Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
74
Favori
433.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftalık sancılı bir süreçten sonra sonunda cihaza kavuştum ilk incelemelerime göre mi A2 lite ta göre ekranın çözünürlük durumu belli oluyor düşük çözünürlükte olduğu. Şarj konusunda beklediğimden daha kısa sürede bitiyor ama mi A2 lite göre daha iyi.

2 saat Pubg full parlaklık mümkün olan en yüksek ayarlarda.
    2saat Instagram full parlaklık
    Yaklaşık 1 saatlik fotoğraf ve video çekimi
    1.30 saat Chrome da gezinti

Sonucu şarjım 9

Telefon ısınma konusunda bir belirti göstermedi hiç bir zaman ısındığını hissetmedim bu konuda oldukça başarılı

Rengi mavi ama tank kılıf aldım göremiyorum rengini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LanTheyUse kullanıcısına yanıt
    Seffaf kilif al hocam, cok guclu ve iyi koruyor

• Bilmem kaç yüzüncü telefonum olan mi a3 bende aranıza katıldım

• Telefonu dün teslim aldım aldığımda %65 şarjı vardı ve tam 24 saat hiç şarj etmeden kullandım. Ekran süresi 4,5 saatti. Kameralar tatmin edici gayet başarılı. Sesi yüksek ve ele oturan bir telefon işçilik kaliteli. Eksi olarak söyleyebileceğim tek yer ekran olabilir ama benim için çok büyük bir sorun olmadı fena değil idare eder derecede ekranı var renkler güzel fakat çözünürlük bazen ele veriyor kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 27 Eylül 2019; 17:59:58 >
  • Yakında zamanda Mi 9T kullanmış biri olarak arada pek fark göremedim genel kullanımda. Hatta ön kamarası 9tden daha iyi olduğuna eminim Pil konusunda bence mi max modellerinden sonra en iyi pil performansı veren cihaz bence. Ayrıca ön kamera olarak da xiaominin en iyi ön kamerası olan telefonu olduğu söyleniyor. 720p ekran olması benim için sorun olmadı ama keşke ekran parlaklığı biraz daha yüksek olsaymış daha iyi olurmuş. Ses performansı olarak da Mi 9T'den daha iyi ve tok.
    Bana göre cihazın en büyük eksisi ahize ses çıkışı oldu. Ram konusuna takılan varsa android one için yeterlidir.
  • Vallaha şahsen 2 sene mi A1 kullanmış biri olarak stock android gerçekten sade ve hızlı ama bir süre sonra başka maceralar arıyordum rom yüklemeler vs .

O yüzden keşke ülkemize A3 MIUI aruyuzude gelse böyle seçenek getirilse.

• Sayimiz artiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn96

Telefonu sipariş ettim yarın gelir umarım. Kullanmadan gömen çok arkadaş olmuş. Her telefonun canavar gibi olmasını bekliyorlar sanırım. Türkiye piyasası belli firma da ona göre kombinasyon sunuyor. Bu cihaza fullhd+ koysa sd710 koysa fiyatı da 2500 e çıkar. Yine beğenmezler yüksek derler bizimkiler. Mia2 alırım diyen olmuş bu telefon mi a2 den daha zarif ve ele oturan bir cihaz. Redmi note 7 de plastik olmasından kaybediyor bence. Cebinde bile kırılır telefon + olarak bu telefonda aptx hd özelliği var bilen bilir. Üzerindeki hoparlör de bayağı yüksek ses veriyor gerçekten benim işim ekranla değil ve memnun olarak aldım. Pil konusundan bahsetmiyorum bile..

1890 tl ye hbden tr garantili olarak aldım.
    Sd 710 ve full hd+ plus ekranlı meizu x8 var 1500tl dostum

• Bizim bu arkadas 18w qualcom 3.0 şarj destekliyor. Peki alacağımız adaptör daha yüksek wattlı olursa bir sıkıntı yaratır mı? Bataryanın ömrünü azaltmak gibi? Bir de şuan kullandığımız icinden çıkan xiaomi şarj cihazının kablosu 18watt 3.0 destekliyor mu? Yani hızlı şarj icin hem adaptör hem de kablo mu almak lazim? Teşekkürler :)))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Zaten kutusundan çıktı ayrıca ben mi A2 lite kullanırken test etme fırsatım oldu zamanla pelteleşiyor şeffaf kılıf

• gencler gunaydın bu telefon ıle mi 9t arasında kaldım benım oncelıgım kamerası telefonda 720p ekran felan fılan dıyorlar ben hıc anlamam zaten sosyal medya youtube muzik vidoe felan ızlerım flim dizi felan izlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

Bilmem kaç yüzüncü telefonum olan mi a3 bende aranıza katıldım
    dostum telefonunuz tr mı yoksa intihalatmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE

gencler gunaydın bu telefon ıle mi 9t arasında kaldım benım oncelıgım kamerası telefonda 720p ekran felan fılan dıyorlar ben hıc anlamam zaten sosyal medya youtube muzik vidoe felan ızlerım flim dizi felan izlemem
    Yukarıda yazdım ben ikisinide kullandım. Bence mi a3 yeter.
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    Tr garantili
  • LanTheyUse kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o degil, ben linkini paylasmistim onceki sayfalarda, ondan bahsediyordum. Kutudan cikan pek basarili degil.

• Stock Android Mi A3 için indirebileceğiniz en iyi 10 uygulamayı bir teknoloji sayfası derlemiş.
    İyi Seyirler.

• Anlatmaya gerek yok Şarjı sabah taktım işim olduğu için yoksa bitene kadar test edecektim. En az 9 saati var yani

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Arkadaşlar bu telefonu taksıtle almak ıstıyorum şöyle 10 12 taksit olursa mükemmel olur cevrem pek yok malesef nasıl nerden alabılrım kredi kartım'da var zıraatan
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    Ben aldım evkurdan 12 ay taksitle. Tabi imkanım olmadığı için yoksa kesinlikle almazdım. Çünkü vade farkı çok oluyor.

• Ya bu ekranin altindaki Google bar'ını nasıl kaldırabiliriz? Kafayi yedim. Boş yere ekranda yer kapliyor. İstemiyorum! yardim edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 28 Eylül 2019; 22:19:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.