Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır da sadece bu cihaz var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun bende siparişi verdim. Perşembe günü elime ulaşacak. Çift hat şart olduğundan y9 la arada kaldım. İnş pişman olmam. Iphone 6 ve 5s kullanıyorum. Gcam indirmeyi düşünüyorum. Play storeye geldi mi gcam ?
    Telefonu whatsapp youtube ve video ağırlıklı kullanıyorum. Sizce beni tatmin eder mi ?

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Teknseyir incelemesinde 550 nit ekran parlaklığı diyorlar ama orda burda yazan değer 350 nit bu konuyu netleştirebilecek olan var mı? Tam olarak nedir bu cihazın parlaklık değeri ve ayrıca ısınma sorunu var demişler ama bu konuda sıkıntı yaşayan ve şu kadar sürede şunu oynarsan ciddi ısınmaya başlıyor vs. gibi teknik bilgi verebilecek olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size belki de telefon alırken hiç bakmadığınız bir etkeni hatırlatmak istiyorum. Bir arkadaş için telefon bakarken A3 ve Note 7 arasında kalmıştık ancak bu etkeni görünce direkt A3'den vaz geçtik.

Hatırlatmak istediğim konu cihazların ekran fiyatları. Yani telefonun düşme vb. gibi durumlarda ekranının kırılması sonucu size ne kadar masraf çıkaracağıyla alakalı. Aliexpress'den baktığımda A3'ün ekranı 110 dolar civarında. Note 7'nin ise IPS ekran olduğu için gayet ucuz 15-20 dolar standart ekran ücreti var.

Bu konu şu açıdan önemli; eğer cihazınızın ekranı kırılırsa garantili olsun veya olmasın direkt garanti devre dışı kalıyor ve ekranı cebinizden değiştirmek zorunda kalıyorsunuz. Biraz sakarsanız veya cihazı kılıfsız kullanırım diyorsanız bence bu maddeyi de gözden kaçırmayın.

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Gcam pek farkli degil gibi geldi bana.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mesajları kontrol edin, aradaki farkı gösteren video linki paylaştım.

• kilecerme kullanıcısına yanıt
    Çok sakar insan zaten sağlam bir tank kılıf kullanır yada yıllık 250 liraya kasko yaptırır. Bu etkenden önce daha önemli maddeler var.

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Bence 9T almak mantıklı tabi fiyatlar kıyaslama yaparsak ancak yurrdışı alabilsin yakın fiyatlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: BanshEEEEEEEEE

Arkadaşlar bu telefonu taksıtle almak ıstıyorum şöyle 10 12 taksit olursa mükemmel olur cevrem pek yok malesef nasıl nerden alabılrım kredi kartım'da var zıraatan
    Etrafında ticari kredi kartı olan birisi varsa o şekilde taksitli alabilirsin.
    Diğer türlü peşin çektirip bankaya taksit yaptırabilirsin. Onda da telefon olduğu için banka kabul eder mi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar yarın beklediğim telefon az önce elime ulaştı. Apple dan bu telefona direk aktarım var mı ? Whatsapp numaralar ve fotografları kaybetmeden bu telefona nasıl aktarabilirim.
    Once hepsini pcye aktar hocam yedekte dursun. Sonra pcden kablo ile tele atarsin resimleri.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Hadi fotoları öyle kurtardık. Numaralar falan nolacak ?
    Hocam biz geçerken (o zamanlar Vodafone kullanıyorduk) Vodafone un rehber yedekleme uygulamasını kullanmıştık.

Bu tarz uygulamalar markette vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 2 Ekim 2019; 13:16:49 >
    Benim uzmanlik alanim sadece fotograflar hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cileli_sofor

Arkadaşlar yarın beklediğim telefon az önce elime ulaştı. Apple dan bu telefona direk aktarım var mı ? Whatsapp numaralar ve fotografları kaybetmeden bu telefona nasıl aktarabilirim.
    Bir arama motoruna iphone'dan android'e geçişte veri aktarma yazın, bir sürü örnek uygulama göreceğinizi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Yakınlık sensöründeki sıkıntı A1 modelinde vardı. Aynı zamanda saf android sıkıyorr bir süre sonra o yüzden zamanında A1 kulkanirken MIUI rom yükleyip kullanıyordum.

MIUI yukledikten sonra yakınlık sensörü sıkıntısı duzeliyordu galiba sorun saf Android'de yada yazilim hatası var . O kadar güncelleme geldi mi A1 e sensör halen sıkıntılı telefon ile konuşurken bakıyordum galeride resim açmış etmiş.

Bu modelde olması üzücü umarım düzelir.

Alıntıları Göster
    merhabalar yakınlık sensörü mi a2 de var sanırım google nın saf android telefon uygulaması ile alakalı tüm saf andr. mi cihazlarında var sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Ilk ben aldim telefonu ilk sayfalarda gorebilirsin hocam, cok da resim cekip ekledim.
    hocam bende mi a2 var da bazı kronik sorunlar yüzünden amazona iade edeceğim bu cihazı alma niyetim var.
    mesela telefon görüşmesi yaparken kendi kendine tuşlara basıyordu sensör sorunu
    sonra sarjı inanılmaz hızlı bitiyor günde 4 saat ekran süresi alamıyorum.
    tek el kullanım modu var mıdır?
    son olarak ta kulaklıktan çıkan ses nasıldır. tşkler
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Evet bi çok uygulama var ama güvenemediğimden referanslı bişey çıkar diye sordum.
  • Son zamanlarda sırası ile Samsung A70, Meizu 16, Mi9T ve Mi9 Lite deneyen biri olarak ekran konusu resmen göze çarpıyor. Piksel piksel olduğunu resmen görebiliyorsunuz. Alttaki navigasyon bari sıkıcı değişmiyor sanırım Android 10 ile düzelecek. Onun dışında kamera pil tasarım iyi denilebilecek bir cihaz. Ama açıkçası tr garantili alacaksam uzak dururum. 1300 civarına yurtdisi aldığım için butceme uygun, note 7 yerine tercih edilebilecek cihaz. Ekran amoled ama gün ışığında parlaklık sıkıntı.

Eger yurtdisi alınacaksa tavsiye ederim, ama Türkiye garantili bir cihaz alacaksanız başka cihazlara bakmak daha mantıklı. Mantıksız olan 720p ekran. Sanırım mi9 lite a3 pro olarak sürülecek piyasaya.

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 2 Ekim 2019; 18:21:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.