Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi 8 lite de ikinci alan diye bi bolum vardi miui kullandigi icin ama senin a2de de gosterdigin misafir kullanici falan tum androidlerde var a3de de var ikisi ayni islevi gorurmu ondan emin degilim miui deki ikinci alan kismi daha farkli bi durum sanirsam yoksa bunu yeni ozellik gibi tanitmazlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0000serhat 0 kullanıcısına yanıt
    Evet misafir kullanıcı demek istediğim , yani ilk kullanıcıdan bagımsız tamamen farklı bir kullanıcı , A3 de de var anladıgım kadarıyla.
  • N11 de xiaomi a3 64 gb + airdots kulaklık (xiaomi Türkiye garantili) 1749 lira alacakların dikkatine

• Mi a3 artık düşünülebilir bir fiyata inmiş oldu. 720p ekranı çok problem etmiyorum ama parlaklık seviyesi, android one arayüzü soru işareti.

• Ben oyun meraklısı değilimdir. Fotoğraf için aldım bu telefonu. Son derece de memnunum. Aşağıda bir kaç örnek bıraktım meraklısı için.
    Pil performansı da efsane. Normal kullanımda 2 günü gördüm.
    Fakat sevmediğim yanlarını da telefonu aldıktan sonra gördüm.
    Mesela;
    1- 3 yıl önce piyasaya çıkmış Sony Z5 Premium telefonumda, Android 7.1'de ekrana çift tıklayarak uykuya geçirme ve uyandırma yapabiliyordum.
    2- Instagram, Twitter, Whatsapp, Gmail gibi uygulamaların hepsine ayrı ayrı bildirim sesi atayabiliyordum.
    3- Menüdeki uygulamaları en çok kullanılanlarına göre sıralayabiliyordum.

ama bu daha üst model bir telefon ve daha güncel bir android olmasına rağmen yapamıyorum.
    Android One herkese hitap etmeyebilir.
    Eksi Up
    ımg_20191010_130158_1 - eksi up
    https://eksiup.com/p/2d264800jf2e

Eksi Up
    ımg_20191009_123824 - eksi up
    https://eksiup.com/p/uz264802ov4y

Eksi Up
    ımg_20191009_094430 - eksi up
    https://eksiup.com/p/hx2648038qmw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetesat -- 14 Ekim 2019; 13:47:26 >

• İlandaki resimleri Mi A3 le çektim. Iphone 6 dan geçtim, genel olarak memnunum, şarj 2 günü çıkarıyor, ekran gayet iyi.

Gizli reklam içerir, belki arabaya müşteri çıkar
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-hasar-kayitsiz-clio-4-sporttourer-745478137/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 14 Ekim 2019; 15:24:49 >
  • Parlaklik seviyesini bende almadan once dert etmistim teshirde inceledigimde gayet parlak gorunurken gunes isiginda nasil oluyorda yetmiyor diye sasirmistim bu ekranin 350 nit olmasi imkansiz ki zaten bazi kaynaklar maximum 530 nite ulasabildigini soyluyorlar ki olmasi gereken o alacak arkadaslar ekran 500 600 nit arasi bi degerde yani onceki telefonum z5 le kiyaslayinca ayni parlaklik duzeyinde z5 in nit degeri ise 600 bu konuda bilgi kirliligi var emin olabilirsiniz mi 8 lite de kullandim onda gercekten dusuktu ki bakarsaniz maksimum 430 nit parmak izi okuma olayi yavas yazilimsalmi donanimsalmi emin degilim aldigimdan beri herhangi bir guncelleme gelmedi guncellemelerle dahada stabil cihaz haline gelir umarim

• forumda insanlara yardımlaşma hiç kalmamış :(( soru soruyoruz ne bakan var ne cevaplamak isteyen şu telefonda youtube da falan inceleme var tamam ama bizim istediğimiz son kullanıcı deneyimi 2 hafta sonra nasıl bir deneyim lütfen arkadaşlar kullanan satın alanlar buraya yazsın ki bizde ona göre alıp alamama konusunda fikir edinelim.
  • Sormak istedigin varsa cevaplayabilirim

• herkes ekran parlaklık değerini soruyor.arkadaşlar youtube da 2000tl altı popüler telefonlar adlı teknoseyirin videosunu izleyin.530nit civarıyla en yüksek değer A3 te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0000serhat

Sormak istedigin varsa cevaplayabilirim
    teşekkürler hocam şimdi benim bir önceki cihazım mi a2 idi bunda sensör pil ve dokunmatiğinde sorun vardı yeni iade ettim amazon.com.tr iade para geldi üzerine biraz daha ekleyip bu cihazı alabiliyorum. ama işte aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum az çok duyduklarım da da benzer şeyleri duyuyorum. cevabını merak ettiğim bazı sorular var.
    1. cihazın kulaklık ses çıkışı nasıldır. müzik,youtube ve radio da
    2. ahizeden gelen konuşma sesi karşı taraftan çok rahat net anlaşılabilen ve yüksek ses geliyor mu
    3. aramada konuşulmaya başlandığında ekran sensör sıkıntısı var mıdır. örn. kendi kendine ekran açılma kapanma rastgele tuşlara basma sorunu
    4. volte desteği var mıdır örn. az çeken yerlerde başarım oranı iyimidir.
    5. son olarak tek el modu var mıdır.

• 2- evet
    3- sorunsuz
    4- türk telekom'da desteklemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

İlandaki resimleri Mi A3 le çektim. Iphone 6 dan geçtim, genel olarak memnunum, şarj 2 günü çıkarıyor, ekran gayet iyi.

Gizli reklam içerir, belki arabaya müşteri çıkar
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-hasar-kayitsiz-clio-4-sporttourer-745478137/detay/
    İşi biliyorsun yeminle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0000serhat

Sormak istedigin varsa cevaplayabilirim
    Galeri yok deniyor. Bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses cikisi tatmin edici duzeyde sensorlerde herhangi bi problem yok gorusme kalitesi her zamanki gibi bana gore volte destegi turkcellde var ozel bir kod yazinca arama kutusuna aktif oluyor 4g nin yaninda HD yazisi cikiyor tek el moduna baktim ama goremedim belki ilerde guncellemelerle gelebilir ekran kendiliginden acilma yok ama parmak izi okutma yerine telefon cebinizdeyken cekarmaya calisinca dokununca titriyor yani genelde parmagi okutma yerine denk geliyor tabi bu telefonla alakali bi sorun degil parmak izinin konumu ile alakali

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Galeri yok deniyor. Bilgi verebilir misiniz

Alıntıları Göster
    Saf android oldugu icin sadece google in fotograflar uygulamasi var

• Bu telefonda Turkcell için vowifi çalışıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skywalker1

Bu telefonda Turkcell için vowifi çalışıyor mu ?
    Vowifi aktivasyonu : *#*#869434#*#* (*#*#vowifi#*#* )
    VoLte aktivasyonu : *#*#86583#*#* (*#*#volte#*#* )
    Su kodlari yazinca calisiyor

• 0000serhat 0 kullanıcısına yanıt
    Volte ne ise yariyor ve yurt disinda da oluyor mu?
    Yurtdisi kodu ayni mi farkli mi?
    Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.