Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi A3 Full Tam Kaplayan 6d Ekran Camı Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-a3-full-tam-kaplayan-6d-ekran-cami-koruyucu-P379585541

Bunu sipariş ettim biraz tuzlu ama olumsuz yorum çokdu diğer ürünlerde iade ile uğraşmak istemedim :D

• pazartesi ulaşacak umarım ekranı üzmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelnet

Bende iki üç gündür kullanıyorum.
    Ekrandan bahsetmiyorum gerek bile yok gayet güzel ve başarılı.

Çözemediğim bir kaç şey var.
    Mesela bildirim seslerini ayrıyetten kısamadım.

Bir de bildirim ledi sadece beyaz yanıyor sanırım. Şarja takınca da beyaz, mesaj gelince de beyaz. Keşke RGB olsaydı her renge ayarlayabilirdik.

Klavye arka planını siyah renge ayarladım. AMoled olduğu için bu tasarruf sağlıyor. Siyah olan her şey amoledde enerji tasarrufu sağlar unutmayın.

Alıntıları Göster
    Hocam onun sesi zil sesi ile paralel diye biliyorum onu değiştirerek yada sadece titreşim vererek çözülebilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar arkadaşlar şuan xiaomi note 5 pro kullanıyorum bunu kardeşime vereceğim düşündüğüm bir cihaz mi a3 geçmeye değer mi
    8 128 olani 1320 tlye buldum deger derseniz alacağım

• rrr00000 R kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam.
    güzel görünüyor koruyucu. ben henüz ekran koruyucu almadım. bir ulaşsın buralarda bir yerde taktırırım artık. kutudan kılıf çıkıyormuş gördüğüm kadarıyla. spigen henüz getirmemiş a3 kılıflarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rrr00000

Hayırlı olsun
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-a3-full-tam-kaplayan-6d-ekran-cami-koruyucu-P379585541

Bunu sipariş ettim biraz tuzlu ama olumsuz yorum çokdu diğer ürünlerde iade ile uğraşmak istemedim :D
    Bu daha güzelmiş bildirim ışığı ve yüz algılama sensörü için çıkıntı bırakmışlar. Glince telefona yapıştırmadan bir resim atarsanız sevinirim.
    Benim aldığımda led ve sensör yeri simsiyah dümdüz yapmış salaklar. Biraz aşağıya yapıştırıyosun.
    Benimkinin tek artısı 9D olması.

Senin linkteki 6D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 19 Ekim 2019; 22:47:1 >

• rrr00000 R kullanıcısına yanıt
    Benim için direk tlf alma sebebi.

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    Tabi salı gelecek atarım

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Bu süre tasarruf zımbırtíları koyu tema vs herşey varken ve telefonu açar açmaz YouTube a girdiğim için ekran süresi bu kadar uzun oldu normalde ort 11 saat ekran kullanım süresi var tabi devamlı telefonu kurcalamaz ve aşırı oyun oynamadığız sürece ( wifi + 4g)

• https://www.teknoburada.net/2019/10/18/google-uzay-modu-bircok-telefon-icin-kullanilabilir-iste-o-telefonlar/

Google uzay modunu çalıştırabilip deneyen var mı?

• erolkuru E kullanıcısına yanıt
    Ilk kez duydum

• Arkadaşlar, oğlum için siparis verdim. Sormak istediğim birkac sorum olacak saf Android olmasından dolayı ? Store da mi yada poco launcher cihaza kurulabiliyor değil mi ? Ben mesela google fotoğraflar kullanmak istemiyorum, xiaomi nin kendi galeri uygulamasını yada benzer uygulamaları apk olarak mı bulup kurmam gerekiyor ? Daha önce stock android cihaz kullanmadığım için yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler

• Yarın sipariş veriyorum inşallah
    4 ram 128 dahili hafıza yurt dışı kayıtlı 1350 TL

• ahmetesat A kullanıcısına yanıt
    Fotograflar kotu ama normal bu fiyata gore gece fotograf performansi beklemek mantiksiz olur. Gece fotograflarinda basarili telefon yok denilecek kadar az malesef cogu camur gibi.

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    millet gerçek zannedecek.
    Bu gün aldım. 720p olduğuna inanamadım. kameralar sınıfında yok böylesi gerçekten. benim en büyük eleştirim arkadaş neden hızlı şarj adaptörü ile gelmez. Neyse Samsung'a hiç bulaşmadan nefis seçim. Bu arada 13 model inceleyip araştırıp çaşitli mağazalarda canlı karşılaştırma yapıp aldım. Şöyle söyleyeyim bu paraya yarısını veren firmalar var. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Arkadaşlar, oğlum için siparis verdim. Sormak istediğim birkac sorum olacak saf Android olmasından dolayı ? Store da mi yada poco launcher cihaza kurulabiliyor değil mi ? Ben mesela google fotoğraflar kullanmak istemiyorum, xiaomi nin kendi galeri uygulamasını yada benzer uygulamaları apk olarak mı bulup kurmam gerekiyor ? Daha önce stock android cihaz kullanmadığım için yardımcı olursanız sevinirim , teşekkürler
    hocam donanımhaber eski donanımhaber değil artık öyle eskisi gibi yardımlaşma yok illa özel olarak yazacaksın yada youtube gibi başka plat. dan yardım alacaksın storeden istediğin ücretsiz ve ücretli launcherları indirebiliyorsun. çoğu her launcherın kendi galerisi var zaten olmasa bile özel galeri uygulamaları da var ben kendi google fotoğraf galerisini kullanıyrum şuana kadar hiç bir eksiğini görmedim.

• ahize sesi az gibi bir şey okudum doğru mu? ayrıca gps performansı nasıl arkadaşlar?

diğer soru 11.11'i beklemek mantıklı mı? çünkü çok fazla acelesi yok.
  • bugün sipariş verdim 4 gb ram 128 gb dahili hafıza siyah olan modeli 1350 tlye elime ulaşınca almak isteyen sorusu olan arkadaşların sorularını hızlıca cevaplarım inşallah
    şuan kullandığım telefon redmi note 5 pro
  • Merhaba arkadaşlar, az önce sipariş geçtim ben de...

N11'den 1680 TL Xiaomi Türkiye garantili olarak. Beyaz renk siparişi verdim.

Telefonu aldığımızda yapacağımız ön test kodu falan var mı? (sim takmadan, wifi tanıtmadan yapılabilecek)
  • renkli_ R kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadada 1609 lira hocam haberiniz olsun

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.