Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alg87

merhabalar yakınlık sensörü mi a2 de var sanırım google nın saf android telefon uygulaması ile alakalı tüm saf andr. mi cihazlarında var sanırım

Alıntıları Göster
    +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben simdiye kadar sensor sorunu yasamadim kulaklik vs. Tuslara basma olsun. Kulaklik dree beats wifi kullaniyorum guzel.

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar bootloder kilidini açmak çok kolay,uzun süre beklemiyorsun.rom yüklemeyi sakın fastboottan yapmayın telefon döngüye giriyor açılmıyor.yapamazsaniz ben 5 saat uğraştım buldum yardımcı olurum.

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Ne yuklediniz hocam ve farklari neler?
    Bize biraz anlatin lutfen, faydalaniriz.

• Bu A3 de uygulama klonlama nasıl yapılıyo bilen var mı ?
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    Son güvenlik güncellemesi onunda fastboottan yükleyeyim dedim , başıma bela aldım telefonda kronik bir dosya okuma sorunu varmış devamlı bootloopa düşüyor.fark yok hocam şu anda.

• seanzz24 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1300 e nereden aldınız yurtdışı, burada forumda 1700 civarı diyorlar 128 gb için. Zaten 2000 e garantili satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Hocam 1300 e nereden aldınız yurtdışı, burada forumda 1700 civarı diyorlar 128 gb için. Zaten 2000 e garantili satılıyor.
    Merhabalar ben 64gb aldım bir arkadaştan 1300e.

• Merhaba.Arkadaşa bugün Hepsiburada'dan garantili A3 aldık. (4/64 Gri Renk = 1840 TL)
    Yazılım,batarya,performans vs. konularında tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı?

Kutu içeriğinde kılıf çıkıyor mu?
    Ekran koruyucu olarak ne tavsiye edersiniz?
    Link paylaşırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 3 Ekim 2019; 15:59:55 >
  • granma79 kullanıcısına yanıt
    Bunlari paylastik zaten onceki sayfalarda

• Fhd+ ekranlı Mi 9 lite satışa çıkmış
    GittiGidiyor
    Xiaomi Mi 9 Lite 64gb Koyu Gri Cep Telefonu (xiaomi Türkiye Garantili) - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-9-lite-64gb-koyu-gri-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-486411593

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

Fhd+ ekranlı Mi 9 lite satışa çıkmış
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-9-lite-64gb-koyu-gri-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-486411593
    sanırım bu a3 pro'nun yerıne gecıyor
  • Mi a3 almaktan ekran ve android one yüzünden vazgeçmiştim a3 promu dur cc9 mudur adı her neyse mi 9 lite'ın fiyatının düşmesini bekliyecem artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

Mi a3 almaktan ekran ve android one yüzünden vazgeçmiştim a3 promu dur cc9 mudur adı her neyse mi 9 lite'ın fiyatının düşmesini bekliyecem artık
    iyide hocam bunun pro versiyonu nedir bırısı yok dıyor bırısı cc9 birisi mi 9 lite diyor herkez bir şey diyor
  • Aşağıdaki fotoğraflarda herhangi bir editleme söz konusu değildir.

Xiaomi mi A3 ile çekildi Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

iPhone 8 plus ile çekildi. Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 4 Ekim 2019; 0:54:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mi9 baska bir tel arkadaslar, a3 ailesinden degil. 8pro cikti 64 mp camera ile 249 Euro

event.mi.com
    1ère vente du Redmi Note 8 Pro !
    https://event.mi.com/fr/sales2019/redmi-note-8-pro

Fotoda a3 ezmis yine yukarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 4 Ekim 2019; 3:51:37 >

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    iPhone'dan numaraları .vcf uzantılı olarak dışa aktar, onu da A3'e at. Dosyayı çalıştırdığında numaraların da rehbere gelir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

iPhone'dan numaraları .vcf uzantılı olarak dışa aktar, onu da A3'e at. Dosyayı çalıştırdığında numaraların da rehbere gelir hocam.
    Peki bu iki hattı whatsapp da ayrı ayrı görme sansımız yok mu ? Mesela sim 1 ve sim 2 ye kayıtlı numaralar iki whatsapp da da gözüküyo. Bunu nasıl engellerim ? Numara kayıt ederken sadece mail adresi öneriyo. Sim 1 Sim 2 olarak nasıl ayarlarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Mi9 baska bir tel arkadaslar, a3 ailesinden degil. 8pro cikti 64 mp camera ile 249 Euro

https://event.mi.com/fr/sales2019/redmi-note-8-pro

Fotoda a3 ezmis yine yukarda
    Ezmiş valla... iPhone'da ışık resmen patlamış.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.