Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar samimice kullanan bir arkadaş cevap verir mi ekran parlaklığı vs sorun yaşatır mı öneriyor musunuz. Kimi ekran kötü parlaklık yetersiz diyor kimisi hiç sorun yok diyor iki arada bir derede kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt
    parmak izi için değil cihazı kaldırınca saati bildirimleri vs görmek için birde tercih edilirse yüz tanıma ile tusa basmadan direk cihazı açabilmek için
  • lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Cihaz ekran olarak parlaklık anlamında gayet güzel lcd panelli cihazlardan daha parlak(benzer fiyatlı note 7 mi 8lite note 9 gibi )

Aşağıdaki resimde solda mi 8lite sagda a3 var evde maksimum parlaklıkda çekdim (çekdiğim cihaz gm5 plus) mi a3 biraz daha parlak fotografta çok anlaşılmıyor olabilir renklerle alakalı sorun yok bu arada kamera nın pozlama ayarından dolayı a3 deki fazla parlaklık renkleri patlatmış gibi görünüyor lcd panele göre beyaz daha beyaz siyah daha siyah o konudada sorun yok

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr1818 -- 9 Ekim 2019; 16:51:44 >

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Daha önce ki telefonum Samsung du ve aynı SD kartı kullanıyordum. Hız konusunda hiçbir problemim yoktu ama şuan bu telefonda aşırı sıkıntı yaşıyorum. Hafıza kartında olan bir fotoyu taşımam en az 10 saniye sürüyor

• Bu telefonunun geri tuşunun yeri değişebiliyo mu ? Nasıl değiştiricem ?
  • trendyolda 1696tlye kadar düştü fiyat:
    Trendyol.com
    Mi A3 64GB Beyaz Cep Telefonu - Xiaomi Türkiye Garantili RC300XIA290 Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/mi-a3-64gb-beyaz-cep-telefonu-xiaomi-turkiye-garantili-p-31158532?boutiqueId=340092&merchantId=105150

alan arkadaşlar memnunlar mı acaba? konu baya sessiz ya herkes memnun yada alan yok gibi geldi?

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Kimsede yok diye biliyorum ben.

3.gundeyim şuan %30 civarı şarj sosyal medya uyg pek kullanmam pil tasarrufu açık ekran ve uyg kullanım sürelerini paylaştım parlaklık %50 deydi xiaomilerde parlaklık %50 altında hep düşüktür redmi6a ve redmi 5 plus kullandım ama %80 üstü gayet iyi düzeyde güneş ışığı altında. Daha öncede yazdığım gibi ekran çözünürlüğüne takilmadiginiz sürece almamanız için bir neden yok ekrana aşırı yaklaştığınızda belli oluyor .

• 1999 liradan beri kararsızlık içindeyim şuan 1690 lira ben karar veremedikçe al beni derecesine fiyatı düşüyor :) youtube bi yerde duydum satış rakamları beklenenin çok altındaymış black friday de bu cihaz 1500 lirayı rahat görür bence.

• rrr00000 R kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkür ederim hocam.bende lg g7 var,çift hat olduğundan mi A3 alıp g7 yi eşime vermeyi planlıyorum.acaba çok geriye gitmiş gibi olurmuyum onu çözemedim.standart bir kullanıcıyım pubg tarzı oyunlar falanda oynamam.sizde kasma bekleme falan yaptı mı telefon?performansı nasıl memnunmusunuz?
    Kasma donma yok memnunum şuan

• Merhaba arkadaşlar.

Çeşitli inceleme videoları bn. izledim hep ekranına pek iyi değil denmiş. Kullanan arkadaşlardan bu hakkında bilgi alabilir miyiz?
    Bir de kutudan kulaklık da çıkmıyormuş sanırım.

Ama önemli olan şu anlık için ekran. Bir kişi diyor ki pixel pixel görüntü var.ç O kadar da değildir diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar telefonda donma kasma yok, iciniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Arkadaslar telefonda donma kasma yok, iciniz rahat olsun.
    ekran olayı nasıl peki? pixel pixel diyenler var çok kötü diyenler var. yani 720p olduğu için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

ekran olayı nasıl peki? pixel pixel diyenler var çok kötü diyenler var. yani 720p olduğu için ?

Alıntıları Göster
    Aynen piksellere bakmaktan gözlerinizi başka şeye odaklayamıyorsunuz, sanki ekranda minik minik toplar var.
  • dark mode açık, siyah duvar kağıdı vs amoledin enerji tasarruf imkanlarını kullandığınızda ne kadar gidiyor pili ve aramalarda ahize ve mikrofon kalitesi nasıldır benim için en önemlisi bunlar
  • Ekran konusunda benim gibi karasızlar için güzel bi karşılaştırma olmuş. Düşünenler izlesin dostlar yardımcı olur. Redmi note 7 ile a3 ün sadece ekran kıyaslaması

Tech24youtube
    HD+ AMOLED(MIA3) vs FHD+ IPS Display Comparison which is Best ?
    https://www.youtube.com/watch?v=aS0jdHxOHw8&feature=youtu.be

• yemrfk Y kullanıcısına yanıt
    Ahize mik kalitesi gayet iyi Yukarda attigim ekran görüntüleri zaten koyu tema koyu arka plan uyg . Gibi tasarruf modları aktifken o pil sürelerine ulaştı pil tasarruf moduda açık olarak kullanıyorum devamlı

• quote:

Orijinalden alıntı: lazrail_60

Ekran konusunda benim gibi karasızlar için güzel bi karşılaştırma olmuş. Düşünenler izlesin dostlar yardımcı olur. Redmi note 7 ile a3 ün sadece ekran kıyaslaması

https://www.youtube.com/watch?v=aS0jdHxOHw8&feature=youtu.be
    sen hangisini aldın kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

sen hangisini aldın kardeşim ?

Alıntıları Göster
    A3 üzerinde karar verdim hocam bulunduğum şehirde teknoloji mağazası yok yarın şehir dışında bir mağazada canlı inceleyip sipariş vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrail_60 -- 12 Ekim 2019; 0:43:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.