Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: granma79

Hepsiburada üzerinden "Gelecek Bizde" firmasından aldık.
    Telefona sim kart taktık. Firma umarım sıkıntı çıkartmaz.

Alıntıları Göster
    Sim kart takılmasının bir sorun teşkil etmesi mümkün değil, bu firmaların uydurduğu bir yalan. Kanun açık, uzak alışverişlerde 14 gün koşulsuz iade garantiniz devlet tarafından verilmektedir. Siz cihaz da sorun var diye değil, ürünü beğenmedim ve iade hakkımı kullanmak istiyorum şeklinde iade formu doldurmalısınız. Ürün bozuk derseniz teknik servis maceranız başlar ve sizi üzücü, sıkıcı, gergin ve uzun bir süreç bekler.

• Dostlar merhaba. 1 yıldır mate 20 lite kullanıyorum sıkıldım 1600e müşterisi var satıp bu a3 lerden alayım diyorum şuan Türkiye garantilisi 1730 liraya alınıyor. Hem telefonu sıfırlamış oluruz hemde değişiklik olur az bi parayla die düşünüyorum sizce değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Ben de 9 lite den gectim hocam, memnunum.

• GG den sipariş verdim bende. Sepeti 2000 tl yapınca 175 de world puan veriyor.
  • Cihazı dün aldım ekran parlaklığı devamlı %60 üzeri kullanmanız lazım fena değil yani çözünürlük yakın mesafeden düşük olduğu hissediliyor ( max10. Cm) ancak normal mesafeden gayet iyi . Telefon android öne gayet sade ve ana ekran çözünürlüğü gayet yeterli ekran yansıtma özelliğini fazla kullanacak olanlar bu telefonu almasın ( bilgisayarim şuan yok) zaten sınırlı olan çözünürlük büyük LED tvlerde yetersiz kalıyor . Oyun performansına pek bakmadım ama bu işlemci ve şarj süresi ile muhtemelen yeterlidir zaten bir çok video var oyun ile ilgili izleyebilirsiniz . Fiyata gelince 2060 liraya airdots kulaklık hedlyeli 128 GB versiyonunu( beyaz) Xiaomi Türkiye garantili aldım. F/p olarak memnunum. Tavsiye eder miyim 1 günlük kullanıma göre evet sonuç olarak 1,5 2aylik telefon herhangi bir sıkıntısı varmı yokmu hep beraber kullanıp göreceğiz .Kameraya gelince ön arka ikiside iyi . Gcam ile gece çekimleri baya iyileşiyor gündüz pek etkisini görmedim . Sonuç olarak alinir mi kısa kes diyenler olabilir bu sizin beklentlnize bağlı ekranın fhd+ olmamasi dışında hiç bir eksisi yok gayet alınır ekrana fazla kafayı takmamak koşulu ile

• rrr00000 R kullanıcısına yanıt
    Gcam linki varsa atar mısın bizde faydanalalım
  • Hardware Plusyoutube
    GCam vs orijinal kamera: Xiaomi Mi A3
    https://www.youtube.com/watch?v=8td6LNg9Jsg&feature=youtu.be

Gcamın garantiyle ilgili bi sıkıntısı var mı ? Yüklersek sorun yaşar mıyız
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Yok

• arkadaşlar tek el modu var mıdır ? birde kulaklıktan çıkan ses yeterli kalite de mi mi a2 vasatı geçmemişti de
  • Garantide problem yok ama APK nın nerden indirildiği önemli bu arkadaşlara güvenip indirdim umarım onlarda sağlam bir kaynaktan indirmiştir

Bende aynen senin gibi yaptım. bakalım artık hakkımızda hayırlısı 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Bence değmez. 20lite'dan RedmiNote 8 Pro'ya geçilir, belki seneye A4'e geçilir ama A3'e geçerseniz pek terfi etmiş sayılmazsınız.
  • Selamlar,

Bu telefonda Turkcell için volte ve vowifi özellikleri çalışıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalker1 -- 9 Ekim 2019; 8:26:39 >
  • Arkadaşlar bu cihazda" uyandırmak için kaldır"seçenegi yokmu ?

• seanzz24 kullanıcısına yanıt
    QC 3.0 ile çok fark oluyor mu şarj süresi olarak siz alıp denediniz mi?
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    O nasil oluyor hocam?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    örnek telefon masada duruyor eline aldın ekranını yüzüne çevirdin cihazın ekranı açması lazım
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Kipirdatinca parmak izi aciliyordu hemen ben kapattim onu.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.