Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paşam tam olarak neresini beğenmediniz
  • Ekranı işlemci seçimi falan çok uyumsuz. 6 inç HD hele amoled ekran mı olur? HD ne la Allah'ın cezaları. 500tllik telefon satıyorlar sanki. İşlemcisi de çok uygunsuz. En azından 670 olması gerekiyordu. Veya 675. Bunun yerine Note 7 daha iyi ve doğru seçim olur. Sırf Android one diye bir tercih sebebi olmamalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Togrul99

Ekranı işlemci seçimi falan çok uyumsuz. 6 inç HD hele amoled ekran mı olur? HD ne la Allah'ın cezaları. 500tllik telefon satıyorlar sanki. İşlemcisi de çok uygunsuz. En azından 670 olması gerekiyordu. Veya 675. Bunun yerine Note 7 daha iyi ve doğru seçim olur. Sırf Android one diye bir tercih sebebi olmamalı
    720p çözünürlükte 670 veya 675 snapdragon ne yapacan ? Evet bu telefonu sırf android one olduğu için alan çok. Ben dahil.

Batarya performansı için bile alınır:
    Beebomyoutube
    Mi A3 vs Realme 5 Pro vs Note 7 Pro vs Vivo Z1x vs A50s vs Poco F1 | Battery Drain Test
    https://www.youtube.com/watch?v=qQ_SOy09Qtw

Hatta söylentilere göre A2 çok sattığı için Xiaomi nin daha çok kazandığı diğer telefonlarını etkilemiş o yüzden ekran çözünürlüğünü düşürmüşler. Bu telefonda herşey aynı kalıp 1080p ve 4300 mah pil olsa keşke ama diğer telefonları satmaz adamların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catscratch -- 31 Ekim 2019; 15:39:58 >

• Togrul99 kullanıcısına yanıt
    Uyumsuz değil aksine çok uyumlu, daha iyi olabilir miydi evet ekran ve işlemciyle hiçbir sorunum yok kullananlar memnun demek ki başarılı ve android one olması bir alma sebebi ama diğer modeller android 10 aldı biz hala beklemedeyiz tek olumsuz yanı bana göre bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catscratch kullanıcısına yanıt
    Nerenle okuyon kardeş? Ben 720p iyi 665 kotu mu dedim? Neyin kafasını yaşıyorsun

• 1080p ips yerine net 720p amoled tercih ederim bu arada renk ve canlılık bariz fark ediliyor.

• ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    Benim açımdan uyumsuz. 6 inç ekrana fhd altı çözünürlük gözü yorar ve bozar. Android one alacaksan pixel dışında modeller pek işini görmez. Az çok Nokia iyi bu konuda gerisi hikaye. Dediğim gibi benim için redmi Note 7 daha doğru tercih bunun yerine. Benim için çok gereksiz cihaz

• ugurbulluk U kullanıcısına yanıt
    Tercih senin. Buda benim tercihim

• quote:

Benim açımdan uyumsuz. 6 inç ekrana fhd altı çözünürlük gözü yorar ve bozar. Android one alacaksan pixel dışında modeller pek işini görmez. Az çok Nokia iyi bu konuda gerisi hikaye. Dediğim gibi benim için redmi Note 7 daha doğru tercih bunun yerine. Benim için çok gereksiz cihaz
    Valla 1440x2560 çözünürlük IPS ekrandan geliyorum. 720p amoled iyiymiş. 1080p olsa çok fena olurmuş orası kesin. 665 uyumsuz değil. 670 veya 675 ile 665 in yapamadığı neyi yapacan bi açıkla da anlayalım bizde. Performans kıyası bir site felan mı var 665 in yetmediği bir iş ile ilgili merak ettim.
    Bence senin burda yaptığın züğürt tesellisi ama gene de sen bilirsin

• Catscratch kullanıcısına yanıt
    Siz çok mantıksız örneklerle geliyorsunuz. Ben HD fhd diyorum sen kalkmış 2k diyon. Bana ne ne kullandığın. istesen 4k tft 8k qled kullan bu beni ilgilendirmez. Konu sağlık bir taraftan. Ben diyorum ki HD ile amoled büyük ekran uyumsuz 3lu. 5inc amoled HD olsun tamam. Ama ekran büyüdükçe inç başı piksel sayı düşüyor. Amoledde her piksel kendi ışık yaydığı için gereksiz parlak ekran oluyor. 6 inç ekrana fhd ekran çok güzel uyum olur. Panel farketmez. 665 ile 675 arasında performans farkı sen o telefonu 3 4 yıl kullanmaya devam ettikçe anlarsın. Hiç bir fark olmasaydı tek bir seri şekilde giderdi. Buradaki kullanımdan kast insta wp YouTube foruma girmek falan değil. Çok dar bakış açısıyla bakıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: intwine

Hocam güneş altında ekran parlaklığı ciddi sorun oluyor mu? Bence cihazın en büyük sorunu bu.

Alıntıları Göster
    Bugün cihaz geldi merak edilenler ahize sesi ve ekrandı.
    Ahize gayet yeterli. Ekran da da sıkıntı yok gayet iyi. Tavsiye ediyorum gayet iyi cihaz.
    Zaten 2000 tl altında f/p si en iyi cihaz.

Cihazın kenarları metal diyenler var. Metal değil. Metal görünümlü ama sıkıntı yok, iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 31 Ekim 2019; 16:16:49 >
    Senin açından uyumsuz ise gidersin note 8 alırsın. Daha iyi işlemci istiyorsan mi 9 lite, note 8 pro veya mi 9t alırsın. Adamlar bilerek bazı özellikleri kısıyor. 720p ekran koymaları benide şaşırttı fakat snapdragon 665 koymaları normal. Note 8 e de aynı işlemciyi koymuşlar. 670 kullanan kaç telefon gördün? 675 i kullanmayı tercih etmemiş xiaomi. Toptan 665 almış dayıyor giriş orta segment cihazlarına. Bu cihaz 720p ekran 5.5 inç, 4000 e yakın batarya ve snapdragon 675-710-712 ile gelseydi efsane olurdu tam istediğim cihaz. Kasayıda full metal yapsalar şu leğen plastiğinden kurtulsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 31 Ekim 2019; 16:33:51 >
  • 3 haftadır sahibiyim :)
  • Bak bende bunları diyorum. Eskiden de 625 almıştı toptan. Gelene geçene koyuyordu. Cihazın arka tasarımı falan güzel. Renkleri falan. Ama ekranı tam çöp. Mi 9T tamamen çerçevesiz. Onun dışında benim idealim diye bilirim. Üst çerçevesi olsa anında alırdım 9T. Sınıf arkadaşım A3 kullanıyor bunu kullandığından beri gözleri ağrıyor..

• quote:

Bak bende bunları diyorum. Eskiden de 625 almıştı toptan. Gelene geçene koyuyordu. Cihazın arka tasarımı falan güzel. Renkleri falan. Ama ekranı tam çöp. Mi 9T tamamen çerçevesiz. Onun dışında benim idealim diye bilirim. Üst çerçevesi olsa anında alırdım 9T. Sınıf arkadaşım A3 kullanıyor bunu kullandığından beri gözleri ağrıyor..
    Telefon kullandigi icin mi gozleri agriyor yoksa a3den mi?
    A3den ise cok sallama olmus.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    A3 ten. Yok hocam çok yorucu ekranı var

Hocam ben ilk gun aldim telefonu ve hala kullaniyorum, bir sikinti ile karsilasmadim. Burda bircok arkadas var benim gibi kullanan ve ilk kez duyuyoruz boyle birsey. telefonlar piyasa cikmadan once bircok testlerden geciyordur yapmayin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Senin açından uyumsuz ise gidersin note 8 alırsın. Daha iyi işlemci istiyorsan mi 9 lite, note 8 pro veya mi 9t alırsın. Adamlar bilerek bazı özellikleri kısıyor. 720p ekran koymaları benide şaşırttı fakat snapdragon 665 koymaları normal. Note 8 e de aynı işlemciyi koymuşlar. 670 kullanan kaç telefon gördün? 675 i kullanmayı tercih etmemiş xiaomi. Toptan 665 almış dayıyor giriş orta segment cihazlarına. Bu cihaz 720p ekran 5.5 inç, 4000 e yakın batarya ve snapdragon 675-710-712 ile gelseydi efsane olurdu tam istediğim cihaz. Kasayıda full metal yapsalar şu leğen plastiğinden kurtulsak.
    Evet, metal kasa olsaydı tam olurdu.
    Bu cihazın aynısını Samsung çıkarsa 2500 e yakın fiyat çekerdi.

• 6 inç 720p ekran gözü bozuyormuş. inanılmaz bir bilgi bu. insanlar yıllardır 1366*768 çözünürlükte 15 inç laptop kullanıyor, bu mantıkla ülkede gözü gören insan kalmaması lazımdı.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.