Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba teşekkür ederim sağolasın mantıklı bende deneyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UJohnLAue U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Parmak izinin ekranda olması evet, gerçekten bir ayrıcalık. Ama ben bir hafta sonra sıkıldım ve kapattım. Yüz tanıma daha kullanışlı geldi. Onu kullanıyorum.
    Ekran kalitesi hiç de rahatsız edici boyutlarda değil. Millet abartıyor. Sonuçta telefon ekranı. 19 inç monitör değil.
    Daha önce de dediğim gibi; Android One sıradan kullanıcıları hoşnut etmeyebilir. Sizin gibi root işleri ile ilgilenenler daha memnun kalabilir.
    İlk fırsatta gece fotoğrafları da paylaşacağım.
  • Merhabalar. Bende Mi A2 telefonumu eşime vererek kendime Mi A3 aldım.

1- Telefon iyi hoş fakat ses biraz ekolu ve boğuk geliyor. Sizde de öyle bir durum var mı? Sesim karşıya net gitse de karşı tarafın sesi bana biraz boğuk, sanki kalabalık ortamda konuşuyormuş gibi geliyor.Arkadaşımda da aynı sıkıntı olmuştu. Sırf o yüzden garantili aldığı için iade sürecini başlattı. Bu sorun sizde var mı?

2- Telefonu yeni aldım. Ayar vs tavsiyeniz var mı?
    Nova Launcher Prime'yi bir ara ücretli satın almıştım.Onu kurdum.
    Tavsiyeniz varsa launcher o da olur.

3- Ekran koruyucu olarak nano mu tercih etmeliyiz temperli cam koruyucu mu?
    Veya bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi Note 3 Kırılmaz Temperli Cam - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-note-3-kirilmaz-temperli-cam-P383740950

urun.n11.com
    Xiaomi Mi A3 (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-a3-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P380617067

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: granma79

Merhabalar. Bende Mi A2 telefonumu eşime vererek kendime Mi A3 aldım.

1- Telefon iyi hoş fakat ses biraz ekolu ve boğuk geliyor. Sizde de öyle bir durum var mı? Sesim karşıya net gitse de karşı tarafın sesi bana biraz boğuk, sanki kalabalık ortamda konuşuyormuş gibi geliyor.Arkadaşımda da aynı sıkıntı olmuştu. Sırf o yüzden garantili aldığı için iade sürecini başlattı. Bu sorun sizde var mı?

2- Telefonu yeni aldım. Ayar vs tavsiyeniz var mı?
    Nova Launcher Prime'yi bir ara ücretli satın almıştım.Onu kurdum.
    Tavsiyeniz varsa launcher o da olur.

3- Ekran koruyucu olarak nano mu tercih etmeliyiz temperli cam koruyucu mu?
    Veya bunlardan hangisini tavsiye edersiniz?
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-note-3-kirilmaz-temperli-cam-P383740950
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-a3-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P380617067

Teşekkürler.
    Bi önceki sayfada ben bir tane link paylaştım 9d full ekran kot-ruyucu var.
    Ahize konusuna gelince. her kulaklıktaki ses nasıl aynı olmuyorsa bunda da aynı değil. Samsung telefonlar çok aşırı tiz ses veriyor mesela ahizeden.
    Ama bunlarda biraz daha tok bir ses geliyor bence sorun değil o.

EDIT______
    Arkadaşlar eğer bu linkteki çerçeveli ekran koruyucuyu telefonu şarj ederken yapıştırın çünkü o şarj ışığı siyah yerin altında kalabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelnet -- 18 Ekim 2019; 23:21:46 >

• Bu elefonu alacak olan arkadaşlar aşşağıdaki resme bakıp da alsın.
    Aslında resim 4k ve renkli.
    Ama Mi A3 deki ekran çok kötü olduğu için resimdeki gibi gözüküyor.
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

EDIT_____________
    ŞAKADIR! Ciddiye alanlar felan olur şimdi bir de

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    Kardeş editini görene dek aşırı tilt oldum yapma böyle şeyler millet doğru sanıcak :D bu arada telefon iyi gözünüzle telefon mesafesi normal insansanız 1 karıştan az olmaz ise pixel falan saymazsınız gayet yeterli herşeyiyle ayrıca ekim ayı güncellemesi geldi pek bişey farkeden var mı? Sabırsızlıkla android 10 bekliyorum...

Cok iyi la
    Editi sil guleriz

• yaklaşık 2 günlük deneyimimi paylaşacağım ilk önce artı sonra eksi yönleri en sonra da daha önce de android one plat. telefon kullandığım için geliştirilmesi gerekenleri yazacağım.
    Sorusu olan arkadaşlar da sorabilir geç de olsun cevapayabilirim.
    + tasarım çok güzel ele oturuyor ergonomik kullanıma çalışılmış başarılı
    + belki telefonu alma sebeplerimden bir tanesi amoled ekran 720 p çözünürlüğü hiç kötü değil daha önce mi a2 nin ips full hd+ ekranı bundan bariz kötü diyebilirim.
    + kamerası a50 den üstün başarımı var bende a50 vardı onu eşime verdim.
    + android one arayüzü inanılmaz başarılı hiç abuk subuk fazladan uygulama yok menü akıyor gidiyor takılma kilitlenme yok
    + 3.5mm kulaklık girişi ve bildirim led mevcut yeni cihazlarda yavaş yavaş kalkıyor ama kaldırmamışlar
    + pil gerçekten çok güzel 720 p ve snd.665 in verimli çalışmasından düşünüyorum.
    eksi yönleri
    - ahizeden çıkan ses sanki bana az geldi net ama az eğer bir yerlerden açacaksan nerede olduğunu bilemedim.
    - 3.5mm jak girişi yukarıda neden yukarıda tutuyorlar bilmiyorum bu işin bana göre aşağıda tutulması gerekiyor.
    - tek el modu yok sanırım and. one arayüzü ile alakalı
    şimdi de geliştirilmesi gerekenlere gelir isek
    - alt menü barı çok büyük ve kalın onun ya çok ince olması gerekiyor yada tamamen rootsuz kaybolması gerekiyor
    - android one tabanlı telefonların hepsi google camera ile gelmesi gerekiyor cominty e paylaştım bakalım umarım bir sonraki güncelleme de gelir.
    fiyatına göre kesinlikle alınır. ekran çöz. hiç kafaya takmayın benim bundan önceki telefonlarım iphone 5 ve 6 mi a2 bu ips ekranların hepsini döver
    samsung a50 arasında da biraz kalite farkı var oda çok değil

• ekran parlaklığının 350 nits olduğu doğru mu? çoğu karşılaştırma videosunda hemen her rakibinden daha parlak ve daha canlı ekranı var, ilginç...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • japon karınca kullanıcısına yanıt
    Evet teknik özelliklerinde ve inceleme videolarında 350 nit olduğu yazıyor. Fakat amoled ekran olduğundan dolayı bu pek belli olmuyor. Renkler çok canlı. Güneş altında ekranın görünmemesi gibi bir şey yok. Sadece ekrandan dolayı kafası karışık arkadaşlara düşünmemelerini tavsiye edebilirim. (1 haftadır kullanıyorum)

• UJohnLAue U kullanıcısına yanıt
    Gece, otomatik ve gece modunda çektiklerim.

• ahmetesat A kullanıcısına yanıt
    gece fotosuna göre gayet başarılı bu fiyat aralığında.gcam kurdunuz mu hocam gcam ile gece fotoğrafları daha iyi olur diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alg87

yaklaşık 2 günlük deneyimimi paylaşacağım ilk önce artı sonra eksi yönleri en sonra da daha önce de android one plat. telefon kullandığım için geliştirilmesi gerekenleri yazacağım.
    Sorusu olan arkadaşlar da sorabilir geç de olsun cevapayabilirim.
    + tasarım çok güzel ele oturuyor ergonomik kullanıma çalışılmış başarılı
    + belki telefonu alma sebeplerimden bir tanesi amoled ekran 720 p çözünürlüğü hiç kötü değil daha önce mi a2 nin ips full hd+ ekranı bundan bariz kötü diyebilirim.
    + kamerası a50 den üstün başarımı var bende a50 vardı onu eşime verdim.
    + android one arayüzü inanılmaz başarılı hiç abuk subuk fazladan uygulama yok menü akıyor gidiyor takılma kilitlenme yok
    + 3.5mm kulaklık girişi ve bildirim led mevcut yeni cihazlarda yavaş yavaş kalkıyor ama kaldırmamışlar
    + pil gerçekten çok güzel 720 p ve snd.665 in verimli çalışmasından düşünüyorum.
    eksi yönleri
    - ahizeden çıkan ses sanki bana az geldi net ama az eğer bir yerlerden açacaksan nerede olduğunu bilemedim.
    - 3.5mm jak girişi yukarıda neden yukarıda tutuyorlar bilmiyorum bu işin bana göre aşağıda tutulması gerekiyor.
    - tek el modu yok sanırım and. one arayüzü ile alakalı
    şimdi de geliştirilmesi gerekenlere gelir isek
    - alt menü barı çok büyük ve kalın onun ya çok ince olması gerekiyor yada tamamen rootsuz kaybolması gerekiyor
    - android one tabanlı telefonların hepsi google camera ile gelmesi gerekiyor cominty e paylaştım bakalım umarım bir sonraki güncelleme de gelir.
    fiyatına göre kesinlikle alınır. ekran çöz. hiç kafaya takmayın benim bundan önceki telefonlarım iphone 5 ve 6 mi a2 bu ips ekranların hepsini döver
    samsung a50 arasında da biraz kalite farkı var oda çok değil
    Bende iki üç gündür kullanıyorum.
    Ekrandan bahsetmiyorum gerek bile yok gayet güzel ve başarılı.

Çözemediğim bir kaç şey var.
    Mesela bildirim seslerini ayrıyetten kısamadım.

Bir de bildirim ledi sadece beyaz yanıyor sanırım. Şarja takınca da beyaz, mesaj gelince de beyaz. Keşke RGB olsaydı her renge ayarlayabilirdik.

Klavye arka planını siyah renge ayarladım. AMoled olduğu için bu tasarruf sağlıyor. Siyah olan her şey amoledde enerji tasarrufu sağlar unutmayın.

• A3 için bazı ayar ve püf noktaları;

Bildirim, mesaj sesleri ile zil sesi seviyesini ayrı ayrı ayarlayamıyorsunuz. İkiside aynı seviyede kısılıp açılıyor. Bu sanırım saf android olmasından kaynaklanıyor. Saf android olan lenovo-motorola telefonda da böyle.
    Bir de samsung telefonumda uygulamalarda istediğiniz uygulamayı menüde gizleyebiliyordunuz. Bunda böyle gizleme yapamıyorsunuz.

• anıl72 A kullanıcısına yanıt
    Şimdilik kendi uygulaması ile çekiyorum.

• erolkuru E kullanıcısına yanıt
    Microsoft launcher ile istediğiniz uygulamaları gizleyebiliyorsunuz.

• n11'den sipariş verdim. muhtemelen pazartesi veya salı günü ben de aranıza katılacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.