Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
74
Favori
433.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Instagram hikaye konusuna bişey diyemem ama sd kartınızın hızı düşük olabilir ve yatay modda denedim hikaye paylaşıyor hocam. Aynı şekilde varsayılan sd kart seçiyorum sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanici sayisi artiyor
    Cig gibi buyuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Kullanici sayisi artiyor
    Cig gibi buyuyoruz
    Aslında geçenlerde ki GG indiriminde satıcının birinde +180 adet satılmış gözüküyordu, demek ki cihaz satıyor fakat bu insanlar forumlar da takılmıyorlar.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Yada baska forumlarda takiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

720p'nin hiç bir olumsuz etkisi yok. Yahu insanlar internet kotasindan gitmesin diye 15inch laptopda 720p film izliyor. Bunu fark etmek imkansiz 6inch ekranda
    ekranın pixelleri sayılıyor.kimsenin evinde kotalı internet kalmadı hocam ,sadece mobilde kaldı film izleyecek olan adam da mobil veri paylaşımı yapıp laptoptan film izlemez.
    286 PPI ekran 2020 yılına giriyoruz 720p 286 PPI ekran mı kaldı?
  • noyan_ kullanıcısına yanıt
    Alma hocam, sende kurtul bizde.

• Telefonu neredeyse 1 haftadır kullanıyorum.
    Daha önce de bu markanın başka bir ürününü kullandım objektif olarak;
    720p olayına çok takılmayın gayet yeterli çok büyük hissedilir bir fark göremedim.
    Ekran parlaklığı düşük bu bariz belli oluyor.
    Kameras başarılı çoğu kişiyi mutlu edecektir
    Pil süresi çok iyi, bunu ekrandan tasarruf sağlıyor olabilir.
    Kulaklık ile müzik dinlerken ses az geliyordu tekrar denemedim.
    Telefonla ilk konuşmam da, kalabalık bir ortamda konuşurken zor duydum karşı tarafı anlık mı oldu anlamadım şuan için böyle bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Alma hocam, sende kurtul bizde.
    cc9u duyduğumda niyetlenmiştim ama a3ün özellikleri görünce vazgeçtim zaten.
  • Telefonu sipariş ettim yarın gelir umarım. Kullanmadan gömen çok arkadaş olmuş. Her telefonun canavar gibi olmasını bekliyorlar sanırım. Türkiye piyasası belli firma da ona göre kombinasyon sunuyor. Bu cihaza fullhd+ koysa sd710 koysa fiyatı da 2500 e çıkar. Yine beğenmezler yüksek derler bizimkiler. Mia2 alırım diyen olmuş bu telefon mi a2 den daha zarif ve ele oturan bir cihaz. Redmi note 7 de plastik olmasından kaybediyor bence. Cebinde bile kırılır telefon + olarak bu telefonda aptx hd özelliği var bilen bilir. Üzerindeki hoparlör de bayağı yüksek ses veriyor gerçekten benim işim ekranla değil ve memnun olarak aldım. Pil konusundan bahsetmiyorum bile..

1890 tl ye hbden tr garantili olarak aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 25 Eylül 2019; 22:11:26 >
  • ozn96 kullanıcısına yanıt
    Hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin.
    Aptx nedir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Créw kullanıcısına yanıt
    Kısaca, yüksek kalitede kablosuz ses aktarımı olarak söylenebilir.

• Bugün ben bu cihazı kullandım ve gayet başarılı buldum .
    -ekranın 286ppi olması bir eksi evet ama inanın hiç belli olmuyor ayrıyetten amoled panel renkler çok daha güzel ve daha canlı . zaten 6 inç bir ekranda çözünürlük farkını anlamak kolay olmuyor
    -ekrandan parmak izi okuma fena değil fakat telefon arkasından parmak izi ile açtığımız redmi note7 vs kadar hızlı değil yinede iş görüyor
    -android one olması benim en sevdiğim özelliklerden biri , çoğu kişi kişiselleştirme yapamıyoruz sıkıcı diyor android bu kardeşim internet alemi launcherlarla , icon packlerle kaynıyor . Eski bir nexus5 kullanıcısı olarak özlemişim .
    -işlemcisi kağıt üstünde redmi n7 nin 660 ından daha yavaş ama adreno 610 ile note7 den daha performanslı bir telefon zaten benchmarklardada daha önde
    -kamera performansı çok iyi özellikle ön kamerası note7 ninden baya baya daha iyi arka kamera performansı da gayet yeterli ama şuan için google cam , 3.parti kamera uygulamaları vs hangi kamera uygulamasıyla kullanacağınızı araştırıp bulmanız lazım oldukça fazla alternatif var
    -ekran güneş altında bariz note7 nin gerisinde özellikle çıkıp denedim ve baya zorlandım net bir eksi
    -genel anlamda daha akıcı daha stabil bir telefon 720p ekranından dolayı hem batarya performansı hem 3d performansı note 7 den daha iyi sırf ppi düşük diye silmeyin gidip test edin ne demek istediğimi anlrsınız çoğu yerde note 7 nin ekranından daha başarılı amoled olduğu için ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• N11 GG gibi sitelerden ekran koruyucu ve kamerayı koruyan hafif kalın bir şeffaf kılıf alan oldu mu? Bugün sipariş vereyim. Aliexpressden alacaklarım gelene kadar başına bişey gelmesin.
  • Arkadaslar telefona normal android yuklenebiiiniyor mu acaba? Denerdik.

• Bu cihazın kamerasının lens+diyafram ve yazılım uyumunun ne kadar güzel olduğunun kanıtı aşağıdaki videodadır.

İyi Seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 26 Eylül 2019; 19:37:42 >
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde bi ara 8 lite yokmuydu yahu yanlışmı hatırlıyorum?

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Onda imei sorunu çıkınca iade ettim hocam

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Ozaman karşılaştırma yapın desem sağlıklı yapmanız mümkün olmaz sanırım hocam Bende 8 liteyi sattım garantisiz imei çakılmıs 9t veya 9 lite var ama liteden biraz uzak durmayı düşünüyorum. Realme 3 ve A3 ve Note 7 var garantisiz almama ailem biraz sıkıntı çıkarıyor açıkcası ne yapsam bilemedim*

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Meizu note 9 alın hocam. Ben a3 ün gün ışığında karanlık olması dışında sıkıntı çekmedim ama şimdi meizu note 9 mantıklı geliyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.