Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 mi Xiaomi Redmi Note 7 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, 2000 TL'ye kadar bütçem var, yeni telefon almayı düşünüyorum bu ikisi arasında kaldım ama başka tavsiyelere de açığım. Telefondan beklentim birincil olarak performansıdır çünkü en az 4 sene kullanacağım (Garantisi bittikten sonra rom atarım zaten). ikinci beklentim de batarya, 4-5 saat ekran süresinde bir günü rahat çıkarırsa iyi olur. Bir de araştırırken şu sar değerleri gözüme çarptı. A2'nin sar değerinin(0.639 W/kg) düşük olması ilgimi arttırdı açıkçası. Sizlerden de bu telefonları kullananlar varsa görüşlerini yazmasını rica ediyorum.

• Ben Xiaomi Mi 8 Lite öneririm. 4K video kaydı benim için eleyici bir sebeptir. Ek olarak metal kasa da öyle. Mi A2 ye ziyade daha guncel ve kamera noktasında daha iyi. Redmi Note 7 benim için geri planda kalıyor Mi 8 Lite dan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note 7
  • Ben de aynı ikilemdeyim hocam. Ne yaptınız? Açıkçası benim elimde yıllardır kullandığım GM 4G telefonu var ve android one olduğu için (saf android) telefon yıllar geçmesine rağmen hala yağ gibi akıyor. Bu yüzden A2 kesinlikle daha yakın gibi bana. Ama babamda da Mi 8 lite var, o da fena değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Ben de aynı ikilemdeyim hocam. Ne yaptınız? Açıkçası benim elimde yıllardır kullandığım GM 4G telefonu var ve android one olduğu için (saf android) telefon yıllar geçmesine rağmen hala yağ gibi akıyor. Bu yüzden A2 kesinlikle daha yakın gibi bana. Ama babamda da Mi 8 lite var, o da fena değil gibi.
    19 Temmuz'daki indirimle Redmi Note 7 aldım hocam. 1 haftalık kullanım sonucu şu an gayet memnunum. Beklentilerimi gayet karşılıyor. Ben de android one kullanan bir telefondan geçmiştim ama şu an alıştım mi arayüzüne ve gayet kullanışlı tavsiye ederim, ama A2'nin (bence) bu cihazdan çok farkı yok sadece bataryası ve kamerası daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.