Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
74
Favori
433.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Çoğunluk 4g kullanıldı.

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Ugur bocegi sandim leblebiymis

• erkahn kullanıcısına yanıt

Cihazı aldın mı hocam.

Ilk ben aldim telefonu ilk sayfalarda gorebilirsin hocam, cok da resim cekip ekledim.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Kamerasını redmi note 7 ve gm9 pro kullanmış biri olarak çok beğendim. Kamerası enfes

Güle güle kullan hocam sen de

Eyv hocam sende

Hocam merhabalar, ben bu telefon ile redmi note 7 arasında kaldım fakat A3'ün ekran parlaklığı çok az gözüküyor internetteki özellikler listesinde. Siz önceden redmi note 7 de kullanmışsınız. Güneşli havalarda ekranı görememe gibi bir problem yaşadınız mı. yorumunuz benim için önemli, yorumunuza göre redmi note 7 ya da bunu alacağım.
  • davidddd kullanıcısına yanıt
    Kamera çok iyi hocam. Gece modu da cok iyi. 1-2 saniye islem yapiyor cekince. Hatta profesyonel makinelerde oldugu gibi telefonu bir süre sabit tutmaya da gerek yok. Özellikle denedim. Pro moduna bakmadim, orada tripod vs kullanarak shutter süresini uzatma olayi vardir belki daha cok ışık alsın diye emin degilim. Benim ekledigin fotograflara bakarsaniz size fikir verir. Bir de benim bu telefonu secmemdeki sebeplerden biri de Geniş Açı kameraya da sahip olmasi. 8mp olmasina ragmen gayet kaliteli. Manzara vs cekimlerde işe yariyor. Veya balkon vs dar alanlarda kameranin açısı yetmeyince de kullanabiliyorsun. Güzel fotoğraf çektikçe eklerim buraya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • memduhbaşgan M kullanıcısına yanıt
    Hocam her güneş ışığında karanlık kalmıyor, öğle güneşinde sıkıntı olabilir. Bu demek değil ki ekran hiç görünmüyor, rn7 hatırlamıyorum ekranı nasıldı. İlla ki ekran içinse rn7 alın. Ben rn7 nin kalınlığını, kamera çıkıntısını sevmiyorum. Ekranla alakalı bi sıkıntım yok ama illa ekran içinse rn7 almanız daha iyi. Çünkü ekran parlaklığı yoğun gün ışığında yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HLLBN -- 21 Eylül 2019; 14:1:58 >
  • Arkadaşlar abilerim kardeşlerim günaydın kargo işlemlerinden dolayı sözde dağıtım araçları yokmu? tam 1 hafta oldu telefon elime ulaşmadı kılıf ve ekran koruyucu geldi ama telefonun kendisi yok pazartesi elimde olmazsa nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler.

• LanTheyUse kullanıcısına yanıt
    Hangi firma hocam, takip numarasi verilmedimi?
    Sirketi direk arayip sorabilirsin tel numarasi varsa.

• Merhaba arkadaşlar. İki gün önce mi a3 aldım. Bu telefona gm5 plus'tan geçtim. Hoşuma gitmeyen bazı noktaları paylaşmak istiyorum. Belki yardımcı olabilirsiniz.

Gm5 ile youtube'da video izlerken ekranı ikiye bölüp chrome'u açmak istediğimde ortadaki tuşa uzun basıp video durmadan chrome'u seçebiliyordum ama bu telefonda youtube açıkken ekranı bölüp chrome'u açmak istediğimde ortadaki tuşu yukarı kaydırıp chrome'u seçmem gerekiyor ama bu esnada video duruyor ve bu durum hiç hoşuma gitmedi.

Bir diğer konu ise gm5 ile ekranı ikiye böldüğümde uygulamalardan birini ekranın çeyreği boyutuna kadar küçültebiliyordum ama bu telefonda tam ortadan bölmek dışında bir seçenek yok.

Bu dediğim sorunların çözümü varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• Arkadaslar telefona root falan filan oluyormus, var mi yapan anlayan o islerden? Var mi fark?

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Merhabalar, telefon kutudan 10 watt adaptörle çıkıyormuş fakat sitesinde yazan bilgilerden anladığım 18watt desteği olduğu. Bu standart Quick Charge 3.0 mı oluyor? Xiaomi nin mi A2 modeli qc 4.0 destekli telefonlar listesinde qualcomm un sitesinden ulaştığım bir pdf de. 18 watt denilen qc 3.0 mı oluyor? Deneyen var mı ya da net bilgisi olan var mı? Ona göre bir adaptör alacağım fakat kararsız kaldım.

Edit: Qualcomm un sitesinde snapdragon 665 için QC 3.0 destekler diyor. MI tarafı da 18 watt dediğine göre qc3.0 uyumlu bi adaptör en mantıklı tercih sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AC7DD5C3 -- 22 Eylül 2019; 15:21:36 >
  • 18w destekli adaptör alabilirsiniz hocam, destekliyor.

Son pil durumu.

Pil tasarrufu kapalı olunca durum nasıl oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8AC7DD5C3

Merhabalar, telefon kutudan 10 watt adaptörle çıkıyormuş fakat sitesinde yazan bilgilerden anladığım 18watt desteği olduğu. Bu standart Quick Charge 3.0 mı oluyor? Xiaomi nin mi A2 modeli qc 4.0 destekli telefonlar listesinde qualcomm un sitesinden ulaştığım bir pdf de. 18 watt denilen qc 3.0 mı oluyor? Deneyen var mı ya da net bilgisi olan var mı? Ona göre bir adaptör alacağım fakat kararsız kaldım.

Edit: Qualcomm un sitesinde snapdragon 665 için QC 3.0 destekler diyor. MI tarafı da 18 watt dediğine göre qc3.0 uyumlu bi adaptör en mantıklı tercih sanırım.
    aynen arkadaşım qc.3 18 watt a tekabul ediyor, 9v X 1.5 amper

ama sen sonradan aftermarket bir ürün alıyorsan ilerisi için qc 4/5 ve 2/3 usb çıkışlı ürün tercih edebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.