Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
74
Favori
433.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ofamof

Ya bu ekranin altindaki Google bar'ını nasıl kaldırabiliriz? Kafayi yedim. Boş yere ekranda yer kapliyor. İstemiyorum! yardim edin :)
    Root yaparak ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sworn

Ben aldım evkurdan 12 ay taksitle. Tabi imkanım olmadığı için yoksa kesinlikle almazdım. Çünkü vade farkı çok oluyor.
    yuh 2850 ıstıyorlar be yuh ben 2 tane telefon alırım
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    Biliyorum o cihazı ama arada 1 yıl fark var ve ekrandan parmak izi okuyucu özellikle de kamera kısmında büyük farklılıklar var. Malzeme kalitesini bilemem ama gorilla glass5 farkı var neredeyse 1000 mah pil farkı var.Amoled ekran farkı var. Meizuda göremedim ama mi a3 te ufs2.1 depolama birimi var aradaki 400 tl farkı bunlara saymak gerek.
  • Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

Diğer SS almayı unutmuşum

• Günaydın arkadaşlar,
    En uzun pil ömrüne sahip olmak için telefonda ne gibi ayarlar yapmak lazım ?

• ofamof kullanıcısına yanıt
    Root yapmaya gerek yok. Poco launcher kur veya mi launcher standart xiaomi arayüzü gibi kullanırsın

• Merak edenler için, normal bir kullanımla telefonun geldiği nokta bu. Mobil veri wifi müzik sosyal medya karışık.Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozn96 -- 29 Eylül 2019; 17:17:29 >
  • Créw kullanıcısına yanıt
    Soyle yapiyoruz; once telefona full sarj sonra telefondan wifi 4g hepsini kapatiyoruz ve telefona hic dokunmuyoruz .

• telefonu vatan bilgisayarda biraz inceledim. Çözünürlük bence kesinlikle fark edilmiyor. Şahsen ben bir fark göremedim. Amoled ekranda beyaz sarımtırak, ledde ise tam beyaz. Amoledde renkler daha canlı. Bunlar zaten bilinen şeyler ama note 7 ile yan yana koyunca ilk bunlar dikkatimi çekti. Tam parlaklıkta çok bariz bir şekilde note 7 daha iyi. Gün ışığında a3 nasıl olur bilmiyorum. Arka kamerada galaxy a50 daha başarılı idi. Note 7 ile kıyaslayamadım. A3'ün öne kamerada kesinlikle a50'den daha iyi.

Sonuç olarak ekran parlaklığı az olmasaydı net alınabilir telefondu. Şuan bende ne alsam bilmiyorum. Sanırım 11.11'i bekleyip en indirimli tel hangisiyse onu alacağım.
  • Telefona giderek daha fazla bağımlı olduğumu fark ettim kendine baya bağladı yok şarj 75 olsun bırakıcam elimden yok 70 olsun derken bakıyorum ki 1 saati boşa telefonda harcamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: LanTheyUse

Telefona giderek daha fazla bağımlı olduğumu fark ettim kendine baya bağladı yok şarj 75 olsun bırakıcam elimden yok 70 olsun derken bakıyorum ki 1 saati boşa telefonda harcamışım
    iyi geceler telefonu nereden ve kaca aldınız
  • Prestor kullanıcısına yanıt
    Samsung m30s fiyatının düşmesini bekle. Yada biraz eakide olsa v30+ fena bir seçenek değil.

• konuşma kalitesi ve gps hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz arkadaşlar? sensörler sağlıklı çalışıyor mu?
  • Sworn kullanıcısına yanıt
    Playstore'da "Poco Başlatıcı" isimli uygulama mi? Onun gelistiricisi Xiaomi Inc.

Diğeri "Mi Launcher" 1 milyon + indirme olmasina ragmen pek güvenemedim. Geliştirici firma özel. Mail adresi bile gmail :)

[image=1]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1068202/88e88fc8-3ba4-4056-92d5-3896c4138bff.jpeg[/simage]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sworn kullanıcısına yanıt
    Selamlar hocam daha önce 8 lite kullandım sizce 2000 bandında note 7mi realme 3 mü a3 mü? Yoksa garantisiz 9t veya mi9litemi imei atilmis ilk tercihim 9t ama yorumunuz kafamı karıştırdı.

• İyi günler arkadaşlar,bende Galaxy a50 den geçiş yaptım şu anda memnunum.isteyen olursa karşılaştırma yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper_Sensation

İyi günler arkadaşlar,bende Galaxy a50 den geçiş yaptım şu anda memnunum.isteyen olursa karşılaştırma yaparım.
    tabiki karşılaştırma isteriz :)
  • Arkadaşlar merhabalar , bugün telefonu kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ve çok memnunum. Her gören hayran kalıyor. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Selamlar hocam daha önce 8 lite kullandım sizce 2000 bandında note 7mi realme 3 mü a3 mü? Yoksa garantisiz 9t veya mi9litemi imei atilmis ilk tercihim 9t ama yorumunuz kafamı karıştırdı.
    dostum bunun pro versiyonu yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.