Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Launcher kuracak kadar arayüze takılmaya bence gerek yok. Sonuçta uygulama simgelerine tıklayıp açıyorsun. Launcher kurduktan sonra android one almanın anlamı kalmıyor. A3 le note 8 in ekranını hoparlörünü ahize ses çıkışını kulaklık kalitesini karşılaştırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

varda sen farkında değilsin

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

@Crebain

sanki led aydınlatma panele tam yayılmamış gibi
    malzemden çalmışlar ucuz etin yahnisi
    Ekrandaki pikseller bu kadar net belli oluyosa kötü harbiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emregullu -- 29 Ekim 2019; 23:23:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tekrar söylüyorum ekranda öylr bi görüntü yok kameradan dolayı öyle görünüyor

• emregullu kullanıcısına yanıt
    Bende 264 ppi galaxy tab s2 var piksel falan görmüyorum. Mi a3 ise 286 ppi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDisci

Kamerayla cektiiğimiçin öyle görünüyor telefonun ekranında öyle bi görüntü yok 100 lira daha ver ötekini al madem
    Hasnel in bu mesajını görmemişim.

• Cihaz çoğu yerde 1590 tl yi gördü alacaklar acele etmesin black friday de 1400 veya 1400 küsürlere rahat alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazrail_60 -- 30 Ekim 2019; 10:50:30 >
  • 1700 lira min 64 şuan dikkat edin 100 lira ucuza alcam diye delta garantili yada açılmış ürün almayın ( IMEI kayıtsız vs vs) bilinen site ve çok ürün satmış bol olumlu yorum almış GSM lerden sipariş edin

• Hepsiburada 1600mus şuan özellikle dikkat edin olumsuz yorumları kaldırıyorlar

• Kullanıcı yorumlarını alalım
    Nasıl sıkıntı var mı

• Bugün teknosaya uğrayıp mi a3 ü inceledim ve özellikle ekranına bakıp pikselleri saymaya çalıştım. Ya benim gözlerim bozuk ya da pikseller sayılamayacak kadar küçük.

Yanımda 3 kişi daha vardı mi a3 ve note 7 telefonları daha önce incelememişlerdi. Marka model söylemeden note 7 ve a3 ün ekranını kıyaslamalarını istedim,2 si fark yok dedi biri a3 ün ekranını beğendi.
    Fark yok diyen 2 arkadaş kameraları ile fotoğraf çekip bakalım orda belli olur fark dediler. İki telefonla da aynı görüntüyü iceren 2 fotoğraf çektik ve 3 'ü de mi a3 ün görüntüsünü beğendiler. Note 7 nin görüntüsü ips ekran olduğundan belki de soluk kaldı.

Ahize sesinde de kronik bir sorun yoksa bu fiyata bence gayet cazip bi telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Kullanıcı yorumlarını alalım
    Nasıl sıkıntı var mı
    Tam 1 ayı devirdim , çok memnunum. Babam ve arkadaşlarım da önümüzdeki ay bu cihazdan alacaklar.

• Ortalama kaç saat pil ömrü var cihazın arkadaşlar?

• papummmm P kullanıcısına yanıt
    Buyurun normal kullanım wifi 4g full açık
    Launcher dün yükledim Microsoftun

• quote:

Orijinalden alıntı: Créw

Tam 1 ayı devirdim , çok memnunum. Babam ve arkadaşlarım da önümüzdeki ay bu cihazdan alacaklar.
    Aldim bugün yarın gelecek 👍
    F/p 2000 tl altı n iyi cihaz
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yksln

Aldim bugün yarın gelecek 👍
    F/p 2000 tl altı n iyi cihaz
    Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Hayırlısı olsun. Ben de almak istiyorum ama android one dan korkuyorum. Şuan mi a2 lite kullaniyorum ve her ay gelen güncellemeler berbat. Problemleri çözeceğine daha çok cihazı bozuyor. Velhasıl bence xiaomi, saf android one olayında sınıfta kaldı. Mi a2 cihazi da böyle gelen güncellemeler hep problemli....

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
    Benim kullandığım cihazlar saf android oldu genellikle. öyle denk geldi aslında ve sıkıntısız kasıntısız çalışır, sistem ağır olmadığı ve arayüz olmadığından sanki ios gibi performanslıdır aslında.

Bu telefonun gördüğüm kadarıyla iki eksisi var. birincisi ekran parlaklığı emsal cihazlara göre bir tık sönük.(ekran parlaklığını tahmini%70-80 e getirirsen sorun pek kalmıyor) diğer eksisi ise ahize sesi koyu tonlu ve çok güçlü değil. Bir de Ekran 6,3" telefonlardan bariz küçük gelebilir.
    Artıları ise kibar cihaz, pili muazzam, bana göre saf android olması avantaj, güncelleme garantisi, donanımı fiyatına göre gayet iyi,kamera ve f/p si 2000 tl altı cihazların içinde sanırım en iyisi. kamera da sony imx 582 olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 30 Ekim 2019; 20:53:9 >
  • 9 gündür kullanıyorum. kullandığım en iyi cihaz. saf android arayüzü hızlı ve akıcı ancak bazı özellikleri insan arıyor. örneğin ekran kayıt, üç parmak sürükleyerek ss alma... ama çok problem değil. bir de çentiği kapatabilsek güzel olurdu. lg'lerde var galiba bu özellik. normal kullanımda 10.5 saat ekran süresi aldım. lg g5 vardı bende öncesinde. çok iyiydi aslında ama lanet olası kronik sorunları... gpsi çalışmıyordu, ghost screen vardı, ekran süresi max 2 saatti. dünya varmış diyorum. kamerası çok iyi görünmedi bana. g5'in kamerası dillere destandı. kamera konusunda pek beğenmedim mi a3'ü. ahize konusunda hiç sorun yok. bu söylentiyi kim başlattı bilmiyorum. ahizeyi son sese alınca hoparlör açıkmış gibi konuşuyorsunuz hatta. ben 1740'a airdots hediyeli aldım. fiyatı daha da düşer. 1600'leri görmüş. iyi ki almışım diyorum. bazen ekran üzerinden parmak izi okuyucusu ısrarla algılamıyor. cihazla ilgili tek keşke dediğim şey ekrana gömülü parmak izi. g5'ten çok alışmıştım arkadan parmak okutup açmaya. bunda da arkada olabilirdi. redmi note 7 ile arasında kalıp mi a3 aldım. acaba öbürünü mü alsaydım diye düşündürtmedi bana. eminim ki redmi note 7 alsam da böyle düşünmezdim. çinli abiler bu işi çözmüş. sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

• Hem redmi note 7 hemde mi a3 cihazına sahibim her iki cihaz ile ilgili merak edilen soru olursa seve seve cevaplarım.

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Mi a3 kasa çerçecesi plastik mi always on Display var mı ve ahize sesinde sorun var mı? Cevaplarsanız sevinirim

• badmobil kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlük farkını video izlerken fark ediyomusunuz?

Ahize sesinden siz memnun musunuz?

Kamerası note 7 ye göre nasıl sizce?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.