Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkahn

Hava kabarciklari zamanla gidiyor, tozlar kalici. O yuzden yapistirmadan once iyi temizlemek gerek.

Alıntıları Göster
    İnternette araştırıken bir şey öğrendim ve denedim.
    Koruyucuyu dikkatlice söküp koli bandını boşluksuz şekilde yapıştırdım sonra bandı söküp geri taktım tamamdır. tozlar bantta yapışık kaldı.

kullanalı 4 saat felan oluyor daha. Saf andoride alışmaya çalışıyorum.
    Parmak izi tanımladım ama telefon hareket edince ekranda parmak izi şekli çıkıyo. Kapanmıyor herhalde.
    Sonrasında a3 için önerdiğiniz uygulamalar var mı ?

En önemlisi de bende samsung S7 den kalma hızlı şarj cihazı var, Acaba A3 için de kullanılır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Onceki sayfalarda paylastim hocam

Alıntıları Göster
    Önceki sayfalara baktım göremedim.
    Yazabilir misiniz?
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    mi a3 kaç inç ekranı var.?
  • yucelnet kullanıcısına yanıt
    Telefon kipirdayinca parmak izi isareti cikiyor hocam evet ama o kapaniyor ayarlardan, tam yerini bilmiyorum. Ilk gunler benimde dikkatimi cekti sonra kurcalarken bulup kapatmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetesat A kullanıcısına yanıt
    Çektiğiniz resimler gerçekten çok hoş hocam. Bende bu ay içerisinde almayı düşünüyorum. Sanırım bu fotoğraflardan sonra iyice emin oldum. Kendi kamera uygulaması ile değil sanıyorum gcam ile mi çektiniz fotoğrafları acaba ?
  • bende bugün sipariş ederek aranıza katıldım. umarım mi a2 de kötü deneyimlediğim sonuçlar bunda olmaz
  • Çift tıklama ile ekran açılıyor mu goremedim ayarlarda

• UJohnLAue U kullanıcısına yanıt
    Kendi kamera uygulaması ile çektim. Kamerası her geçen gün kendine hayran bırakıyor. Bu fiyatlı bir telefon için gerçekten çok başarılı. Kamera ve pil performansına kefilim ;)
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Note 8 bir gün içinde 1789 TL ye inmiş ortalık kızışıyor. Deli gibi canım a3 ü çeksede black fridayı beklicem o zaman 1500ü rahat görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrail_60 -- 17 Ekim 2019; 18:52:15 >
  • bugun arkadaşımda ki A3 ü inceledim biraz. gayet güzel tek elle rahat kullanımı var. hiç kasmadı ben karıstırırken ve ekranında pikseller kesinlikle belli olmuyor!!! %39 sarjı kalan telefonun hep h+ açık(bulundugumuz yerde vodafone 4g çekmiyor) ve 5 saat 13dk ekran süresi vardı.(parlaklık %70-80 civarı) ben bataryasına bayıldım umarım 11.11de 1500lere iner
    Guzel izmir

• Ben de 1500 civarlarına inmesini bekliyorum f/p olarak en iyi telefon gibi duruyor

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Ayarlar- güvenlik ve konum- parmak izi-ekran kapalıyken parmak izi simgesini göster.

Cidden hocam ben kamera performansını beğendim. Pro mod olduğunu gördüm bir incelemede cidden güzel ayarlamalarla, çok daha iyi fotoğraflar elde edebileceğimizi düşünüyorum. Şaşırtıcı noktası düşük ışıkta bile kamera performansı beni tatmin etti. Gece fotoğraflarınıda hep incelemelerde gördük ama kullanıcı olarak müsait bir zamanınızda sizden gece fotoğraflarıda bekliyoruz. Çünkü duyduğum, bildiğim kadarıyla gece performansınında hatrı sayılır derecede olduğu anlaşılıyor. Güle güle kullanının hocam bende normalde önümüzdeki günlerde alayım diyordum ancak işte yukardaki arkadaşlarında bahsettiği gibi black friday olayları, diğer telefonların oldukça düşmesi, redmi note 8'in falan çıkması bir iki ay beklense belki 1750 TL fiyatlarına farklı modellere yönelinebilir diye düşünüyorum. Hala kararsızım bu telefonu ayıran birçok özellik var ve onlarda ufak, tefek şeylerde değil. Örneğin; Ekrandan parmak izi, kamera performansı ve tabiki batarya ve kim ne derse desin ekranını ben oldukça beğendim çünkü 720p olsa dahi ben profosyonel bir kullanıcı olmasamda rom, root'tan tutun, donanımsal, yazılımsal olarak az çok bilgiye sahibim. Uğraşırım yani telefonlarımla o yüzden genelde saf android tercihim olur. Çünkü her türlü rom işlerine belli bir zaman sonra giriyorum. Bu yüzden ekranını ben gördüm ve inanın 6" için 720p tabiki iyi demiyorum ancak öyle insanların abarttığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Super AMOLED' in düşük pil tüketimi ile renklerin doygunluğu bence bu işi kapatıyor. Maalesef ki bu fiyat seğmentinde herşeyin sahibi olamıyoruz. İnsanların bunu anlamadığını düşünüyorum.

Tekrar güle, güle kullanın hocam.

• ılgınc bır karsılastırma yazacagım

redmi note 8 pro
    mi a3

mi a3, tek el kullanımı olarak tercih edilebilir sanırım, ekran için note 8 pro, ama asıl kafamı kurcalayan pil + kamera

sizlerin düşüncesi ne olur?

dip not: note 8 pro da 2 sim + sd kart slotu var sanırım
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• rrr00000 R kullanıcısına yanıt
    13 buçuk saat ekran süresi bence nirvana. Wifi demi elde ettiniz hocam bu süreyi

• lazrail_60 L kullanıcısına yanıt
    Wifi mobil karışık

• Kılıf ve ekran koruyucuda kararsız kaldım link paylaşan arkadaşlar ürün den memnun mu bazıları satışdan kaldırılmış. Şuan özellikle ekran koruyucu için link atarsanız sevinirim gün içinde sipariş vercem nano camlar kötüymüş sanırım standart olanlardan atarsanız iyi olur . Çift tıklama ile ekran açılmıyor galiba ayarlarda göremedim doğru mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rrr00000

Kılıf ve ekran koruyucuda kararsız kaldım link paylaşan arkadaşlar ürün den memnun mu bazıları satışdan kaldırılmış. Şuan özellikle ekran koruyucu için link atarsanız sevinirim gün içinde sipariş vercem nano camlar kötüymüş sanırım standart olanlardan atarsanız iyi olur . Çift tıklama ile ekran açılmıyor galiba ayarlarda göremedim doğru mudur ?
    Merhaba. Zaten kendi kılıfı olduğu için ben sadece ekran koruyucu aldım şu linkten;

İlk baş beğenmedim. Ama güzel gerçekten. Çok dikkatli yapıştırmak gerekli.

EDIT___
    Ama kameralar için şu kücücük korumalardan almak istiyorum. Elimde eskilerden kalma normal ekran koruyucular var. Onları keserek şekil verebilirsem denicem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 18 Ekim 2019; 14:50:10 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.