledim internet üzerinden dinliyorum.

• Telefon geldi cift hatti ve hafiza kartini taktim sifirdan kurulum yaptiriyorum ancak yarim saati gecmesine ragmen tamamlanmadi. Acaba bir sorun mu var? Sifirdan kurulum ne kadar suruyor arkadaslar?

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Eğer hafıza kartı kullanılmış ise içinde veri kaldığı için kurulumda hata verebiliyor. Hafıza kartını çıkarıp kurulum yapın. Hafıza kartınızı da içindeki verileri PC de yedekleyip biçimlendirme yapın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    3-5 dakika sürer.

Hafıza kartında veri varsa ondan olabilir kartı çıkartıp kurulum yapın

• Simdi bu haldeyken yeniden baslatmam sikinti yaratmaz degil mi? Cevaplar icin cok tesekkurler bu arada:)

Sıkıntı olmaz

• Uyarlanan ekran parlaklığı açık kullanıyorum. Aydınlatma ve geçişleri çok agrasif oluyor. Normal mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DelirteJackson

Redmi 5 plus mı A2 Lite mı? Ayrıca A2 Lite ile Redmi 6 pro aynı cihaz mı
    Redmi 5 plus ve redmi 6 pro miui romlu

A2 lite android one

Her iki romunda kendine gore avatajlari var lakin miui rom daha kullanisli

A2 lite ile redmi 6 pro ayni cihaz rom farkli

Redmi 5 plus ekran farki boyut farki var. Tabii tasarim farki da var

Islemciler ayni

Bayarya ayni Lakin ekran ufak olunca a2 lite daha uzin dayaniyor

• _MedicuS_ kullanıcısına yanıt
    Redmi 6 pro ülkemizde satışa çıkmadı değil mi hocam? A2 Lite daha yeni olduğu için albenili geliyor bana ben se miui romu daha çok beğendim

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.